Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    25
    Posts Thanks / Likes

    Default TPS Stopped Working...


    Is it true that TPS stopped working using AES keys

  2. #2
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2006
    Posts
    30
    Posts Thanks / Likes

    Default

    It's working fine. I am using SR650 V353.

  3. #3
    Gold Member Expert
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Lahore
    Posts
    3,718
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: TPS Stopped Working...

    Quote Originally Posted by kamban
    Is it true that TPS stopped working using AES keys
    TPS has been fixed on Humax by HoT's team today and it is a good news for other stb holders as well.
    by the way ,,welcome back after a sound sleep
    Fte Max 100S
    Humax IRCI-5400z
    Asiasat 3S,NSS 6,Insat 4B,Thaicom2/5,Intelsat7/10,HB 6/7A/8

  4. #4
    Platinum member Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    29°20'N 47°59'E
    Posts
    5,711
    Posts Thanks / Likes

    Default

    he got nightmares that's why he woke up and talked about TPS.

    go back to sleep kamban... nobody seems the least worried about TPS nowadays, lol.
    HP-Compaq DC5000 MT 1.5GB RAM
    Debian Squeeze with Smargos
    CCcam 2.1.4

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Location
    asia
    Posts
    301
    Posts Thanks / Likes

    Default

    still working with my dreambox using camd3 and Mgcamd 1.14
    Bu Ru Hu Xue, Yan De Hu Ze
    Ton Zhou Gon Ji

  6. #6
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    In a Weird RooM
    Posts
    835
    Posts Thanks / Likes

    Default

    i will check in a while with the new firmware on humax... but my hopes are not much this time...
    Im NoT InSaNe ,U r InSaNe , U r All InSaNe....

  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    North Waziristan,MirAli,Pakistan
    Posts
    657
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: TPS Stopped Working...

    Quote Originally Posted by masood
    Quote Originally Posted by kamban
    Is it true that TPS stopped working using AES keys
    TPS has been fixed on Humax by HoT's team today and it is a good news for other stb holders as well.
    by the way ,,welcome back after a sound sleep
    IF ONE STB GETS THE S/W AU FOR ENCRYPTED CHANNELS,DOES IT BECOME EASY TO MAKE IT FOR THE OTHER BRANDS
    Abdur-Rehman Dawar.

  8. #8
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Qatar
    Posts
    60
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Hello Guys!

    I am still facing some problems to get TPS package with ny Humy.
    I did install the new ToH 7.6 but it is still not working...
    Do I have to install key.bin file as well?
    If yes which one and where to find it?

    Tks in advance mates
    Starsat sr-x4000d super

  9. #9
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    677
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Kamban U R awake now.
    How come U R still using Camelot's avatar

  10. #10
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    95° East
    Posts
    1,022
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dear

    No problem with SS2
    Regards

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Hotbird
    Posts
    335
    Posts Thanks / Likes

    Default

    yup- clear as air on my SS2

  12. #12
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Qatar
    Posts
    60
    Posts Thanks / Likes

    Default


    Tks buddies.

    I downloaded a new version of DSR9500 - 5.4 and I could upload my keys.
    Now it is fine.

    Cheers
    Starsat sr-x4000d super

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. TPS AUTO ROLL STOPPED IN MEDIASTAR STB ?!!!
    By secretman73 in forum RDI - English
    Replies: 3
    Last Post: 1st September 2006, 22:11
  2. BBC Prime - Hotbird stopped working?
    By injust in forum RDI - English
    Replies: 7
    Last Post: 19th May 2006, 22:23
  3. SHAREMAX IS STOPPED NOW!!
    By mehrdad_Scooter in forum RDI - English
    Replies: 3
    Last Post: 10th February 2006, 04:14
  4. MEDIASTAR STOPPED SOFTWARE SUPPORT
    By secretman007 in forum RDI - English
    Replies: 2
    Last Post: 14th December 2005, 06:19
  5. BlueKiss Transmission Stopped
    By rnsundar in forum RDI - English
    Replies: 12
    Last Post: 27th May 2005, 13:05

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top