Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    TIMISOARA
    Posts
    69
    Posts Thanks / Likes

    Default un mic ajutor sau sfat

    are cineva idee daca receptorul de la digi ,hss-1160 na scaneaza si alti sateliti sau numai intelsat ,ca eu nu am reusit desi am bagat manual frecventele. mainteresau ceva posturi free depe hotbird.

    multumesc

  2. #2
    Einstein Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    149
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nici eu nu stiu care e smenul. N-am reusit. Unii spun ca da.

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Se poate, te duci in menu la LNB si adaugi un satelit (cu tasta rosie - va apare ca User1 dar ii poti edita numele) si scanezi transponderul care te intereseaza. Nu scana tot satelitul ca nu memoreaza tot. Cu softul vechi poti baga numai pana la 100 de canale (stergi din cele 98 cate a gasit pe Digi pe cele care nu te intereseaza si mai poti memora astfel cam 50 de canale de pe alt satelit). Cu softul nou poti baga mai multe canale. Dar la un reset trebuie sa faci treaba asta din nou fiindca sterge tot in afara de Digi...

  4. #4
    arhanghelxxl
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Sal'[email protected]
    ADDnew satelite -renumesti satelitul introduci frecventa-scanezi si amin!
    Sal'[email protected]

  5. #5
    Reclamant Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    11,499
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Kroky
    Cu softul vechi poti baga numai pana la 100 de canale (stergi din cele 98 cate a gasit pe Digi pe cele care nu te intereseaza si mai poti memora astfel cam 50 de canale de pe alt satelit)
    50 de canale? Damn! Ce procesor are conserva? PIC16C84?


  6. #6
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Pitesti
    Posts
    543
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu ati precizat daca pt a vrea si alt satelit sa va intre pe antena digi, ati montat lnb-ul aferent + comutator diseq ,daca da cum ati facut sal reglati?
    VU+SOLO SE V2,DM 800hd Triax TDS110 H-H Inverto bk ultra
    ..........95*e >>>>>>0<<<<<< 45*w..........

  7. #7
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    folositi cu incredere motoare h-h daca prindeti sateliti necunoscuti sau
    de spionaj nu ezitati,dati de stire

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. sfat
    By sebi1791 in forum DREAMBOX
    Replies: 7
    Last Post: 16th October 2006, 16:25
  2. rog ajutor si sfat dvb pinnacle+cas2+addon+K3
    By vama_veche in forum Placi DVB
    Replies: 3
    Last Post: 21st August 2006, 21:29
  3. UN SFAT!!!
    By USER_23 in forum Placi DVB
    Replies: 2
    Last Post: 10th February 2006, 12:26
  4. sfat/ajutor achizitionare rec.
    By febleo in forum RDI - Satelit
    Replies: 12
    Last Post: 19th October 2005, 17:00

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top