Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 14 of 14
  1. #1
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Pentru posesorii de STRONG 4500 CI !!!

    Exista un patch pentru acest super receptor ! este de gasit pe TNT-DEPO la sectiunea YUMATU ... yumatu 8500 CI ! ultima versiune 21 martie 2005 ....TPS MULTI D+ !

  2. #2
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    cluj-napoca
    Posts
    3,328
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Hi mihaip,

    Nu de mult discutasem despre acest excelent receptor{dupa parerea mea cel mai bun pe care Strong-ul l-a creat,atit partea de hardware cit si cea de soft,un meniu bine gindit si usor de folosit,etc},si-ti exprimai un usor scepticism despre un eventual patch pentru 4500 dat fiindca n-a avut impactul comercial ca celelalte serii Strong.Ai testat patch-ul pe Str.4500 sau ne dai un capat de fir dintr-un mosor pe care noi trebuie sa-l desfacem?Ce modificari in grafica sau ce functii sint afectate de introducerea patch-ului?

    Sper ca semnele de intrebare sa le putem risipi cit mai curind,satelescu

  3. #3
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Testat !

    Patchul pentru Strong 4500Ci functioneza excelent ! tot ce mergea in vechiul soft ... merge ! si ami ai si sansa de a vedea "sans carte" tot felul de lucruri "noi si interesante" ! doritorii sa-mi dea un PM cu o adresa de mail !

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    468
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ce e aia TNT-DEPO?

  5. #5
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    cluj-napoca
    Posts
    3,328
    Posts Thanks / Likes

    Default strong 4500 patch-uit?

    Hi mihaip,

    Am uitat sa-ti spun ca eu am Strong 4500 doar cu Cryptworks incorporat,fara Cam.E valabil patch-ul si pentru el? Si daca da,de unde il iau si cu ce loader se face transferul?Ce anume are "in plus" acest patch de nu puteai spune deschis pe forum?

    cu multumiri anticipate,satelescu

  6. #6
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default DA !

    Pe seria Strong 4500 , avind in vedere resursele procesor, fabricantul a optat pentru o solutie de tip CAM soft ... atit oentru CR ( cryptoworks ) cat si pentru CO ( conax) ! deci nu conteaza ce model aveti ... puteti scrie patch-ul ... si puteti reveni la softul original dupa voie !
    TNT DEPO ... este un site turcesc un fel de Turn Babel al tuturor receptoarelr patchuite din lumea asta !

    http://65.75.149.180/index.php?order...WARE/YU-MA-TU&

    Succes !

  7. #7
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    cluj-napoca
    Posts
    3,328
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Hi mihaip,

    Am incercat sa-mi pun patch-ul semnalat de tine{Yumatu 8500] in Strong-ul 4500 crt{fara cam},urmind intocmai instructiunile sumare pe care le-ai dat.Am recurs la loader-ul Yumatu-lui,identic cu cel de la Strong,introducind patch-ul Vulcan{cam asa-i spune}prin cable null modem in receptorul strong-ului.Operatiunea de transfer a durat extrem de rapid,urmarind la receptor ce se intimpla.Ca o curiozitatee monitorul televizorului nu s-a putut vedea absolut nimic din acest transfer cu toate ca in meniul Strong-ului am apasat pe butonul de transfer la firmware.In schimb pe panoul receiver-ului se vedea doar patru cifre de 5{5555}clipind,ca apoi dupa ce transferul era pe cale sa se termine aceste cifre s-au schimbat in patru de 7777,apoi de 6666,de 3333,2222,1111,la sfirsit a aparut patru de rrrrr,semn ca operatiunea de introducere a noului program s-a terminat? Dupa ce am facut legatura receptorului{patch-uit?}cu televizorul,surpriza:noul meniu,acelasi ca la strong dar in culoare albastra,apare pe un fond inchis iar in partea superioara a ecranului imi aparea o gramada de stele mici{asa pareau}!
    Un semn nu tocmai bun pentru ce urma sa vad,adica intrind in meniul noului program,ce constat:nici un satelit sau transponder la rubrica lor, dupa cum trebuie sa apara la orice receptor.Am introdus manual un transponder pe Astra 19,2,pachetul in care este CNN-ului{11731V,27500,3/4},care are programe FTA si codate,pentru a vedea daca patch-ul{?}introdus stie sa deschida codatele.Din pacate nu s-a intimplat absolut nimic,nici-o schimbare,imaginea de la programele libere nu aveau claritatea de pe softul original.Dar nu pentru libere am introdus acest patch,ci pentru cele codate.Insa tot ce am putut constata,dupa aceasta incercare{de doua ori am probat asa-zisul patch de care faci vorbire pe forum},e c-ai avut dreptate doar in privinta reinstalarii softului initial al Strong-ului,in rest am inca indoieli-deocamdata-asupra valabilitatii acestui patch despre care tu afirmi pe forum ca e valabil in totalitate!Ma intreb ce s-ar fi intimplat daca nu puteam re-introduce softul Strong-ului?
    Draga Mihaip,ce n-am facut bine daca cele descrise n-a dus la nici un rezultat?Am gresit in procedura ,am luat un patch gresit?Dar in primul rind ai incercat TU cu adevarat pe un receptor Strong 4500 daca patch-ul de la Yumatu e compatibil cu Strong si e functionabil?

    Sper ca ma/ne lamuresti,cu bine,satelescu

  8. #8
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Regret dar ...

    @satelescu
    Cele relatate de tine ... nu mi s-au intamplat ! meniurile sint total diferite , exista doua versiuni : una albastra alta orange, meniurile seamana cu cele de la NextWave , definitia transponderelor este ceea normala intalnita la orice receptor ... cred ca ai incarcat o versiune foarte veche ... pentru a risipi ceata ....

    firmware : Vulcan2M2.85-CI_M0321.BIN din data de 21.03.2005
    loader : 8500-loaderV1.40R)

    Succes !

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    468
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @mihaip
    Confirm cele relatate de Satelescu. Am incercat doua fisiere de patch, dar ambele mergeau la fel. La patch se intamplau lucruri ciudate.
    - Imaginea pe televizor e instabila in partea de sus cat timp e afisat un meniu pe ecran. Apare o structura de puncte care se misca pe ecran.
    - Modulatorul nu functioneaza cum trebuie, a trebuit sa conectez receptorul prin mufa scart.
    - Receptorul nu decodeaza nimic. Am incercat sa bag chei dar surpriza, meniurile de instalare si de editare erau erau protejate de un cod PIN. Am incercat variantele clasice (0000, 1234...), fara scucces.

    Am pus softul original si totul functiona cum trebuie. Am bagat al doilea patch-ul si s-a comportat din nou ciudat. Ma intreb daca chiar ai incercat patch-ul sau vorbesti din auzite.

  10. #10
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Regret !

    Singura diferenta este ca eu intradevar ies pe AV ! Cat despre canale decodate ... puneti coduri actuale si merge ... nu merge Polsat si Cabo ca au schimbat RSA merge S2 ... SKY si parte din D+ daca puneti coduri ...
    @rico ... cred ca glumesti !

  11. #11
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Pentru amatori ...

    Pentru ca sa pun punct acestui dialog ... pun la dispozitia celor interesati :

    - firmware continind coduri actuale ! cu S2 , TPS si ... functionale !
    - loader firmware
    - editor settings
    - settings Astra,EutelsatW2,Hotbird,Sirius,Thor,Amos,Hispa


    Cu drag tata Mischou

  12. #12
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    cluj-napoca
    Posts
    3,328
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Hi mihaip,


    Voi incerca din nou sa pun patch-ul indicat de tine,desi l-am pus pe acesta.Urmarea,reactia disproportionata intre ceea ce doream sa obtin si ceea ce am obtint!Daca citesti cu atentie mesajele mele,indiferent cui si in ce context,am toata deferenta fata de toti care sint dispusi sa ajute pe altii.Te consider printre acesti oameni inimosi,dar mai important este ca stii despre ce vorbesti.De fapt eu doresc sa obtin ceea ce discutasem cu citva timp in urma,adica sa introduc un patch in Strong 4500 crt.Oricum ai aprecierea mea indifernt daca reusesc sa fac acest lucru or ba!Ce zici,voi reusii sa fac acest transfer?

    cu respect,satelescu

  13. #13
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Cu siguranta !

    Eu zic sa pui patchul meu ! care are deja chei la zi ! ... da-mi prin PM o adresa de mail si primesti tot ce trebuie .... Se zice ... ca in doua zile apare o versiune cu Nagra AU functionala !

  14. #14
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    cluj-napoca
    Posts
    3,328
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Hi mihaip,


    Merci de asistenta.satelescu

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Pentru posesorii de FOCUS ...
    By SatWien in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 3
    Last Post: 11th January 2006, 16:05
  2. HDTV pentru posesorii de Skystar 2.
    By Alex968 in forum Placi DVB
    Replies: 3
    Last Post: 17th November 2005, 03:50
  3. intrebare pentru posesorii de dream!
    By cezar in forum DREAMBOX
    Replies: 12
    Last Post: 25th May 2005, 01:42

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top