Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania
    Posts
    473
    Posts Thanks / Likes

    Default Program analog pe ss2 ?

    exista vreo posibilitate se scanezi cu o ss2 banda de programme tv transmise analog ?

    Adica ce se prinde cu antena de camera, tvr1/2, Protv etc. ?

    e vreun soft care se transforme ss2 in tuner simplu?

    ichsehwaswasdunichtsiehst

  2. #2
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    piiiii bloc
    Posts
    1,361
    Posts Thanks / Likes

    Default

    poate de schimbi si tunerul pe ss2 si ii pui unul analog

    acuma invers...tu vezi cu tunerul tv progarme digitale de pe satelit?

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania
    Posts
    473
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pai da ma, dar tunerul de ss2 e mai "potent" ca ala de placa tv, nu?

    deci logic ar fii sa poti sa limitezi ss2'ul

    ilogic ar fii sa cer de la tuner ceva in plus ce nu are de unde stie...

    stiu ca intrebarea suna ciudat, dar nu e chiar asa de aiurea...

    idea e ca vreau sa inregistrezi tvr2'ul pe comp, si pina acuma nu am putut instala nici un tuner (leadtek/pinnacle) ca dadeau conflict cu ss2'ul care e foarte prietentios in privinta de irq'uri si adrese de memorie...

    ichsehwaswasdunichtsiehst

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Bucuresti
    Posts
    405
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cabal
    pai da ma, dar tunerul de ss2 e mai "potent" ca ala de placa tv, nu?

    deci logic ar fii sa poti sa limitezi ss2'ul

    ilogic ar fii sa cer de la tuner ceva in plus ce nu are de unde stie...

    stiu ca intrebarea suna ciudat, dar nu e chiar asa de aiurea...

    idea e ca vreau sa inregistrezi tvr2'ul pe comp, si pina acuma nu am putut instala nici un tuner (leadtek/pinnacle) ca dadeau conflict cu ss2'ul care e foarte prietentios in privinta de irq'uri si adrese de memorie...
    Eu am instalat si ss2 si leadtek dv2000 si nu am nici un conflict, merge foarte bine.

    1.4 Al, Invacom 0.3, DM500, SS2, 42E - 30W

  5. #5
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    piiiii bloc
    Posts
    1,361
    Posts Thanks / Likes

    Default

    tuner tv pinacle...al ok..

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania
    Posts
    473
    Posts Thanks / Likes

    Default

    hmmm, se pare ca placa mea de baza e naspa... (asus p4p8xse)
    am sa o schimb, poate imi mere si mie atunci

    ichsehwaswasdunichtsiehst

  7. #7
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Asus here , and all OK ..

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania
    Posts
    473
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ha, imi mere acuma si mie !

    dar cu un pinnacle pctv vechi de 2 ani !

    aiurea chestie...

    ichsehwaswasdunichtsiehst

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. despre semnalul Analog TV
    By parabolus in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 4
    Last Post: 10th September 2006, 09:59
  2. HDTV/SAT/ANALOG/DVB-T/RADIO
    By Thor819 in forum Placi DVB
    Replies: 4
    Last Post: 8th September 2006, 02:34
  3. Analog TV Timisoara
    By Fanta in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 41
    Last Post: 19th August 2006, 08:59
  4. tvn analog on hotbird 7a
    By dom in forum RDI - English
    Replies: 3
    Last Post: 16th August 2006, 21:23
  5. Cumpar receptor analog
    By TheLost in forum Shop
    Replies: 4
    Last Post: 27th March 2006, 19:55

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top