Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    1,151
    Posts Thanks / Likes

    Default Strong 6355 si module CI ...

    Daca pun pe un Strong 6355 cu patch un modul CI (Matrix) in acel moment aparatul foloseste functiile CAM-ului sau tot patch-ul.........a verificat cineva cum merge

    Romeo
    bucuresti, 0.9 m.

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Pai asta este evident !

    Atat timp cat emulatorul decodeaza aceleasi sisteme ca si Matrix-ul ... il va ignora ! chestie patita de mine ... am vrut sa verific Matrixul ... nu se uita nici draq la el !

  3. #3
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    1,151
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mihai. sa spunem ca in emulatorul din receiver cheile de elvetieni de pe 13E nu mai sunt de actualitate (sunt vechi) dar in matrix am cheile puse la zi si care pus pe alt receiver se verifica ca deschide pachetul.....eeeee in atare conditii cu Matrixul pus pe Strong 6355 va deschide pachetul de elvetieni ori BA ...??

    Mersi

    Romeo
    bucuresti, 0.9 m.

  4. #4
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Eu cred ca nu !

    Eu cred ca nu ! dar poti sa folosesti fisierul de chei de pe RDI sectiunea Strong care este actualizat de cate ori au loc schimbari de chei in pachetele majore !

  5. #5
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    1,151
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Foarte rau.......inseamna ca softul are un mare bag ca nu recunoaste modulele ......... de recunoscut sa spunem ca il recunoaste dar daca nu merge sa deschida tot degeaba.......

    Ce ma incalzeste ca recunoaste modulul in receiver......toata lumea a zis ca in 4355 evo cu patch concord nu recunoaste modul (si este adevarat), dar cu ce ma ajuta acum in 6355 daca il vede sar "il sare" la decodare...(asta la exemplu dat de mine mai sus)... PACAT

    Romeo
    bucuresti, 0.9 m.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    255
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu e universal valabila socoteala voastra..depinde poate si de versiunea de soft..


    eu am 6355 si MatrixCam din Magic..am testat BBC Prime pt voi si mai ales Sk* It...stie sa aleaga intre patch si interfata CI..

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Strong 6355 + AES
    By bmilan in forum RDI - English
    Replies: 5
    Last Post: 12th December 2006, 05:45
  2. strong 6355-strong 4500
    By clasix in forum Shop
    Replies: 0
    Last Post: 14th July 2005, 12:19
  3. Strong 4355 evo VS Strong 6355 !!!!
    By romeo in forum SD Receivers
    Replies: 10
    Last Post: 28th March 2005, 11:31
  4. Strong SRT 6355 <-> Dragon Module
    By efelixro in forum SD Receivers
    Replies: 0
    Last Post: 13th January 2005, 12:48

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top