Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Olanda
    Posts
    357
    Posts Thanks / Likes

    Default Canalul nu functioneaza

    la tvr 1 si la inca cateva canale imi apare acest mesaj restul merg foarte bine ce trebuie sa fac? deci nu zice ca nu e semnal sau ceva de genu asta


    FORZZA STEAUA"
    _________________
    Intel Celeron 3,06,ddr512,Sab DVB3800 FTA, 1m offset,SS2
    Olanda

  2. #2
    Ghost Man Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    RdVTR
    Posts
    1,137
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da si tu o rescanare a tp-urilor

    Iar daca nu mere nici asa revino la setarile din fabrica si scaneaza din nou frec
    Stiu ca nu stiu nimic..!
    The Show Must Go On

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Olanda
    Posts
    357
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da , a mers cu revenirea la setarile din fabrica si rescanarea tp-urilor

    mersi


    FORZZA STEAUA"
    _________________
    Intel Celeron 3,06,ddr512,Sab DVB3800 FTA, 1m offset,SS2
    Olanda

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Din romania
    Posts
    110
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ultra super receptor si servici de la jiji tv, sper ca ai invatat manevra ,o sa mai ai nevoie de ea.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Olanda
    Posts
    357
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by vraiste
    Ultra super receptor si servici de la jiji tv, sper ca ai invatat manevra ,o sa mai ai nevoie de ea.

    haha am invatzato cu toate ca sper sa nu mai am nevoie de ea


    FORZZA STEAUA"
    _________________
    Intel Celeron 3,06,ddr512,Sab DVB3800 FTA, 1m offset,SS2
    Olanda

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. DVB-T Bucuresti
    By satenicu in forum Terestrial & DVB-T
    Replies: 1469
    Last Post: 30th June 2017, 18:12
  2. 12723H Canalul nu functioneaza doar la mine?? PeDigi desigur
    By Nick_28 in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 3
    Last Post: 8th December 2006, 07:09
  3. TVR2 canalul nu functioneaza?
    By fuego in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 3
    Last Post: 2nd March 2006, 13:09
  4. Canalul TMF
    By olimpicSAT in forum Placi DVB
    Replies: 2
    Last Post: 19th July 2005, 18:16
  5. Canalul nu functioneaza
    By piciul in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 1
    Last Post: 8th June 2005, 23:29

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top