Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Location
    NIGERIA
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default No Signal Quality in my Humax


    Masood
    Assalam,
    I have a humax 5400 and i downloaded the latest key bin 03/09/06 from croteam sat but since than i have not been able to get any Signal quality for any satellite. i as a result i erased the humax but still no solution.
    Please helpme out.

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Africa-Kenya-Nbi
    Posts
    3,108
    Posts Thanks / Likes

    Default

    your settings on the receiver must have changed, follow each setting critically and you'll find a mistake - unless your dish has been interfered with since. assuming you have reasonable signal level but no quality you either have no satellite on line or wrong transponder settings, or wrong diseqC setting if u r using one.
    Dstv HD PVR

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Australia
    Posts
    167
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Either your settings went to default as cogil mentioned or one of your resistors/capacitors are no good in your power supply.

  4. #4
    Gold Member Expert
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Lahore
    Posts
    3,718
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: No Signal Quality in my Humax


    Quote Originally Posted by Alkali
    Masood
    Assalam,
    I have a humax 5400 and i downloaded the latest key bin 03/09/06 from croteam sat but since than i have not been able to get any Signal quality for any satellite. i as a result i erased the humax but still no solution.
    Please helpme out.
    w'salam
    plz follow the instructions in helpline ,you will get many clues.
    As ahmed_nasser has upload the new patch ,,,download and enjoy TPS
    you may download from here
    http://www.********.com/uploadshow.php?id=20
    Fte Max 100S
    Humax IRCI-5400z
    Asiasat 3S,NSS 6,Insat 4B,Thaicom2/5,Intelsat7/10,HB 6/7A/8

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. SIGNAL QUALITY OF 12360 IN ISLAMABAD
    By baba242 in forum RDI - English
    Replies: 2
    Last Post: 9th November 2006, 01:36
  2. STB SIGNAL STRENGTH AND QUALITY
    By karmyog28 in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 15th February 2006, 12:44
  3. SS2 REV 2.3C Signal strenght & quality level
    By FLORIN_MX in forum Placi DVB
    Replies: 5
    Last Post: 6th January 2006, 14:29
  4. help regarding quality of signal
    By superia4u in forum RDI - English
    Replies: 20
    Last Post: 25th July 2005, 23:32
  5. soft pt signal&quality!
    By vulcanescu35 in forum Placi DVB
    Replies: 2
    Last Post: 21st September 2003, 23:08

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top