Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18
  1. #1
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Atlantic Bird 3 ..scuze , HotBird 13Est.

  2. #2
    Wind of change Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Pretutindeni si nicaieri
    Posts
    1,477
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si ce ghiveci va rezulta din amestecul de TP,canale Free si cele DIGI,pe conserva care se descurca lamentabil si cu 150.

  3. #3
    Keep believin` Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    46.91°N 25.36°E
    Posts
    1,689
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Channel Cocktail
    1.6 Offset Al, Invacom 0.3dB, VBOX 2 Moteck, DVB: Pinnacle PCTV-Sat, act. 18'' , 75°E <> 30°W , DM500s / Focus KSF100 / 2x DigiTV 1160NA / 1x Humax Digi-plus / 0.3dB Gold+0.8m Offset / BOOM TV

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    beclean,romania
    Posts
    22
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si antena se regleaza pe sirius?In acest caz nu va scade semnalul pe digi mai jos de limita la care sa fie un pic de rezerva?Eu cred ca da.la hotbird n-o sa fie probleme ca e semnalul bun.Sper ca maine sa-mi instalez si eu Digi si va voi tine la curent.Si ca fapt divers,vineri,25 august la Bistrita aveau humaxuri,dar nu mai aveau antene .Maine am sa ma duc pe acolo sa vad daca au primit,si sper ca de data asta sa aiba de toate

  5. #5
    Very Iritant Person Expert
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Wake up romanian city
    Posts
    4,599
    Posts Thanks / Likes

    Default

    stai linistit ca nici azi nu aveau antene....in schimb era plin de conserve, daca ma-ntelegi.....

  6. #6
    Very Iritant Person Expert
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Wake up romanian city
    Posts
    4,599
    Posts Thanks / Likes

    Default

    la ce calitate de semnal au ala care incearca asa ceva sigur tre' sa fie kamikaze.... vreau sa spun ca am antena de 1,2 si nu am fost multumit de calitatea obtinuta dupa ce am incercat sa pun impreuna 5 est cu 1 west....

  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Pitesti
    Posts
    543
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da , eu am instalat nu unu ci doua lnb pe o antena digi de 0,80 m Hotbird Sirius Intelsat 10-02,cu un comutator diseq 2.0 cu 4 intrari.Daca ai ceva experienta este usor de montat lnb suplimentare pe aceeaiasi antena cu Digi si de configurat receptorul care, comuta foarte bine de pe un satelit pe altul,problema este cu frecventele pe care emite digi ,se amesteca programele intre ele ex:in locul frecventei lui tvr1,2.... dupa scanarea altui satelit ,receptorul vede alta frecventa pt tvr1,2....binenteles ca urmeaza sa resetezi tot ce ai muncit sa faci,daca receptorul dela Digi ar fi unul bun altfel ar sta problema .Concluzia: este posibila si utila montarea acestor lnb pt alti sateliti =sute de programe fta,dar cu un alt receptor bun ( HUMAX )

    succes , SI NU SUNT KAMIKAZE doar pasionat , toate montarile le-am facut cu un rec. strong 6125 care este destul de iute la semnal
    VU+SOLO SE V2,DM 800hd Triax TDS110 H-H Inverto bk ultra
    ..........95*e >>>>>>0<<<<<< 45*w..........

  8. #8
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Pitesti
    Posts
    543
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sa vedem cum va fi cu toate transponderele de pe Hotbird memorate in receptor, tocmai a anuntat FANTA ca va fi disponibil un up-date in acest sens , un lucru bun
    VU+SOLO SE V2,DM 800hd Triax TDS110 H-H Inverto bk ultra
    ..........95*e >>>>>>0<<<<<< 45*w..........

  9. #9
    Bagator de seama Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Prin zona
    Posts
    2,938
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by AG.LAUR
    Da , eu am instalat nu unu ci doua lnb pe o antena digi de 0,80 m Hotbird Sirius Intelsat 10-02,cu un comutator diseq 2.0 cu 4 intrari.Daca ai ceva experienta este usor de montat lnb suplimentare pe aceeaiasi antena cu Digi si de configurat receptorul care, comuta foarte bine de pe un satelit pe altul,problema este cu frecventele pe care emite digi ,se amesteca programele intre ele ex:in locul frecventei lui tvr1,2.... dupa scanarea altui satelit ,receptorul vede alta frecventa pt tvr1,2....binenteles ca urmeaza sa resetezi tot ce ai muncit sa faci,daca receptorul dela Digi ar fi unul bun altfel ar sta problema .Concluzia: este posibila si utila montarea acestor lnb pt alti sateliti =sute de programe fta,dar cu un alt receptor bun ( HUMAX )

    succes , SI NU SUNT KAMIKAZE doar pasionat , toate montarile le-am facut cu un rec. strong 6125 care este destul de iute la semnal
    Ai uitat sa ne zici unde locuiesti ?

  10. #10
    Ghost Man Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    RdVTR
    Posts
    1,137
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Urraaaaa........ne mai baga DIGI inca 300 de canale

    Ai bai fiti seriosi .....chiar era asa necesar
    Eu unu ...nu sunt entuziasmat de vestea asta

    Scuze @Fanta ca nu pot sa ma bucur mereu de surprizele facute de DIGI

    Ma bucura un pic de calitate in plus....ca desi nu am cine stie ce tv..unele canale se vad ca d***u
    Stiu ca nu stiu nimic..!
    The Show Must Go On

  11. #11
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    beclean,romania
    Posts
    22
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Din pacate nu mai aveau azi nici macar antene! .Mi-au spus ca tre' sa
    stau la rand vreo 2-3 saptamani,si humaxul e fff putin probabil.Se instaleaza digi in draci,cu oferta asta super.Dar tocmai aceasta oferta si unele treburi citite pe net m-au facut sa ma intreb daca nu cumva gigi e spart?Asa,cu oferta s-au asigurat de doi ani de incasat abonament per abonat,si-n doi ani se schimba multe.Din moment ce platesti abonament obligatoriu de ce sa mai dai bani pe receptie pirat(desi asta asa cum stim este o
    fapta penala,josnica,etc ). Dar asa de curiozitate ,voi nu stit nimic?

  12. #12
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Aboard the Destiny
    Posts
    3,184
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu zic ca este o miscare binevenita. mai ales daca LNB-ul secund va fii in regimul gratis la contract cu echipamentul

    acum: cum se va baga inca 300 de cqanale in plus in 1120 care accepta numai 164 de canale in memorie?

  13. #13
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Pitesti
    Posts
    543
    Posts Thanks / Likes

    Default

    rpintea wrote:
    Ai uitat sa ne zici unde locuiesti ?

    In orasul lalelelor

    snow antena ramane pe Intelsat 10-02 centru
    Sirius 2,3 dreapta
    Hotbird stanga
    privind din fata antenei
    VU+SOLO SE V2,DM 800hd Triax TDS110 H-H Inverto bk ultra
    ..........95*e >>>>>>0<<<<<< 45*w..........

  14. #14
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    undeva in bahamas ... as vrea eu
    Posts
    828
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by *********
    Atlantic Bird 3 ..scuze , HotBird 13Est.
    Pe hotbird 2 sunt canale interesante... hotbird 3 e slabut iar hotbird 1 nu are nimik pe el ......
    Presupun ca reglarea se va face pt a se prinde hotbird 2 ...
    Acu am si eu o intrebare tehnica:
    Daca am 2 abonamente digi pe 2 receptoare diferite legate la aceeasi antena care acum are un LNB cu 4 iesiri si i se va mai monta unul orientat spre HOTBIRD, va merge sa se poata uita unul din casa pe INTELSAT la digi si celalalt la italieni pe HOTBIRD fara belele ......
    Ce solutie tehnica adopta digi sau ce recomandati voi .... ca eu nu am priceput

  15. #15
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    beclean,romania
    Posts
    22
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai mai pui un Lnb cel putin twin(dublu) si pui doua comutatoare diseqc(unul la fiecare receptor).Si satelitii Hotbird sunt pe aceasi pozitie orbitala,deci vrind nevrind daca l-ai prins pe unu i-ai prins pe toti.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 64 programe la DIGI ?
    By ioany in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 26
    Last Post: 28th June 2006, 18:12
  2. Noi programe de radio pe TP5 la Digi
    By Gyuri in forum Radio
    Replies: 16
    Last Post: 2nd April 2006, 14:37
  3. Programe noi la Digi TV
    By Fanta in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 97
    Last Post: 29th December 2005, 18:48
  4. 4 programe noi in pachetul DIGI TV
    By Fanta in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 59
    Last Post: 11th May 2005, 11:50
  5. Noi programe de radio pe TP5 la Digi
    By Gyuri in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 13
    Last Post: 5th January 1970, 02:55

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top