Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 26
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Tara indienilor
    Posts
    297
    Posts Thanks / Likes

    Default 4155 after patch

    Am un 4155 evo cu patch concord, ce trebuie sa-i fac sa-l aduc din nou la starea initiala?
    Am incercat cu softu' de pe RDI si e gol gol.
    Ce tre sa-i fac?
    1.8m, 0.3 invacom, Humax 5400, dm100, dm500, dm 800, 42E-30W, ccam 2.1.3.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    213
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Fa un restore si ai softul de Strong.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Tara indienilor
    Posts
    297
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am dat factory reset si tot concord scrie.
    Am incercat sa incarc un firmware de strong si nu vrea sa se incarce.
    1.8m, 0.3 invacom, Humax 5400, dm100, dm500, dm 800, 42E-30W, ccam 2.1.3.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Tara indienilor
    Posts
    297
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am incercat , imi apare aplicatia de DOS, nu-mi arata nimic, dupa care se inchide fereastra de DOS si se aprinde butonul verde la receptor.
    Receptorul ramane fara nici un canal si scrie CONCORD.
    Unde am gresit, ce trebe sa-i mai fac.
    Multumesc.
    1.8m, 0.3 invacom, Humax 5400, dm100, dm500, dm 800, 42E-30W, ccam 2.1.3.

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ...respecta exact instructiunile de la restore.....nu mai stiu exact.....dupa ce dai comanda aia din DOS bagi in priza receptorul, sau bagi si scoti si o sa mearga.....daca nu reusesti poate te ajuta maestrul OVEX cu un sfat ca el s-a mai dat cu Concord in ultimul timp
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Polul NORD maramures
    Posts
    116
    Posts Thanks / Likes

    Default salutare

    cu receptorul scos din priza dai comanda aplicatiei, cind porneste, bagi receptorul in priza ,normal trebuie sa mearga, eu asa am facut si a mers.



    bafta.


  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Tara indienilor
    Posts
    297
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am facut, a mers, s-a schimbat in STRONG, numai ca acum este modelul 4355 din 4155.
    Ii bag frecventa si nu nu-mi arata nimic la semnal.
    Am incercat sa-i bag soft de 4155 dar nu merge.
    Am sa incerc sa-i bag soft de 4355, alta versiune, poate arata semnal.
    1.8m, 0.3 invacom, Humax 5400, dm100, dm500, dm 800, 42E-30W, ccam 2.1.3.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Tara indienilor
    Posts
    297
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am incercat sa bag soft de 4355 si nu merge, scrie ca nu e pt vers aia de receptor.
    1.8m, 0.3 invacom, Humax 5400, dm100, dm500, dm 800, 42E-30W, ccam 2.1.3.

  9. #9
    Member Teacher
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    x
    Posts
    152
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @fone cu acelasi jmen ca la restaurare bineinteles folosind prgramele normale poti incarca orice versiune de soft atat de 4155E cat si de 4355E.
    Succes!.Sper insa sa nu ai probelme cu tunerul dupa cum spui tu, incearca insa sa schimbi si softul.

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Tara indienilor
    Posts
    297
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @ccchdro
    ''acelasi jmen '' care? ca nu inteleg.
    Am incercat sa schimb softul si nu ma lasa.
    1.8m, 0.3 invacom, Humax 5400, dm100, dm500, dm 800, 42E-30W, ccam 2.1.3.

  11. #11
    Member Teacher
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    x
    Posts
    152
    Posts Thanks / Likes

    Default

    in acelasi timp ce dai drumul la soft sa se incarce bagi si reciverul in priza la fel cum ai facut la restaurare dupa concord, si o sa inceapa sa iti incarce softul. Daca il ai foloseste DpManager Integra este mai simplu daca nu cu cel original merge la fel fii atent doar sa sincronizezi bagatul in priza cu pornirea incarcarii de la soft.In 5 minute il rezolvi.Succes!

  12. #12
    Member Teacher
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    x
    Posts
    152
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Tot softul si documentatia aici http://www.********.com/uploadshow.php?id=13

  13. #13
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Tara indienilor
    Posts
    297
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am incercat si-mi spune ''no match for this receiver''
    Ce naiba are.
    ce sa-i fac.?
    1.8m, 0.3 invacom, Humax 5400, dm100, dm500, dm 800, 42E-30W, ccam 2.1.3.

  14. #14
    Member Teacher
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    x
    Posts
    152
    Posts Thanks / Likes

    Default

    descarca de pe http://www.********.com/uploadget.php?id=7766 ai acolo tot foloseste DnUpMan INTEGRA.exe este mult mai siplu procedura este aceasi cum ti-am explicat-o mai sus imposibil sa nu reusesti, ma gandesc ca ai un cablu bun.Presupun ca folosesti o versiune de DnUpMan STRONG cu care se lucreaza un pic mai greu.

  15. #15
    Member Mentor
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Bucovina
    Posts
    897
    Posts Thanks / Likes

    Default

    foloseste DnUpIntegra si sigur va reancarca softul oficial! bafta!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. patch pt strong 4155 evo?
    By isaictudor in forum SD Receivers
    Replies: 0
    Last Post: 11th June 2006, 20:49
  2. Patch 4155 evo
    By spoealar in forum SD Receivers
    Replies: 16
    Last Post: 19th May 2006, 03:33
  3. patch strong 4155
    By fone in forum SD Receivers
    Replies: 0
    Last Post: 17th April 2006, 11:52
  4. problema patch 4155
    By clasix in forum RDI - Satelit
    Replies: 3
    Last Post: 12th January 2006, 16:48
  5. patch 4155
    By mOBY2 in forum SD Receivers
    Replies: 2
    Last Post: 5th January 2006, 23:23

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top