Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    63
    Posts Thanks / Likes

    Default Cum începe MaxTv

    Stie cineva cum trebuie sa procedez ca sa vad maxtv prima data? Am cartela de max, un Humi, un CI- modul Viacces, dar inca nu merge. Am auzit ca pe digi trebuie lasat reciverul pe TVR1 pîna îsi ia cheile unde trebuie sa "asteptla max"?. Cartela este activata de o luna si înca nu a fost folosita de loc.
    Sile

  2. #2
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Pitesti
    Posts
    74
    Posts Thanks / Likes

    Default

    vezi sa nu fi bagat cartela invers.

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    63
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am bagat-o la fel ca si cealalta cartela în modulul încorporat, si anume cu contactele în sus. CI modulul a fost recunoscut si "initialisat" deci cred ca este si el bine bagat...

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    63
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @ zmeura
    Da cartela a fost cumparata si nici o data folosita. Am scris "activata" pentru ca am platit "Taxa de activare" si tipul a sunat si a "activat-o". Seria cartele o pot vedea in meniu.
    Ramîne sa sun la ei... eu am întrebat cu speranta sa aflu ca trebuie pus pe programul x si trebuie asteptat sau ceva asemanator... am vrut sa vad în sfirsit ceva.
    Sile

  5. #5
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Activarea cartelei nu trebuie facuta pe un program anume ci pe oricare program din pachetul de baza , in cazul tau cred ca trebuie reactivata la nr. de telefon afisate pe Max Info .

  6. #6
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    63
    Posts Thanks / Likes

    Default

    S-a facut lumina! O noua activare nu a ajutat, abia dupa ce am stins receiverul si l-am aprins din nou (mi s-a spus de la Hotline sa fac asa) am putut sa vad dupa un minut.
    Mersi de raspunsuri!

  7. #7
    IEU Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Bistritza,fost oras linistit , actual ufff... Romanica
    Posts
    453
    Posts Thanks / Likes

    Default

    " (mi s-a spus de la Hotline sa fac asa) "

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Eutelsat W2(MaxTV) + Hot Bird(MaxTV) + Sirius(Max TV)...
    By clon in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 10
    Last Post: 21st October 2006, 04:21
  2. Incepe Olimpiada de Iarna!
    By tornado in forum Sport
    Replies: 3
    Last Post: 10th February 2006, 21:38
  3. De ce incepe QTV din 2006?????????
    By serpiko in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 8
    Last Post: 22nd December 2005, 10:21
  4. Incepe sa miroase a pute!!!!!!!
    By francezul in forum News
    Replies: 2
    Last Post: 11th December 2004, 13:56

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top