Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    piiiii bloc
    Posts
    1,361
    Posts Thanks / Likes

    Default conserva gigitv....noile observatzii si teste

    dupa ce miam pus in sfirshit fixa...am schimbat convertorul mti ap2tw care avea belele cu trecutul pe polarizarea orizontala(adica dioadele de comutatzie nu mai mergeau)-cu un convertor invacom....apropo...multumiri dk sat pentru promptitudinea cu care lau trimis am ajuns la concluzia urmatoare:

    conserva merge excelent de 3 zile...fara blocaje sau imagini negre sau alte kakturi deastea.....pot spune chiar ca functioneaza impecabil ....receiverul a dovedit ca scopul pentru care a fost facut..adica punerea lui pe o antna fixa si urmarirea canalelor gigitv a fost atins.

    asha ca punetzil pe o fixa,datzi binecunoscutul factory reset,dupaia scaneaza el automat totul....punetziva canalele in ordinea in care le vretzi...shi lasatzil darq in pace...totul va fi ok

    sistem de test antena prime focus 1.4 m ,feed original al antenei,lnb invacom 0.3 snf 0.3dB, cablu SYKW 75-5-7

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucharest
    Posts
    435
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Confirm,si eu cum am schimbat jegul de LNB nu am mai avut probleme.

  3. #3
    Keep believin` Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    46.91N 25.36E
    Posts
    1,689
    Posts Thanks / Likes

    Default

    MA ghetto, nu asta incercam sa explic si eu? Am o fixa de 0.8 de tabla de Dacie :P , capu` e un lazer gold 0.3, kkt la 300klei da merge perfect. Interesant e ca, rar de tot, apare scrambled channel cand schimb canalul dar apare imaginea si sunetul ok, doar mesajul de scrambled channel atat, "note_ " imi apare doar daca SCOT CARTELA! sau o bag cu dintii in sus.
    Ce ma enerveaza la conserva e ca nu salveaza setarile pentru track-uri audio, daca il pun pe mono-left, mono-right salveaza si dupa repornire, dar daca il pun Track 2 of 2, la repornire el e pe Track 1 of 2

    In rest, ar mai putea implementa DiSEqC 1.2, dar nu mi-e neaparat ca am si Dreambox si e logic sa nu bag conserva la invartit motoru`.
    O alta chestie, utila, ar fi sa scoata alimentarea LNB-ului in stand-by, e prostie curata. Si daca se reseteaza animalu` si ii trebuie reglaj de ceas, poate sa o faca si daca alimenteaza LNB-ul cateva secunde, isi ia ce-i trebuie dupa care, kix!
    1.6 Offset Al, Invacom 0.3dB, VBOX 2 Moteck, DVB: Pinnacle PCTV-Sat, act. 18'' , 75E <> 30W , DM500s / Focus KSF100 / 2x DigiTV 1160NA / 1x Humax Digi-plus / 0.3dB Gold+0.8m Offset / BOOM TV

  4. #4
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    3,552
    Posts Thanks / Likes

    Default

    posibil ca treaba cu alimentatul LNB in standby sa fie facuta inentionat ca sa poata face updateuri si in stanby...

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    210
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Din ce discutati voi pe aici inteleg ca daca-i asiguri un semnal suficient de mare si constant "conservei" n-ai treaba cu ea. Pentru judetul Cluj e suficienta antena care sa da in kit sau mai bine una mai mare si un lnb k lumea? As avea de instalat la tara cateva si pe badea Gh. nu-l intere de reset sau alte manevre, el vrea numa' sa dea drumu la teveu si sa se uite la programul preferat... care o fi el...

    Dupa cunostintele mele, faza cu lnb alimentat tot timpul poate fi si pentru prevenirea inghetului. Desigur, nu mai e cazul in martie, asa ca o comanda de dezactivare ar fi binevenita.
    cnd nu ştii ce faci, lucrează cu grijă

  6. #6
    Keep believin` Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    46.91N 25.36E
    Posts
    1,689
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ei na inghet, asta-i tare
    Nu am nimic nici cu alimentarea lnb-ului non-stop dar sa faca ceva sa puna vboxu in stand-by. Si daca eu vreau cu dreambox-u un post de pe verticala? El sta ca bou` in orizontala! Ma rog, eu voi rezolva oricum treaba asta, antena mica ramane pe DIGI si e pe vine o antena cu polara care o voi folosi pe dreambox. Dar nu toti vor sa-si puna 2 antene....
    1.6 Offset Al, Invacom 0.3dB, VBOX 2 Moteck, DVB: Pinnacle PCTV-Sat, act. 18'' , 75E <> 30W , DM500s / Focus KSF100 / 2x DigiTV 1160NA / 1x Humax Digi-plus / 0.3dB Gold+0.8m Offset / BOOM TV

  7. #7
    IEU Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Bistritza,fost oras linistit , actual ufff... Romanica
    Posts
    453
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Miki69
    Din ce discutati voi pe aici inteleg ca daca-i asiguri un semnal suficient de mare si constant "conservei" n-ai treaba cu ea. Pentru judetul Cluj e suficienta antena care sa da in kit sau mai bine una mai mare si un lnb k lumea? As avea de instalat la tara cateva si pe badea Gh. nu-l intere de reset sau alte manevre, el vrea numa' sa dea drumu la teveu si sa se uite la programul preferat... care o fi el...

    Dupa cunostintele mele, faza cu lnb alimentat tot timpul poate fi si pentru prevenirea inghetului. Desigur, nu mai e cazul in martie, asa ca o comanda de dezactivare ar fi binevenita.
    Pentru Cluj e suficienta antena din chit, e semnal GARLA. Cat priveste LNB , daca poti sa-l schimbi nu ezita , daca nu, nu e catastrofa ,dupa ce-l montezi tre' sa mearga fara probleme majore

  8. #8
    Member Mentor
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Bucovina
    Posts
    897
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cei care aveti probleme,schimbati LNB-ul si veti avea o surpriza placuta

  9. #9
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    531
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut


    Si eu am avut probleme cu ''conserva'' cu o antena + 4 LNBuri +Diseq 2.0. Cablu intra in Dream, din Dream in H 1120. Stingeam Dreamul, mergea H 1120 citeodata bine si citeodata nu, de faceam de vreo 10 ori Factory Reset si nu gasea toate transpond. Acum dupa foarte multi nervi pe care i-am stricat si dupa atita timp pierdut in fata ''conservei'', mi-am pus ca al 4-lea Lnb unul TWIN si culmea ca acum serios ca nu mai am probleme cu el . Eu cred ca H 1120 nu lucra prea bine cu Diseq. Prin alte cuvinte RCS+1 Lnb+antena merge foarte bine.Cel putin la mine.

    Succes

  10. #10
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    531
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @Luky

    Ai avut noroc si ma bucur pentru tine.


    Si la mine merge acum foarte bine dar inainte....... eram foarte nervos din cauza lui.Acum incep sa-mi schimb parerea '' Doamna Conserva ''

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Hyundai , o conserva care nu e chiar conserva
    By Cristi-C in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 16
    Last Post: 3rd July 2006, 06:58
  2. Cool Tv RO- teste
    By Bulgarus in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 2
    Last Post: 10th December 2005, 11:58
  3. HBO [a fost pt. putin timp] liber pe gigitv
    By vladtimmy in forum RDI - Satelit
    Replies: 3
    Last Post: 1st September 2005, 15:07
  4. Noua reclama GigiTV
    By Cioby in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 2
    Last Post: 20th April 2005, 13:09
  5. Teste
    By jerkoffsky in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 63
    Last Post: 18th March 2005, 18:01

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top