Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Junior Member Master
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Brasov
    Posts
    67
    Posts Thanks / Likes

    Default de ce nu merge ss2 cu webstar epx 2203?

    Sunt abonat la o firma de cablu care ofera internet prin modem webstar epx 2203 si eu am un calculator amd 2500+,ss2 si xp.Problema este ca nu merge internetul decit daca dezinstalez ss2 ori eu le vreau pe amindoua....la aceasta doleanta firma respectiva mi-a spus ca garanteaza semnalul pina la intrarea in calc iar mai departe e treaba mea....nu stiu ce sa fac,am vorbit cu cel de la care am placa si mi-a spus ca nu ar trebui sa fie probleme,am reinstalat xp-ul dar nimic....eu nu ma pricep dar am senzatia ca este vorba de o adresa care nu se intelege cu modemul.....puteti sa ma ajutati multumesc

  2. #2
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    62
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca sa schimbi IP-ul placii DVB.

  3. #3
    Junior Member Master
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Brasov
    Posts
    67
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @catta
    ok dar cum,unde.....nu stiu sa fac!

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    62
    Posts Thanks / Likes

    Default

    placa DVB este vazuta ca o placa de retea.In Network Connections click dreapta pe conexiune/proprietati/tcp-ip/proprietati

  5. #5
    Junior Member Master
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Brasov
    Posts
    67
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @catta
    asta am facut si eu dar din pacate tab-ul de properties este gri,nu poate fi activat?.....atunci de unde mai pot umbla?

  6. #6
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,794
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @est


    cum naiba .. tu nu ai drept de administrator in sistemu tau asta nu se intampla decat daca nu ai drept de administrare
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  7. #7
    Junior Member Master
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Brasov
    Posts
    67
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @stailus
    ......eu sunt ''administratorul'' dar nu stiu/inteleg ce se intimpla?!?!?!....placa ss2 si softul aferent mi-au fost instalate de cineva...

  8. #8
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2002
    Posts
    68
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dezactiveaza ss2 din "all hardware profiles" si vezi daca merge netul

    Oricum tu ai doua placi de retea ,cea de internet si cea ce satelit,pentru ca si asta are ip-ul ei.

    nu stiu daca comanda winipcfg merge si la xp dar incearca si ipcfg si vezi acolo pe care placa o ia prima netul,daca ia placa ss2 ,schimb-o cu cealalta si da un refresh

  9. #9
    Junior Member Master
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Brasov
    Posts
    67
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @stelux
    ....eu ma pling ca nu pot fi amindoua pe calc in acelasi timp(ss2 si internet,ca sa ma folosesc de internet trebuie sa dezinstalez ss2...)
    ....am dat ipconfig dar fereastra in dos se inchide instantaneu si nu pot sa fac nimic?
    ....alte sugestii

  10. #10
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,794
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu zic ca daca nu te pricepi la retele apeleaza la un prieten care se stie. Faza cu internetu nu cred ca are vreo legatura cu SS2-ul sau daca are din cine stie ce programe ai tu pe acolo. Daca internet ai prin placa de retea sa stii ca si eu acasa folosesc placa de retea epntru LAN e drept nu pentru internet si nu am nici o problema. Eu zic sa stergi windowsul si sa reinstalezi pe curat totul de la cap la coada. Imposibil sa nu reusesti.

    P.S. Daca esti undeva aproape de mine pot incerca eu sa te ajut. Da-mi pe PM in ce zona locuiesti.
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. D+ merge iar
    By Lalipuk in forum RDI - Satelit
    Replies: 9
    Last Post: 25th September 2006, 05:09
  2. nu mai merge...
    By cons in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 11
    Last Post: 27th February 2006, 10:36
  3. EPG-ul merge???
    By Dany_Strong 4155 Evo in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 11
    Last Post: 30th May 2005, 17:32
  4. nu mai merge!!
    By pelisor in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 8
    Last Post: 28th February 2005, 15:32
  5. Cy*ra+ va merge ???
    By barghy in forum Placi DVB
    Replies: 1
    Last Post: 23rd October 2004, 00:07

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top