Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    744
    Posts Thanks / Likes

    Default sky ita & tps down?

    sky ita si tps nu se mai pot receptiona cu ss2?
    TV LCD TOSHIBA fullHD 82", DM800+1.4m offset MST-tabla cu 4 lnb+ toroidala cu 12 lnb =>>> acces 53est-5vest

  2. #2
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    62
    Posts Thanks / Likes

    Default

    la mine merg cu s2emu 1.13.1

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    744
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da,merci am rezolvat situatia............
    TV LCD TOSHIBA fullHD 82", DM800+1.4m offset MST-tabla cu 4 lnb+ toroidala cu 12 lnb =>>> acces 53est-5vest

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Romania
    Posts
    33
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cum dracu la voi merge?k la mine nu...pm me softkey-ul folosit pls
    1,1m skystar2 rev 2.3

  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    62
    Posts Thanks / Likes

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Romania
    Posts
    33
    Posts Thanks / Likes

    Default

    care e diferenta intre Softcam_for_XCam.key si Softcam.28.03.05.key k vad k sunt in acelasi pachet.
    1,1m skystar2 rev 2.3

  7. #7
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    62
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sterge ".28.03.05" ca sa ramana softcam.key si pune-l in progdvb si o sa mearga.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Germany, la doi pasi de Rhein
    Posts
    101
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cu noul emu si softcam nu merg macaronarii cu alt-dvb-ul...tps merge brici. Este posibil ca sky-ul sa mearga numai cu progdvb?

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Romania
    Posts
    165
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mai merge la cineva sky italia sau taquilla la mine nu mai merge nimic din cite stiu paketul spaniol de pe 19*est aveau sa treaca in NDS am dreptate sau au schimbat alt ceva
    I make this adres for a new membre at ********

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    185
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da cine are o lista cu transpondere klumea ...ca la mine in alt-dvb nu vre sa vada nimik de pe sky italia

  11. #11
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Alba Iulia
    Posts
    58
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by doroftei
    da cine are o lista cu transpondere klumea ...ca la mine in alt-dvb nu vre sa vada nimik de pe sky italia
    Nu mai merge nici sky de pe Hotbird 13E, nici spanioli de pe Astra 19 E!...de ceva vreme(destul de mult).

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    185
    Posts Thanks / Likes

    Default

    e din cauza ca au trecut pe superbeam? ca vad ca key's tot ies pentru ei.

  13. #13
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by doroftei
    e din cauza ca au trecut pe superbeam? ca vad ca key's tot ies pentru ei.
    Nu, e din cauza ca au schimbat sistemul, au mai ramas de vazut doar cateva canale (familia lui Discovery, pentru copii, etc.)

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    185
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu, e din cauza ca au schimbat sistemul, au mai ramas de vazut doar cateva canale (familia lui Discovery, pentru copii, etc.)
    Si tu cu ce reusesti sa vezi programele alea? Daca ma poti ajuta cu o lista de transpondere sau orice informatie ar fi ami mult decat binevenita. Mersi mult anticipat

  15. #15
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Le vad cu ProgDVB si S2Emu. Daca reusesti sa vezi de ex. Discovery pe S*y Italia, inseamna ca ai o configuratie corecta si poti sa incerci canalele unul cate unul ca sa vezi care merge.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top