The Amazing Race a câştigat pentru a patra a oară consecutiv titlul pentru Cel Mai Bun Reality Show la cea de-a 58-a ediţie a Premiilor Emmy, ce s-au decernat luni dimineaţa.

În plus, în clasamentul companiilor cu cele mai multe premii, HBO, în calitatea sa de producător de programe pentru televiziune, filme, mini-serii şi seriale, se află pe primul loc, cu 26 de statuete, dintre care nouă au fost câştigate în cadrul ceremoniei Premiilor Emmy de luni dimineaţă, iar restul de 17 în cadrul Creative Arts Primetime Emmys din 19 august 2006.

HBO este urmat de reţeaua de televiziune ABC, cu 14 premii.

Printre premiaţi se numără şi serialul “Roma”, care a câştigat patru premii Creative Arts Primetime Emmys. Blythe Danner a câştigat Premiul Emmy pentru Cea mai bună actriţă în rol secundar într-un serial dramatic pentru rolul lui Izzy Huffstodt din serialul “Huff”.

AXN a difuzat live şi în exclusivitate în România Gala de Decernare a Premiilor Emmy, ediţia a 58-a. Reluarea cu subtitare integrală în limba română va fi difuzată duminică 3 septembrie, ora 16:15.