Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Location
    arad
    Posts
    37
    Posts Thanks / Likes

    Default problema instalare SS2 pe Asus K8N-E DELUXE

    E vreo incompatibilitate cu modelul asta de placa?
    Nu recunoaste deloc driverul,nu merge nici instalat manual,am schimbat sloturile PCI ,nimic. SO=XP SP2
    Astept o solutie sau explicatie.Multumesc.
    offset 1.2 Fe,Alps 0.6, Skystar 2.6c,H-H SG2100,"Kaon de la Focus" Coship Dolce

  2. #2
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca o alta versiune de driver pt. SS2 .

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    S-ar putea sa ai incompatibilitate cu alimentarea pe sloturile PCI. Verifica manualul placi de baza ce fel de alimentari da pe PCI. Sunt 2 variante 3,V respectiv 5V. SS2 are nevoie de 5V.
    Teacher

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Location
    arad
    Posts
    37
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc pentru raspunsuri.
    raks67-am incercat toate versiunile de driver
    florinbss2-PCI 2.2 can support 3.3V and 5V,deci,teoretic,ar fi totul ok
    SO detecteaza unknown network controller,dau calea catre driver si pauza:nu gaseste nici un driver.
    offset 1.2 Fe,Alps 0.6, Skystar 2.6c,H-H SG2100,"Kaon de la Focus" Coship Dolce

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca sa dezactivezi temporar din bios celelalte chesti incluse pe placa de baza: sunet, placa de retea.
    Teacher

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Italy
    Posts
    563
    Posts Thanks / Likes

    Default asus

    cred ca trebuie sa iei in considerare si un eventual defect al placii de baza!
    o asemenea placa de la asus ,cu socket 939,mi-a facut si mie probleme,in sensu ca se bloca sistemul la pornirea aplicatiei progdvb.am dus placa inapoi la magazin si cu urmatoarea placa pe care am primit-o la schimb totul a fost ok!

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Satu Mare
    Posts
    490
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu cred ca ai dat de dracu' cu placa asta. Am avut si eu probleme cu Asus A8N deluxe cu SLI.
    Eventual vezi cu driverul 4.4.0 pentru SS2, vezi sa nu itzi arda Placa de Baza, eu am patit-o de 3 ori

    Sorry

    PS: Cel mai bine e sa schimi placa de baza cu alta

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @pom

    Si care a fost cauza? Nu cumva datorita tensiunilor oferite de placa pt sloturile PCI? Adica putea doar 3,3V compatibil cu ultima versiune 2.3 (parca) PCI iar placa SS2 are nevoie de 5V?
    Teacher

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Satu Mare
    Posts
    490
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by florinbss2
    @pom

    Si care a fost cauza? Nu cumva datorita tensiunilor oferite de placa pt sloturile PCI? Adica putea doar 3,3V compatibil cu ultima versiune 2.3 (parca) PCI iar placa SS2 are nevoie de 5V?

    Ba da . Si placa mea era rev2.3 (dealtfel una f performanta), dar avea tot 3,3V&5V din pacate cei 5 V nu pre apareau"" astfel ca se ardea placa pe slotul PCI. E nevoie de o plava cu PCI 2.2 sau eventual daca e rev2.3 altceva decat Asus, desi nu m-as risca...
    Am incercat placa pe care am avut-o cu tot felul de versiuni de BIOS si tot nu a mers , se ardea (noroc ca era in garantzie).
    Acum am un Epox Sk939 si nu are treaba, pot sa incerc orice cu SS2 ca duce
    mi-a dus si motor HH diseq1.2 DM1200 dar nu m-am descurcat din soft cu mutatul antenei si mi-o ducea la mama dracului, asa ca am renuntzat, desi ar fi util sa o misc din calc
    O zi buna!

  10. #10
    Digitally Remastered Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    root
    Posts
    1,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by pom
    ...mi-a dus si motor HH diseq1.2 DM1200 dar nu m-am descurcat din soft cu mutatul antenei si mi-o ducea la mama dracului, asa ca am renuntzat, desi ar fi util sa o misc din calc
    Treaba e destul de simplă. Pentru a putea controla H-H din PC trebuie să foloseşti "patched drivers by MiBi". Înlocuieşti driverele originale cu cele din arhivă, după care dai un restart la PC sau reporneşti SS2 din Network Connections. Apoi copiezi SS2DiSEqC.exe şi SS2DiSEqC.dll în folderul Plugins din AltDVB. În AltDVB selectezi Device/Settings şi alegi PID Filtering Mode: By Driver şi Driver used for DiSEqC: Enhanced driver by MiBi. Folderul Transponders din pachetul SS2DiSEqC nu trebuie copiat. Porneşti AltDVB şi SS2DiSEqC. Acesta din urmă te va întreba de unde ia lista de tranponderi. În acest moment faci drag&drop folderul Transponders din AltDVB/SatFiles peste fereastra programului SS2DiSEqC. În SS2DiSEqC la Configuration introduci coordonatele locului unde te afli. Este de preferat ca antena să fie pe punctul 0 (nu la 0°). Iei ca punct de referinţă satelitul de la punctul 0 (de ex. Badr (Arabsat) de la 26°E). Se face calibrarea şi se alege respectivul satelit ca referenţial. De aici totul ar trebui să meargă automat. Cu AltDVB rezultatele nu sunt chiar perfecte, dar cu ProgDVB merge fără cusur.
    Succes!
    [LEFT]Signature not found... Try again!

  11. #11
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Folosesti SS2DiSEqC.exe şi SS2DiSEqC.dll (în folderul Plugins) doar daca folosesti ProgDVB.....la AltDVB nu e nevoie pt ca are deja integrat Diseqc 1.2 ..trebuie doar sa inlocuiesti fisierul SkyNET.sys (by MiBi) in Windows/Sistem32/Drivers/ si sa dai restart...dupa care urmeaza setarile aferente in AltDVB
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @pom

    Si placa mea e pe 939 K8n Neo4 F de la MSI dar merge fara probleme de un an de zile. Deci MSI respecta manualul unde spune de 3,3V/5V. Si e o placa foarte stabila tinand cont ca imi merge si supratactata cu 20% la FSB. Dar am si memorii de calitate de la Corsair seria platinum. Din pacate ASUS nu mai e ce a fost odata, mai precis nu mai e deloc pt a fost cumparat de Gigabyte.
    Teacher

  13. #13
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Location
    arad
    Posts
    37
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pana la urma solutia finala ar fi schimbarea placii de baza.
    Sunt incompatibilitati cu MSI K8N NEO3 -F ?
    offset 1.2 Fe,Alps 0.6, Skystar 2.6c,H-H SG2100,"Kaon de la Focus" Coship Dolce

  14. #14
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Urziceni
    Posts
    32
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @dangothic2

    Eu am acest model de placa de baza ASUS K8NE Deluxe in combinatie cu un SS2 2.6 de aproximativ un an si jumatate....nu ma intampinat absolut nici o problema la instalare si nici in functionarea vreunei aplicatii specifice SS2-ului.
    Atat doar ca la mine Xp-ul e fara SP2...si ca drivere folosesc in momentul de fata 4.3.2....

  15. #15
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Satu Mare
    Posts
    490
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by chooleen
    Quote Originally Posted by pom
    ...mi-a dus si motor HH diseq1.2 DM1200 dar nu m-am descurcat din soft cu mutatul antenei si mi-o ducea la mama dracului, asa ca am renuntzat, desi ar fi util sa o misc din calc
    Treaba e destul de simplă. Pentru a putea controla H-H din PC trebuie să foloseşti "patched drivers by MiBi". Înlocuieşti driverele originale cu cele din arhivă, după care dai un restart la PC sau reporneşti SS2 din Network Connections. Apoi copiezi SS2DiSEqC.exe şi SS2DiSEqC.dll în folderul Plugins din AltDVB. În AltDVB selectezi Device/Settings şi alegi PID Filtering Mode: By Driver şi Driver used for DiSEqC: Enhanced driver by MiBi. Folderul Transponders din pachetul SS2DiSEqC nu trebuie copiat. Porneşti AltDVB şi SS2DiSEqC. Acesta din urmă te va întreba de unde ia lista de tranponderi. În acest moment faci drag&drop folderul Transponders din AltDVB/SatFiles peste fereastra programului SS2DiSEqC. În SS2DiSEqC la Configuration introduci coordonatele locului unde te afli. Este de preferat ca antena să fie pe punctul 0 (nu la 0°). Iei ca punct de referinţă satelitul de la punctul 0 (de ex. Badr (Arabsat) de la 26°E). Se face calibrarea şi se alege respectivul satelit ca referenţial. De aici totul ar trebui să meargă automat. Cu AltDVB rezultatele nu sunt chiar perfecte, dar cu ProgDVB merge fără cusur.
    Succes!
    AMm pus tot ceea ce ai scris.Misc Mototrul dar nu stiu cum sa-l configurez sa mearga dupa satelitzi
    Cu driverul e in regula, antena se misca, da nu stiu cum sa fac Gotox?!?!!?!
    Am reusit sa mut de pe ASTRA pe HOTBIRD dar pas cu pas, si sa memorez pozitiz lui ASTRA , dar cam atata.
    AJUTA-MA pls ca nu ma descurc in meniul de SS2DiSEqC

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Problema de instalare SS2
    By cosminlucian in forum Placi DVB
    Replies: 7
    Last Post: 16th May 2006, 19:40
  2. Asus wl-500g-deluxe
    By mariusster in forum DREAMBOX
    Replies: 7
    Last Post: 13th May 2006, 05:52
  3. Replies: 8
    Last Post: 4th May 2006, 07:31
  4. Problema dupa instalare img dbox2....
    By danetzd in forum DREAMBOX
    Replies: 12
    Last Post: 29th January 2006, 09:47
  5. Dimensiune antena sau problema la instalare?
    By _DFS_ in forum RDI - Satelit
    Replies: 3
    Last Post: 22nd August 2005, 20:02

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top