Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Junior Member Master
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    84
    Posts Thanks / Likes

    Default Offset 0.90 + Digi 300

    Am si eu o nelamurire...
    Voi putea "beneficia" de cele 300 de canale pe care digi le "ofera" pe un offset de 0.90 m (oala e de la ei cu inscriptia digi)
    Daca da, de ce echipament am nevoie in plus si cam cat o sa ma coste...


    P.S. Vreo 2 instalatori mi-au zis ca nu o sa am acele canale cu offsetul de la digi.. imi trebuie ola de 1.1m (zona Mures)...

  2. #2
    Junior Member Master
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    84
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am vazut postul ala...acolo nu scrie nimic de offset de 0.90 a' la digi

    Teoretic stiu ca se poate .. dar vreau sa stiu si practic..
    Poate cum ii offset antena nu o sa mearga pe hotbird.. eventual pe astra..

  3. #3
    Ghost Man Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    RdVTR
    Posts
    1,137
    Posts Thanks / Likes

    Default

    O sa ai nevoie de un suport pentru doua Lnb-uri(dual feed) inca un Lnb...normal ..un comutator diseq.....si indemanare
    De costat nu cred ca te duce prea mult..dar nu stiu detalii
    Tinand cont ca HotBird sunt sateliti cu semnal puternic la noi, nu cred ca o sa ai probleme..numi sa pui Intelsat-u in focarul principal.
    Ar fi bine daca totusi ai avea o oala de 1.1.....asta ca sa nu mai ai bataie de cap
    Stiu ca nu stiu nimic..!
    The Show Must Go On

  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Pitesti
    Posts
    543
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salutare , eu sunt din Arges si asa cum am m-ai spus si in alt topic ,merge fara probleme 2 sau 3 lnb pe o antena digi care acum are 0,9m (acum 2 ani cand ma abonam eu antena avea 0,8m ) problemele erau cu receptorul Digi care din fabrica avea memorate numai frecv. lui Digi,cum introduceai alte frecv. de pe hotbird ,sirius sau astra ,nu mai recunostea unele frecv. ale lui Digi ex: TVR 1,2 ....SUNT PE 12687 H dupa scanarea unei frecv. de pe hotbird ,receptorul vedea ca frecv. a progr. tvr 1,2... una diferita fata de cea reala (un conflict intre frecv. lui digi cu unele frecv. de pe alti sateliti )Situatia se schimba cu noul pach de la Digi ,ca sa nu mai vorbesc de DIGI+2 recent prezentat de FANTA
    O antena de 0,90m+3 lnb(gold sau inverto)+un comutator diseq 1.2 cu patru intrari + receptor Digi ( HUMAXUL deja prezentat) = dth (bunicel pt. oameni de rand din Romania) si cele 350 , 400 prog. fta
    Un sfat util pt incepatori ,orice incercare de a monta un lnb suplimentar se va face cu un receptor altul decat cel de la Digi actual care este cel mai puturos la a afisa semnalul detectat.
    Nu stiu daca in alte zone ale Romaniei este problema cu semnalul de pe hotbird sirius sau astra , greu de crezut pt. ca majoritatea frecv. de pe acesti sateliti acopera foarte bine Romania .
    VU+SOLO SE V2,DM 800hd Triax TDS110 H-H Inverto bk ultra
    ..........95*e >>>>>>0<<<<<< 45*w..........

  5. #5
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Pitesti
    Posts
    543
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pe saitul RDI sunt cateva firme romanesti ( PROSAT CLUJ-NAPOCA,ELSTAR ORADEA ,TEHNIC B TIMISOARA ) care sunt destul de serioase in munca ce o fac , si au preturi bune lnb+comut.disec 1.2 =50 ron.
    Nu am vrut sa fac reclama nimanui
    VU+SOLO SE V2,DM 800hd Triax TDS110 H-H Inverto bk ultra
    ..........95*e >>>>>>0<<<<<< 45*w..........

  6. #6
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Alied States of America
    Posts
    788
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu nu prea vad cum merge HotBird + Thor/intersat pe o antena de 0,90 m cu Thor in focarul principal, as dori si ei asa ceva da nu stiu cum sa fac imi puteti da ceva solutii inainte sa cumpar treburile.

  7. #7
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ALBA_IULIA
    Posts
    3,695
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca vrei receptie stabila ia o oala mai mare.Aia de la digi nu ajunge nici pt ei.



  8. #8
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Pitesti
    Posts
    543
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Privind antena din fata INTELSAT 10-02 centru
    HOTBIRD stanga
    receptorul trebuie configurat din meniu corespunzator
    merge absolut sigur nu vorbesc in van ,cine cunoaste poate confirma
    chiar daca unora nu prea le place taraful ,la tarani taraful este printre preferinte,ca urmare pana sa fie introdus in grila digi tv am fost solicitat in multe cazuri sa montez un lnb pt sirius sau hotbird.
    VU+SOLO SE V2,DM 800hd Triax TDS110 H-H Inverto bk ultra
    ..........95*e >>>>>>0<<<<<< 45*w..........

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Un sfat offset 0,84 HH
    By Victor64 in forum RDI - Satelit
    Replies: 5
    Last Post: 4th December 2006, 02:43
  2. LNB offset
    By bebelus in forum RDI - Satelit
    Replies: 4
    Last Post: 26th December 2005, 11:39
  3. Offset LNB
    By Kaefi in forum RDI - English
    Replies: 8
    Last Post: 4th November 2005, 07:29
  4. Replies: 0
    Last Post: 23rd September 2005, 01:32
  5. Offset de 1,10m
    By Nokia in forum RDI - Satelit
    Replies: 6
    Last Post: 20th September 2005, 13:37

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top