Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    CUGIR
    Posts
    196
    Posts Thanks / Likes

    Default alt dvb resource monitor???

    Am o problema cu memoria altdvb-ului pana astazi totul ok se situa in mai putin de 20% si acum fara sa-i fac nimic il am in 96% fara sa mai functioneze. Nu am nici programe deschise nici nu fac nimic .





    Sanatate maxima

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Pe marginea prapastiei. Privind voios (spre voi) in jos!
    Posts
    2,591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Poate ai instalat vreun plugin care face figuri?
    Schimba denumirea folderului Plugins din directorul unde e instalat AltDvb-ul in Plugins_ , de exemplu, ca sa dezactivezi toate pluginurile si vezi daca revine la normal. In caz ca isi revine, revino la denumirea initiala si dezactiveaza pe rand pluginurile instalate.
    Unele variante de vPlug pot duce la un consum mare de procesor in caz ca nu gasesc pe net serverele cautate.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    CUGIR
    Posts
    196
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cred ca ai dreptate asta am sa fac cand incerc multivisioanele sau tps-urile incepe sa urce pana la 100% si cu greu il pun pe alt canal free si coboara la normal.merci



    Sanatate maxima

  4. #4
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sacco1
    Cred ca ai dreptate asta am sa fac cand incerc multivisioanele sau tps-urile incepe sa urce pana la 100% si cu greu il pun pe alt canal free si coboara la normal.merci Sanatate maxima
    Mai este o posibilitate sa descarci procesoru , daca esti ,, inspirat" pui AES corect si softcamul nu trebuie sa mai piarda timp sa-o selecteze
    Sau mai reduci din plugin uri .
    Sau zappezi numai pe un singur provider .

  5. #5
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Intr-adevar unele variante de vplug produc cresteri de uzura a procului. Am patit si eu si cum am bagat alta versiune mai noua nu au mai fost probleme.
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. PC MONITOR AS TV MONITOR WITHOUT PC
    By me2u in forum RDI - English
    Replies: 17
    Last Post: 28th September 2005, 10:29

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top