Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    196
    Posts Thanks / Likes

    Default PatchLoader si Softkam.key sau Softkam.bin- STR 6xxx

    Stie cineva de ce Patch Loader nu vede si cheile Cripto si Biss din fisierele *.key luate de pe net ? ( CRoteam, Satch ,etc ) Si de ce nu deschide si keyle .bin ? Intreb fiindca in fifierul Key.bin atasat partch-ului premiere se gasesc si key cripto( biss) si le vede !
    Multzumiri !
    P.S. Nu ma trimitetzi la Frocus ca mi-a zis ca pe ei ( el si Gosha ) ii intereseaza mai mult Russians Programs decat vestul !

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    los Angeles LA
    Posts
    406
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu pach nu vede keyle fisierul de key e in neregula
    strong 6xxx , progdvb , dreambox dm 500 s , lazer fta plus, kaon , ss2 , echolite 790 etc.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    196
    Posts Thanks / Likes

    Default Domnule MarcoBelo,

    Poate ca mata ai dreptate . Vreau insa sa fiu mai clar :
    - toate fisirele de key de pe net , de tipul Softkam.key , Trpledeagon.key , sub forma *.key , daca de dechid cu Ef. Commander le pot citi fara nici o problema . Cam toate contzin key de Cripto , Nagra 2 si Biss.
    Ruland insa PatchLoaderul si facand import de fisiere in forma *.key , patch le dschide dar keyle Nagra2, Cripto si Biss nu mai apar, apar numai key ****** ( 8 biti ) , Viaacces , Conax si Nagra clasic. Atat si nimic mai mult. Fisierul poate fi trecut in forma binara *.bin poate fi incarcat in receiver dar fara keyle nagra2, biss , cripto . Am incercat la un numar de 7-8 fisiere key si acelasi rezultat.
    Fisirele de key bin de pe net nu vrea sa le deschida.
    Atzi incercat si dumneavoastra treaba asta ?
    Cu salutari forumiste ,
    Klaus

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    los Angeles LA
    Posts
    406
    Posts Thanks / Likes

    Default

    la biss , schimba in softcam.key, F de la inceput, cu B si se vede de ex. pe echolite cere aceasta schimbare sa le citeasca receptorul
    in ce priveste strong 6xxx nu incerca decat cu fisier de key facut pentru acest tip de receptor , apoi modifici keyle cu copy/paste si te asigur ca va merge 100%
    strong 6xxx , progdvb , dreambox dm 500 s , lazer fta plus, kaon , ss2 , echolite 790 etc.

  5. #5
    Junior Member Master
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    65
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sal marcobelo...am si eu str 6533 si nu stiu cum sa fac sa pun keyle asa cum ai spus tu:apoi modifici keyle cu copy/paste si te asigur ca va merge 100%

    Poti sa ma ajuti si sa-mi spui cum trebuie sa fac
    Se face de pe telecomanda sau prin PC

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    196
    Posts Thanks / Likes

    Default Domn Marco, nu vrea domnule !

    Am luat keyle pentru Strong in forma x:key , am schimbat in Biss F cu B , am rulat PatchLoaderul si ... nimic. Imi arata doar keyle nagra1, Seca, Via si ******, fara Biss, Nagra 2 etc. Am pus keyle N2 pe 16 bitzi si am incercat din nou . Acelasi rezultat, zero adica. Daca ai bunavointza si timp ai putea sa fi ceva mai explicit ! Care e sursa buna de fisiere Key pentru Strong si ce intzelegi mata prin copy paste ? Adica se va creea un nou fisier de key in forma .txt care o sa fie transformat dupa modificare din nou in forma x.key si la urma facuta conversia in y.bin si incarcat ? Toate astea le-am facut , treaba este ca nu vrea sa vada biss si Nagra 2 .
    Respect !

  7. #7
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    prin ARDEAL .
    Posts
    1,865
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @nikos:
    -Iti trimit eu pe E-mail(daca doresti)fisier-ul cu kay's............Cind deschizi program-ul PatchLoader ''Weasksoft 1.6.0..''.
    -Intra la file(sus in bara programu-lui);Open,dupa care selectezi fisier-ul respectiv,dupa ce l-ai dezarhivat's(pe care ti l trimit),il selectezi''click''apoi dai OPEN.Si o sa ai toate k....care sunt active(inclusiv Biss on Crypt).

    Succes.

    Ps_verificati mail-ul!
    __________________________________________________ _________
    DigiTv\Srt.4155evo\Srt6355CI\ant.offset 5...

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    196
    Posts Thanks / Likes

    Default Multzam ,Boby

    Boby,itzi multzmesc pentru bunavointza si ajutor ! Din pacate nici matale nu ai intzeles ! Aceste key, de pe Frocus ,pe care mi le-ai trimis , le am si le folosesc . Treaba e ca intre timp s-au schimbat keyle si nu mai vad Discovery, Premeire 11 programe , National Geo, tot ce vedeam pana la schimbare. De asta am cautat chey pe Croteam si Ch , fiindca Frocus imi scrie ca el se preocupa mai mult de Rusia decat de vest. Cheyle din 01.09 nu mai deschid decat axn-ul ! Intrebarea e simpla:#
    Unde se mai gasesc key -in afara de Frocus- pentru astra 19 pe care weaksoft. 1.6 sa le poata deschide in intregime ? Sau : exista o alta varianta de weaksoft care sa poata deschide 100 % aceste key luate de pe NET

  9. #9
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    prin ARDEAL .
    Posts
    1,865
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @nikos:
    -Din pacate pe ASTRA19.2,Brumiere nici la mine nu mai merge de aproximativ o saptamana(STR6355) .Prima data nu au mai mers prog ChRadio(ce imi pare cel mai mult rau),apoi incetul cu incetul EcranNegru peste tot.Probabil ca au schinbat K...le.
    -Ce pot eu sa-ti confirm,este ca in Cry..to,inca mai merge easy.TV .Acuma in Bi..ss,nu am mai urmarit de ceva timp'ca sa vad ce merge si ce nu.Din pacate asa sta treaba ,sa speram ca pe viitor vom avea surprizeee .

    bobi.
    __________________________________________________ __________
    DigiTv\Srt.4155evo\Srt6355CI\ant.offset 5...

  10. #10
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    prin ARDEAL .
    Posts
    1,865
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @nikos:
    -Din pacate pe ASTRA19.2,Brumiere nici la mine nu mai merge de aproximativ o saptamana(STR6355) .Prima data nu au mai mers prog ChRadio(ce imi pare cel mai mult rau),apoi incetul cu incetul EcranNegru peste tot.Probabil ca au schinbat K...le.
    -Ce pot eu sa-ti confirm,este ca in Cry..to,inca mai merge easy.TV .Acuma in Bi..ss,nu am mai urmarit de ceva timp'ca sa vad ce merge si ce nu.Din pacate asa sta treaba ,sa speram ca pe viitor vom avea surprizeee .

    bobi.
    __________________________________________________ __________
    DigiTv\Srt.4155evo\Srt6355CI\ant.offset 5...

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    los Angeles LA
    Posts
    406
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Multzam ,Boby

    Quote Originally Posted by nikos
    Boby,itzi multzmesc pentru bunavointza si ajutor ! Din pacate nici matale nu ai intzeles ! Aceste key, de pe Frocus ,pe care mi le-ai trimis , le am si le folosesc . Treaba e ca intre timp s-au schimbat keyle si nu mai vad Discovery, Premeire 11 programe , National Geo, tot ce vedeam pana la schimbare. De asta am cautat chey pe Croteam si Ch , fiindca Frocus imi scrie ca el se preocupa mai mult de Rusia decat de vest. Cheyle din 01.09 nu mai deschid decat axn-ul ! Intrebarea e simpla:#
    Unde se mai gasesc key -in afara de Frocus- pentru astra 19 pe care weaksoft. 1.6 sa le poata deschide in intregime ? Sau : exista o alta varianta de weaksoft care sa poata deschide 100 % aceste key luate de pe NET
    pai asa spune ca nu vezi nimic pe ecran , nu ca nu apar cheile in receptor in forma data , programele ce le numesti tu ca nu le vezi ,sunt deocamdata in pauza asteapta pana se va face lumina din nou
    strong 6xxx , progdvb , dreambox dm 500 s , lazer fta plus, kaon , ss2 , echolite 790 etc.

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    196
    Posts Thanks / Likes

    Default Domnule MarcoBelo,

    Sa moara Veta de la laptarie , parca as vorbii , scrie in chineza nu in romana. Cu dreac sa fiu mai cllar ? O sa incerc babeste :
    Atunci cand rulam programul PatchLoader si dam instructziunea sa importe fierer de key in forma x.key , importul facandu-se de pe net prin download , programul patchloader arata si se poate citi ce fel de chey exista in acest fisier importat : nagra, ****** ,etc. Acest key luate in format *.key si deschise le putem salva in format binar *.bin si incarca in receiver. Pana aici e clar
    Ei bine , aceste fisiree sub forma *.key luate de pe net contzin si key biss,crypto si nagra 2. Cu programul Ef. Commander , un fel de Norton pentru Windows , aceste fisiere se pot deschide sau edita aparand si leyle biss, Nagra2 si cripto. Acelasi fisier sub forma de *.key pe care-l deschid cu Ef.Commander si unde pot citi keyle nagra 2,biss si cripto daca-l deschid cu programul Patchloader nu-mi mai arata existentza keylor nagra2, biss si cripto ci numai keyle nagra1, via, ****** si conax. E si normal ca atunci cand fac conversia in forma binara pentru a putea sa le incarc , fisierele nagra2,biss si cripto pe care nu le-a vazut sub forma *key sa nu le converteasca in forma binara , ca si cum ele nu ar exista in fisierele de pe net , desi ele exista.
    Este ca si cum un fisier *.txt , (scrisoare ) atunci cand o deschizi sa nu fie aratata decat pe jumatate.
    Mai clar de atat nu pot fi .

  13. #13
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    R.Moldova, or.Cimislia
    Posts
    305
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Totul e foarte simplu. Nu se poate de exportat key in BISS si CRYPTO in "key.bin" din pricina, ca Patchloaderul a fost creat (scris) inca in 2004, cand criptarile astea inca nu erau "hacked". Deci softul nu stie cum sa afle unde e BISS, si unde e Crypto in "softcam.key" (format de text).
    Triax-0,88m (5E...75E); Amiko Mini HD SE; H-H Strong DM2100
    100 MB optica (unlim)

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    196
    Posts Thanks / Likes

    Default Mersi Frocuas !

    E asa cum am banuit . Patchloderul NU STIE sa citeasca si sa faca conversia keylor Nagra2 ,Biss si Cripto din forma key in forma bin. Nu faci mata key si pentru noi astia ce stam mai la vest dar esti baiat bun, ai facut lumina in problema . Dar daca tot te ocupi cu Rusia de ce nu faci si un patch pentru LM 75 este , viasat + restul Ca vad ca au aparut o gramada pe satelitul asta ! Inca odata multzam , fiindca " concurentza " mi-a raspuns la misto , facandu-se ca nu inmtzelege ce am intrebat !
    Salutari si multzumiri !

  15. #15
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    R.Moldova, or.Cimislia
    Posts
    305
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nikos, degeaba radici vorba despre Rusia si etc. Gosha introduce toate keyle, care le poate sa le verifice in receptorul sau. El prinde aprope tot intre 15W si 90E. Deci, face un lucru mare. Daca poti sa-l ajuti, sa gasesti si sa verifici ceva, ce nu-i in "key.bin" - va fi foarte bine. Trimite tpt, ce gasesti nou pe adresa site'lui, si ele, keyle, vor fi publicate la rand cu cele Gkeys.
    Triax-0,88m (5E...75E); Amiko Mini HD SE; H-H Strong DM2100
    100 MB optica (unlim)

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. DIGITAL+ pe str 6xxx
    By istvan in forum SD Receivers
    Replies: 9
    Last Post: 15th January 2006, 14:03
  2. STR 6xxx
    By siti in forum SD Receivers
    Replies: 18
    Last Post: 14th January 2006, 16:57
  3. VIA 2 pe SRT 6xxx
    By energyps2 in forum SD Receivers
    Replies: 7
    Last Post: 12th June 2005, 16:52
  4. Patch nou srt 6xxx !
    By mihaip in forum SD Receivers
    Replies: 4
    Last Post: 3rd June 2005, 07:46

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top