Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Timisoara
    Posts
    349
    Posts Thanks / Likes

    Default Problema cu DreamUp....

    Din pacate se mai intampla sa dai si cu capul de prag, asa inveti...

    Ma poate ajuta cineva cu o sugestie?
    Pornind 'chitit' sa pun maxvar 3.1 pe 500-le meu (aveam 3.0) incerc pentru prima oara dreamuplan... parea ca merge totul bine pana am apasat pe erase... a urmat un mesaj de genul 'are you sure' dar mai lung, totul insa parea ca e ok asa ca am continuat...

    in momentul in care jucaria era goala, incerc sa trimit imaginea cea noua catre ea... a aparut o eroare, ceva de geul '500 option file error' sau ceva de genul... orice incercam, si cu FW, degeaba...

    am dat jos universal dreamup, ultimul, dar cum nu aveam cablu null-modem a trebuit sa-mi confectionez unul (aveam un cablu rs232 db9 M-F, cu niste improvizatii si schema de pe net sa spunem ca am reusit, cu toate ca sunt mai multe tipuri si n-am stiut exact care din ele trebuie luat http://www.lammertbies.nl/comm/info/...ull_modem.html)

    In fine... urmez instructiunile ce sunt si aici pe site, dau connect, bag db-ul in priza, imi apare "03:08:18 box type: DM500" si atat...

    Din cate am vazut, dupa cateva secunde ar trebui sa porneasca bara de progres de mai sus si sa se activeze butoanele de flash si erase...

    Singura mea speranta este sa fi gresit ceva la cablul null-modem, maine urmand sa cumpar unul 'k lumea'... totusi, detecteaza boxul...

    Ceva mai rau se putea intampla?... Exista a 'way back'? (ceva de genul factory reset din aceste conditii?)


  2. #2
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    2,363
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Schema e urmatoarea:
    2-3
    3-2
    4-6
    5-5
    6-4
    7-8
    8-7
    Vad ca esti din Timisoara asa ca mergi la Real si iti cumperi un cablu cu vre-o 40000. Asa mi-am luat eu acum vre-o 2 luni. Am fost saptamana trecuta si aproape sigur ca mai aveau. Am vazut pe raft cabluri RS232 insa nu m-am uitat daca erau null modem insa acum 2 luni erau foarte multe si nu cred ca se bate lumea pe ele.


  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Timisoara
    Posts
    349
    Posts Thanks / Likes

    Default

    got it. voi merge azi sa iau si un cablu 'original'...

    totusi ramane o nelamurire... daca acel cablu pe care l-am 'artizanat' aseara nu e bun (am folosit sin legaturile de full handshaking de mai sus), cum de in momentul in care introduc in priza db-ul apare in dreamup "03:08:18 box type: DM500", dar dupa nu porneste procedura de initializare?...

    nu stiu, voi vedea diseara... sper ca identificarea sa se faca din 'noroc' prin doua din firele pe care le-am nimerit, iar vina s-o poarte restul firelor pe care (sper) sa le fi legat prost... pentru ca altfel, daca nici metoda de programare "lowest" nu functioneaza, nu stiu ce ar putea...

    P.S. uitasem, pe langa pasii din primul post, am incercat stergerea imaginii si cu o imagine erase.img luata nu mai stiu de unde...

    e posibil ca o imagine mai 'ciudata' sa aduca pagube ireversibile?... sper ca nu

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. DM 500 - problema de FTP
    By vu5617 in forum DREAMBOX
    Replies: 5
    Last Post: 26th February 2006, 16:06
  2. problema lnb 2x
    By nikinba in forum RDI - Satelit
    Replies: 16
    Last Post: 5th February 2006, 17:02
  3. Problema cu Tp.1
    By tofu in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 2
    Last Post: 19th December 2005, 19:50
  4. Problema DVD-RW
    By chooleen in forum DVD - DIVX - HIFI
    Replies: 7
    Last Post: 5th September 2005, 23:16
  5. Problema mea !
    By platon in forum Placi DVB
    Replies: 5
    Last Post: 9th April 2005, 10:15

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top