Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15

Thread: K3 intrebare

  1. #1
    Member Mentor
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    717
    Posts Thanks / Likes

    Default K3 intrebare

    Nu demult a aparut chestia asta-"K3" Se merita sa investesti in ea ?
    Merge in Dragon?,modul evident
    Cu ce se incarca?-----am cas dynamite-Merge?
    Ce vede in plus fatza de predator
    Daca nu doritzi sa -i sa facetzi reclama aici trimitetzi un PM
    Mii de multzumiri

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Posts
    968
    Posts Thanks / Likes

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Belgica,Antwerpen
    Posts
    268
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Asa spuneau si despre Cerebro....si totusi merge.Zvonuri vor fii...
    Vu+Duo,Humax HDCI 2000,Dreambox500,Digi TV,Max TV,Triax 1,10cm,PhilipsLNB,Diablocam,CAS 3,InfinityUSB,E.T.C.-raPromax TV Explorer

  4. #4
    Administrator Expert
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Las Vegas
    Posts
    8,509
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Canal+ Franta
    Cyfra +
    Canal Digitaal Holland
    D+
    Premiere
    TV Cabo

    Toate merg in diferite fisiere si configuratii cu acesta cartela.

    Nimeni nu garanteaza ca va merge la nesfarsit dar ideea e ca 100 de euro merita sa dai pentru a te distra ca pe vremuri cu programat cartela decat sa stau sa vizionez in cs.
    Dupa ce am confiscat domeniul liga1.ro a venit randul ligii a doua : http://www.lpf2.ro


    http://www.liga1.ro/ cel mai tare site din lume dedicat fotbalului autohton.
    Vizitati-l si o sa primiti de la mine !

  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    72
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu as putea folosi un K3 la Skystar2 ?
    Ceva documentatii cum sa folosesc cartela ... se poate ... un Link ,ceva...
    Mersi tare mult.

  6. #6
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by v11
    Eu as putea folosi un K3 la Skystar2 ?
    Ceva documentatii cum sa folosesc cartela ... se poate ... un Link ,ceva...
    Mersi tare mult.
    iti trebuie un programator pheonix pt a folosi K3 pe ss2.

  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    timisoara
    Posts
    521
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @SAFETRON1 ai cumva de vanzare vreun programator ...ma intereseaza chiar si cu o cartele K3....cine are sa comunice si preturile.....
    SS2+ECHOSMART 790+H-H+ANTENA1.2

  8. #8
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Din pacate nu.

  9. #9
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    5
    Posts Thanks / Likes

    Default ss1 cu CI

    ... la un SS1 cu Common Interface (CI) pot folosi un K3? cu ce merge? imi trebuie un modul (CAM)? de care ?

  10. #10
    Member Mentor
    Join Date
    May 2003
    Location
    Pays basque Eskual herria
    Posts
    977
    Posts Thanks / Likes

    Default

    UN simplu Aston cam e de ajuns!

  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    sibiu
    Posts
    360
    Posts Thanks / Likes

    Default vreau si eu K3

    de unde se poate cumpara un card K3? in Ro sau in afara? bag de sama ca la asta ii trebuie si un programator. stie cineva un pret pentru acest pachet (card+prog)?
    VU+ UNO (BlackHole) & Dreambox 500+ S, LNB Inverto Black Ultra, antena 1.1 m TRIAX, Optibox H-H DM3800 USALS, Telekom - Focus - Freesat

  12. #12
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    5
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: vreau si eu K3

    Quote Originally Posted by Lalipuk
    de unde se poate cumpara un card K3? in Ro sau in afara? bag de sama ca la asta ii trebuie si un programator. stie cineva un pret pentru acest pachet (card+prog)?

    aici http://www.pentacard.co.uk/catalog/i...hp/language/en

  13. #13
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    72
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pentru Romania daca este o adresa ,daca aduce cineva, ca din strainatate e mai greu de cumparat.....
    Thx.

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Location
    LISABONA
    Posts
    119
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cumparati plasticuri dupa aia ne plangem ca nu apar chei,cei pe plastic astazi maine este cu chei,diferenta ?cheltuiti mai multi bani,o parere.

    bafta la toti.
    DIGI TV,MAX TV,MVISION 7000 E+,MVISION 9080 USB,CAS 3,MATRIX REBORN,ASTRA 1,ASTRA 2,HOTBIRD,NILESAT,SIRIUS,HISPASAT

  15. #15
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Constanta
    Posts
    57
    Posts Thanks / Likes

    Default

    poti cumpara un K3 si de aici:
    http://shop.secucard.be/product_info...33_K3-RSA.html
    numai ca pregateste dublu fata de cat costa acolo ( pe langa cei 79 de Eur platesti + cheltuieli de transport, virezi din cont bancar deschis la banca di ro in eur, toata suma adica card+cheltuieli postale, si iti mai ia si banca comision de transfer+speze bancare etc.., ajunge pachetul la oficiul postal vama di orasul tau... in cazul meu O.P. 11 Constanta... cam dupa vreo 5 zile de la transferul bancar si surpriza... deschide functionara pachetul pentru a-i face vama.. nu gaseste in el certificat EU drept urmare trebuie sa platesti vama pentru ca nu-i produsul de fabricatie EU .... dar cum , nu stie unde sa incadreze cardul, cauta itr-un catalog cat o caramida, de i-asi fi spart capul cu el, circa 45 de minute... da N... telefoane si in cele din urma asta e... card cu "banda magnetica", inca 25% din valoarea facturii +19% aplicat la ce rezulta din 25%, adica TVA si povestea nu se termina aici ... pentru ca functionara... deee... romanca fiind..... iti "va-muishte" total factura, adica valoare card K3+taxe postale... ii tare greu de tradus "postal taxes" din engleza in romana... si dupa o astfel de aventura.. ai K3 la circa 150-160 Eur, pleci acasa fericit.. cine mai e ca tine )

    iar in incheiere daca nu te-a plictisit mica mea istorioara, din pacate adevarata, poti folosi legat la calculator un Infinity USB sau CAS2 + ADD ON, amandoua avand legat pe langa cablul USB si unul serial pin la pin, care il gasesti in magazin(1,9 LEI) sau il confectionezi singurel... folosesti in cazul meu placa DVB Pinnacle 400i + Prog DVB avand ca plugin pmcam2 si cam asta este... rezulta... cyfra+, canal+ france, si canal+ holland... depinde pentru ce vrei sa-l programezi... la programarea cardului poti folosi K3 loader, atat pentru infinity cat si pentru cas 2+add on setat in modul phoenix 3.58 Mhz, sau pentru cas2+add on si banuiesc ca si cas3... cas interface studio 7.5

    si sperand ca ti-am putut fi cat de cat de folos... iti urez multa bafta, rabdare si tiutiun......

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Intrebare EPG
    By M15uva in forum Placi DVB
    Replies: 0
    Last Post: 23rd June 2006, 02:38
  2. Intrebare?
    By patrocle in forum SD Receivers
    Replies: 2
    Last Post: 20th June 2006, 09:39
  3. Intrebare !!!
    By gelu_dh in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 2
    Last Post: 14th June 2006, 00:52
  4. Intrebare!!!!
    By r3v3ng3 in forum RDI - Satelit
    Replies: 4
    Last Post: 6th August 2005, 00:30

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top