Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 28
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    196
    Posts Thanks / Likes

    Default Rog urgent ajutor pentru patch SRT 6155 !

    La patciuirea unui 6155 , programul Aplication Loader nu vrea sa ruleze sub nici o forma ? Imi zice Fisier acces eror ! Eror=0X0003 si asa moare. L-am mai coborat de 4-5 ori de pe RDI si Frocus dar degeaba . Imi face aceeasi figura . Il are cineva testat si merge Daca da si daca vrea il rog sa mi-l trimita pe email la [email protected] . Si daca exista si un altfel de remediu sa mi-l zica ! Ce vrea sa fie tipul asta de eroare 0X0003 ?
    Multzumiri !

    Botloaderul a rulat fara probleme ,am schimbat bootul din 4.6.3 in 4.6.7ps si acum am ramas cu receiverul exact ca in poza 7 din manualul lui Frocus .

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    prin ARDEAL .
    Posts
    1,865
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut @nikos !
    -Vezi ca-ti trimit pe e-mail....de ce ai nevoie...,Normal,trebuie sa-ti mearga(imposibil)!
    Eu incerc sa te ajut!

    :PS-pima maine saera nu sunt acasa(ar fii bine sa-ti verifici mail-ul in seara asta),ca sunt disponibil sa te ajut.Sau pe Masenger.cu acelasi...

    Bobi.
    __________________________________________________ ________
    DigiTv\Srt.4155evo\Srt6355CI\EchoStar DSB9000\ant.offset 5...

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    196
    Posts Thanks / Likes

    Default Bobi !

    Eu nu stiu cum stau lucrurile de aia am intrebat . Programul asta , aplication loader ruleaza in windows chiar daca nu are legat receiverul ? Adica ruleaza si constata ca nu exista receiver unde sa incarce asa cum face bootloaderul La mine efectiv nu porneste, Il am de 7-8 ori in computer , marimea aceeasi 151.592. E un fenomen. Sa fie virusat din start , ce drac sa fie ? Am doi antivirusi +zone . Efectiv imi vine sa-l sparg.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    196
    Posts Thanks / Likes

    Default Bobi !!!

    Nu m-ai intzeles . Treaba e ca eu nu pot incarca urt-ul , am incarcat bootul 4.6.7ps , axum imi arata pe TV - software download , connectig host , boot 4.6.7ps dar programul aplicationloader nu vrea sa porneasca , e ca si cum ai scandisk si itzi zice : fisier acces eror ,; error= 0X0003 . Asta imi da cand dau clic pe aplicatzionloader ,eroare adica ! Multzam de patch, dar fara urt incarcat nu am ce sa patciuiesc.

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    prin ARDEAL .
    Posts
    1,865
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @nikos.....eu am Win98,si imi merge fara probleme.
    Repet_este foarta important Cablu nul-modem,cum iti este?la mine cu configuratia asta nu am niciun fel de problema:
    cablu null modem (configuratie pini(2-3, 3-2, 4-6, 6-4, 5-5, 7-8, 8-7,lipituri-le trebuie facuta cu foate mare atentie,si multa rabdare)!

    BootLoaderul -se pune o singura data dupa care urmeaza.
    Aplicatia -cu care se pune urt-ul,scoti din priza si din nou ch downdupa care pui patch-ul,iar scoti din priza ,si dinou ch down si in sfirsit pui tabela cu cheile.
    .De cite ori apare un patch nou pui doar patch-ul si eventual cheile!(update).

    -Daca nu te descurci cu PLoader-ul,spune-mi si iti cum se procedeaza.
    Verifica, sa-i setezi din meni-ul'PLoader-lui''Com1-2...asfel no sa o ia!

    __________________________________________________ ________
    DigiTv\Srt.4155evo\Srt6355CI\EchoStar DSB9000\ant.offset 5...

  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    prin ARDEAL .
    Posts
    1,865
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai e-mail !
    __________________________________________________ ________
    DigiTv\Srt.4155evo\Srt6355CI\ant.offset 5...

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    196
    Posts Thanks / Likes

    Default Bobi !

    Esti un baiat de nota ZECE ! Cu programul trimis l-am adus din nou la viatza . Acum am : firmware original 4.09. din 04 Oct 2005 si boot 4.7.5 bs. Sa ai sanatate ! La fel si celui ce a scris programul , am intzeles ca se numeste Ciki . Nu te superi de intrebare , de unde esti de loc ?
    Inca odata , multzumesc ! Potzi sa-mi spui , cu bootul asta 4.7.5 bs se poate pune direct un nou urt sau trebuie rulat bootloaderul iar ? si abia dupa aia urt-ul ?

    P.S. Am mai primit un emai de la un anume Liviu , care insa nu a raspuns pe forum . Cum programul mi-l arata ca 75 % posibil infectat nu l-am deschis desi are titlul patch 6155. Daca citeste il rog sa-mi raspunda pe forum ce e cu acest email ?

  8. #8
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    prin ARDEAL .
    Posts
    1,865
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @nikos:ma bucur,ca ti-am fost de folos!
    __________________________________________________ _________
    DigiTv\Srt.4155evo\Srt6355CI\ant.offset 5...

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    196
    Posts Thanks / Likes

    Default Bobi !!!

    Atentzie , fisierul lui Frocus ApplicationLoader nu se poate executa ! E gresit ! Aceeasi eroare a semnalizat-o si un rus . Concluzie fisier gresit sau infectat ! Eu am scanat tot hardul dar n-am gasit H1N5 -

  10. #10
    Member Teacher
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Romania
    Posts
    306
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Imi pare rau ca te-am deranjat cu mail-ul, am vrut doar sa ajut.Nu este nici un virus, fisierul e curat si ruleaza bine. Oricum, stergel si uita ca l-am trimis.Intreaba pe BOO*BI despre mine ,am incercat sa il ajut si pe el.Salutari!
    Bos-biciu ( Ant.1,5 al, H-H strong 2100,skystar2 ,Echocmart 791, , Echostar 770, Ant.0.9 Digi,Hyunday 1160, Amoko Alien.)

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    los Angeles LA
    Posts
    406
    Posts Thanks / Likes

    Default

    de ce nu luati setul complet de la marcobelo e modificat si tradus in romaneste
    strong 6xxx , progdvb , dreambox dm 500 s , lazer fta plus, kaon , ss2 , echolite 790 etc.

  12. #12
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    baia mare
    Posts
    323
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by marcobelo
    de ce nu luati setul complet de la marcobelo e modificat si tradus in romaneste
    ai un link unde pot gasi aceste aplicatii in limba romana?

    Openbox X800 ver5.33, MOTOR H-H, Al 1.10M, Lnb Gold 0.2dB

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    los Angeles LA
    Posts
    406
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am pus aici http://ivs.cjb.net/
    strong 6xxx , progdvb , dreambox dm 500 s , lazer fta plus, kaon , ss2 , echolite 790 etc.

  14. #14
    Gold Member Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    4,738
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Intradevar, aplicatiile au traducerea in romana, dar de ex. editorul de canale este nefunctional pt."setari user" satelit, si anume lipsesc:
    -Time Setup;
    -TV Setup;
    -OSD Setup;
    -Language Setup;
    -Lock Setup;
    -Favorites;

    -parerea mea e sa nu folositi acest editor de canale!

  15. #15
    Think free! Teacher
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    311
    Posts Thanks / Likes

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Patch 6155 - Premiere ????? OK ??
    By nikos in forum SD Receivers
    Replies: 12
    Last Post: 19th August 2006, 06:16
  2. CAUT AJUTOR pentru STRONG 6155
    By VirtualG in forum SD Receivers
    Replies: 2
    Last Post: 13th July 2006, 19:12
  3. CAUT AJUTOR pentru STRONG 6155
    By VirtualG in forum SD Receivers
    Replies: 2
    Last Post: 13th July 2006, 09:07
  4. Patch 6155 reusit
    By energyps2 in forum SD Receivers
    Replies: 0
    Last Post: 19th December 2004, 01:55
  5. Ajutor urgent: KeyGen pentru DivX Pro 5.05 sau 5.1
    By TransWarp in forum DVD - DIVX - HIFI
    Replies: 7
    Last Post: 14th December 2003, 00:25

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top