Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 33

Thread: HUMAX-DIGI+2

  1. #1
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default HUMAX-DIGI+2

    Da am primit receptorul si l-am testat in multe feluri si pot spune ca este un receptor Profesionist. L-am frecat 8 ore continuu cu comutator diseqc lucreaza perfect.Cine are un Humax nu-i mai trebuie Satfinder sau alte scule de montat antene,are o viteza extrem de rapida si afiseaza semnalul aproape instantaneu dar si schimbarea canalelor se face rapida. Nu mai vorbesc de utilizarea monturii H-H si de faptul ca are bagati in memoria lui toti satelitii de la est la vest.Pana si imaginea are un contur culorile deasemenea nu-s imprastiate .Nu ma asteptam sincer la un asa receptor pacat ca nu poti baga si alte cartele cu alte norme de codare. Telecomanda e cam mare si panoul frontal arata cam robust dar e un pic mai mic ca Hundaiul

  2. #2
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Jamaica
    Posts
    1,190
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pune si tu cateva poze cu front/spate/mufe e.t.c daca ai posibilitate

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Timisoara&Germany
    Posts
    204
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by K-storu
    pune si tu cateva poze cu front/spate/mufe e.t.c daca ai posibilitate
    Fanta a pus doar deja pozele. Vezi aici:
    http://www.********.com/f2/viewtopic.php?t=78149
    DIGITV pe HSS-1120NA si Humax Digi+2

  4. #4
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by K-storu
    pune si tu cateva poze cu front/spate/mufe e.t.c daca ai posibilitate
    Poze sant puse de Fanta aici http://www.********.com/f2/viewtopic....er=asc&start=0
    Urmeaza sa pun maine caci azi n-am avut timp sa pun al doilea comutator diseqc de 4+1 sa vad cum lucreaza cu 8 LNB-e

  5. #5
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am pus acu si al doilea comutator diseqc si spre mirarea mea lucreaza cu 2 comutatoare de 4+1. Cu cablul de la receiver am plecat in 2 directii la cele 2 intrari la cele 2 comutatoare-la intrare receiver.Problema e ca i-mi scade un pic din semnal cum scot un lnb din unul din comutatoare creste semnalul pe celalalt comutator Este o adaptare,probabil n-am facut-o bine.Eu cred ca tensiunea din receiver impartindu-se acum la 2 comutatoare fura din tensiune ea trebuind sa faca acu fata la 2 comutatoare. Problema e ca i-mi fura cam 30% din semnal dar merge caci am semnal de peste 80%

  6. #6
    mecanic Teacher
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Maramures
    Posts
    214
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ieri am primit si eu HUMAXUL si intradevar HUMAXUL nu se dezminte! In primul rind ce am remarcat la el reactia foarte rapidea la comenzi, epg-ul se incarca aproape instantaneu, lista de canale foarte usoara de schimbat si de manevrat si l-am testat si in multe feluri si eu pot spune ca este un receptor Profesionist. L-am tot butonat multe ore in continuu si nu sa blocat deloc
    HUMAX DIGI+2; Digi mobil ; Diginet mobil ;FOCUSS:dreambox 500s H-H 1.2 FE

  7. #7
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    quote="Cra10veanul"]Prin amabilitatea lui fanta am si eu de azi mica bijuterie digi2.
    Receiverul arata super bine,telecomanda e cam din topor dar aparatul se misca ireal de repede.Nu am vazut blocaje iar pe programele pe care nu am acces nu mai am notele alea urate.Ai multe posibilitati de sortare a programelor iar meniul eu zic ca este complet.Tunerul e cu doua clase peste cel de la conserva.
    Ce am descoperit si mi-a placut.Apas GUIDE buton albastru scriu FOTBAL si imi apar toate transmisiunile forbalistice de zilele urmatoare.SUPER TARE.

    Ai dreptate ,am crezut ca glumesti afiseaza evenimentul scris pe 3 zile

  8. #8
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Pitesti
    Posts
    543
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca s-ar schimba conserva cu humaxul +diferenta de pret ,cred ca sa rezolvat o problema majora alui DIGI ,dar despre semnalul pe timp nefavorabil inregistrat de HUMAX ce puteti spune ? Mai reprezinta o problema ,cea a semnalului pe timp ploios cu acest receptor si cu antena lui digi reglata perfect ,oriunde in Romania ?
    VU+SOLO SE V2,DM 800hd Triax TDS110 H-H Inverto bk ultra
    ..........95*e >>>>>>0<<<<<< 45*w..........

  9. #9
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cu intreruperile din cauza ploii nu se rezolva din receptor,doar ca apare semnalul mai rapid la scurte intreruperi.Acest receptor nu mai amesteca canalele plus ca are si 5 liste de canale favorite.Cand am spus ca este profesionist am spus-o ca unul care am montat o groaza de receptoare si apoi am dat verdictul.

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Galati
    Posts
    223
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Intradevar,un receptor care are cel putin cateva clase peste Hyundai.MULTUMIM,FANTA

  11. #11
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    49
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gelu_dh
    Am pus acu si al doilea comutator diseqc si spre mirarea mea lucreaza cu 2 comutatoare de 4+1. Cu cablul de la receiver am plecat in 2 directii la cele 2 intrari la cele 2 comutatoare-la intrare receiver.Problema e ca i-mi scade un pic din semnal cum scot un lnb din unul din comutatoare creste semnalul pe celalalt comutator Este o adaptare,probabil n-am facut-o bine.Eu cred ca tensiunea din receiver impartindu-se acum la 2 comutatoare fura din tensiune ea trebuind sa faca acu fata la 2 comutatoare. Problema e ca i-mi fura cam 30% din semnal dar merge caci am semnal de peste 80%
    Te rog detaliaza schema 2 * Diseqc 4in pentru mai mult de cinci sateliti receptionati ):
    Ce setari se fac in noul receiver la capitolul Diseqc ? Ce sateliti receptionezi ?Si ce nivel al semnalului ai pentru fiecare in parte ?
    ( mentionez ca inca nu am la dispozitie noul receiver )
    Multumesc anticipat !

  12. #12
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu asa am pus;
    Intelsat=diseqc A pt 2.0 -Semnal-70%
    Sirius=diseqc B pt. 2.0 Semnal-90%- focar principal
    Hotbird=diseqc C pt 2.0 Semnal-70%
    Eutelsat W2=diseqc D pt 2.0 Semnal-85%
    Apoi pt alti sateliti se pune un al doilea comutator diseqc si se trece la a doua grupa de diseqc ;
    diseqc A=Astra 19g Astra-70%
    diseqc B=Eutelsat W1=10G 70%
    diseqc C =Eutelsat W3A 60%
    diseqc D=Amos 80%
    Comutatorul diseqc l-am pus nu la antena ci langa receptor unde am o distanta de 25m intre antena si receptor . L-am pus langa receptor pt ca iau unele cabluri din cand in cand si le pun si pe skystar 2 si mai decodez pe calculator. Avantajul este pe cealalta parte caci e aproape de receptor si nu pierd tensiunea de comutare pe comutatorul diseqc.Aceasta tensiune se ramifica in cele 2 comutatoare si se pierde din semnal,ba a trebuit sa inversez cablurile in comutator . Spre exemplu cand am pus Astra pe diseqc C nu a vrut si am ales diseq A si a vrut.
    Atentie caci eu am patit-o,dupa ce am muncit o jumatate de zi si am sortat canalele pe liste de sateliti si liste de favorite am ales selectia pt. deplasarea cu motor si mi-a sters toate canalele. Acest receptor nu-i facut pt DISEQC si in acelasi timp pt MOTOR. Deci ori folosesti motor si i-ti sterge toate canalele (nu selectiile diseqc),ori folosesti motor.Aici e singura lui HIBA, trebuia sa mearga ambele. Daca as sti engleza poate s-ar recomanda la producator ,printr-un uptdate de soft sa lucreze ambele impreuna.Deci sa fiu inteles bine lucreaza profesionist si ca diseqc si ca motor,dar nu ambele trebuia sa nu stearga canalele eventual sa deselecteze selectiile diseqc cand folosesc motorul iar cand nu-l folosesc sa pot selecta din nou diseqc-ul si sa fie pastrati satelitii in memorie. N-am incercat varianta prima data cu motor iar apoi sa trec pe diseqc sa vad la trecere i-mi spune tot ca le strge?

  13. #13
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Apropo,stie cineva vre-un link pentru Humax in cazul ca ar aparea vre-o versiune noua de uptdate sa poata fi trasa pe PC

  14. #14
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Iasi, Romania
    Posts
    633
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu stiu daca s-a mai scris pe undeva, cat a costat kitul?
    DM800PVR-250GB, offset 1,8 m, LNB Invacom 0,3 dB, pozitioner Diseqc 1.0-1.2 Vbox II
    Gemini2 Project 3.80

  15. #15
    Senior Member Expert
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    stadion Steaua
    Posts
    1,471
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cum se comporta in sau la Loop?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. HUMAX DIGI+II
    By babicu in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 0
    Last Post: 9th November 2006, 13:33
  2. Receptoarele Humax de la DIGI TV
    By jimmy202 in forum SD Receivers
    Replies: 6
    Last Post: 18th October 2006, 07:10
  3. Humax nou digi+2
    By nickey1234 in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 7
    Last Post: 31st July 2006, 18:50
  4. Humax DIGI+ SW
    By valentin in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 2
    Last Post: 17th May 2006, 21:36
  5. HUMAX Digi+
    By eddo in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 1
    Last Post: 10th May 2006, 19:39

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top