Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7

Thread: max tv

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Location
    LISABONA
    Posts
    119
    Posts Thanks / Likes

    Default max tv

    am o cartela max tv noua si nu-mi merge in aparatele mvision 9080usb,si 7000e+,am mai avut cartela max tv si functiona fara problema in aparatele astea doua.
    oare trebuie activate intrun aparat oficial cumparat de la ei?aia ce functiona era activata intrun aparat cumparat de la ei.

    multumesc anticipat.
    DIGI TV,MAX TV,MVISION 7000 E+,MVISION 9080 USB,CAS 3,MATRIX REBORN,ASTRA 1,ASTRA 2,HOTBIRD,NILESAT,SIRIUS,HISPASAT

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    dublin
    Posts
    188
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da activeazo in aparatul oficial si trebuie sa mearga.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Location
    LISABONA
    Posts
    119
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ok.multumesc mult.
    DIGI TV,MAX TV,MVISION 7000 E+,MVISION 9080 USB,CAS 3,MATRIX REBORN,ASTRA 1,ASTRA 2,HOTBIRD,NILESAT,SIRIUS,HISPASAT

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    63
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cartela trebuie activata intr-un receptor cu viacces sau intr-un cam viacces apoi timp de o luna pana la schimbarea cheilor va functiona.
    Cheile se schimba lunar, in intervalul 1-9 ale lunii.

  5. #5
    Senior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Nowhere
    Posts
    63
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca cartela e noua, merge activata si folosita intr-un deambox cu camd3-ul sau gbox-ul? Mai e nevoie de cam viacces pt update-ul cheilor?

  6. #6
    Nemtzică Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    "...cu peronu´ pe partea stîngă !"
    Posts
    3,431
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Katt
    Daca cartela e noua, merge activata si folosita intr-un deambox cu camd3-ul sau gbox-ul? Mai e nevoie de cam viacces pt update-ul cheilor?
    Da la activare ai neovie de un receptor cu un modul Vaiccess incorporat sau un CAM viaccess pt. activare.
    La mine pe camd3 a trebuit mereu sa il reactivez ...

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Location
    LISABONA
    Posts
    119
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ok,am inteles.

    multumesc mult.
    DIGI TV,MAX TV,MVISION 7000 E+,MVISION 9080 USB,CAS 3,MATRIX REBORN,ASTRA 1,ASTRA 2,HOTBIRD,NILESAT,SIRIUS,HISPASAT

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top