Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Australia
    Posts
    5
    Posts Thanks / Likes

    Default card Sharing or CardSpider for Zee on Asia Sat3 or Foxtel


    is anyone sharing card for Zee Package on AsiaSat3 or Foxtel from Aust? please if you don't mind giving me your details to share your card please.

    thanks
    VS.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Malaysia
    Posts
    226
    Posts Thanks / Likes

    Default

    I am using original zenega dishtv decoder and i think it would not be easy to share the card. I tried to use reality and conax cam but no picture at all.i dont mind sharing if you can lead me the way.thanks.

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    87
    Posts Thanks / Likes

    Default Share

    I own a Zee package original card with Phoneix reader. I can share my card if you guide me how to do it. I tried to use my card in reader with CnxCam/newcamd but it does not get reset. Card is working fine with STB.

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    662
    Posts Thanks / Likes

    Default


    Dear friens

    Zee pakeg asiasat 3 close on seca 2 card just wark conax marrid

    systam like Dish tv Old indian box support asiasat3 satellite but

    Not Useing in sharing i have All stb Cams Cards readers But

    Fail Last Try I m tatasky nds marrid card but not suppot my

    dreambox But Dish tv Clone Soon & tatasky 2

    Enjoy
    Dreambox CCcam Server - 7 dishs
    pakistansatellite

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 4
    Last Post: 11th January 2011, 22:18
  2. ASIA SAT3 KU
    By superia4u in forum RDI - English
    Replies: 15
    Last Post: 31st May 2010, 19:14
  3. ASIA sat3 ,thaicom2,3 And pas 10
    By shehbaz in forum RDI - English
    Replies: 14
    Last Post: 23rd May 2009, 07:33
  4. ASIA-SAT3 channels going blank
    By satpalchat1 in forum RDI - English
    Replies: 17
    Last Post: 22nd June 2006, 09:32

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top