Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8

Thread: RESET,Help!

  1. #1
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    prin ARDEAL .
    Posts
    1,865
    Posts Thanks / Likes

    Default RESET,Help!

    Sal:
    -Imi cer scuze,ca am mai deschis inca un topic ,pe aceast subiect...
    Echostar9000_l-am desfacut,si i-am dat RESET de pe placa.Dar tot nu-mi da voie la Setari-le LNB.Am incercat de nenumarate ori dar fara nici un rezultat.
    -Va rog!Daca cineva,cunoaste vreo solutie ce trebuie sa-i fac ptr ca habar'nam(mai in detaliu).O ultima incercare,altfel BAROSU i al lui ,ca deja mia scos peri albi

    thanks
    __________________________________________________ ______
    DigiTv\Srt.4155evo\Srt6355CI\EchoStar DSB9000\ant.offset 5...

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    prin ARDEAL .
    Posts
    1,865
    Posts Thanks / Likes

    Default

    [img][/img]

    -Aceasta imi este placa de la Echostar9000DSB,si am procedat ca aici in aceasta poza,de i-am dat RESET(fara niciun succes).Ce trebuie sa-i mai fac?,am incercat cu el si Oprit si Pornit.am incercat in acelasi moment cu doua cabluri...si nimic mai mult.Am mai incercat inca o varianta dar tot la fel''incerc sa mai pun o poza!
    Daca poza a iesit prea mare imi cer mi si mii de scuze (este ptr prima data cind fac asa ceva)
    Are cineva o idee?,cum naiba se poate face sa-l resetez!
    __________________________________________________ __________
    DigiTv\Srt.4155evo\Srt6355CI\EchoStar DSB9000\ant.offset 5...

  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    prin ARDEAL .
    Posts
    1,865
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Oare!ce sa intimplat? Cind am postat era poza ,iar acuma....
    Mai incerc inca odata,poate de data asta am mai mult noroc!
    __________________________________________________ _________
    DigiTv\Srt.4155evo\Srt6355CI\EchoStar DSB9000\ant.offset 5...

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    prin ARDEAL .
    Posts
    1,865
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Iar la a doua!am mai incercat si aceasta varianta....fara nici un rezultat.




    __________________________________________________ _________
    DigiTv\Srt.4155evo\Srt6355CI\EchoStar DSB9000\ant.offset 5...

  5. #5
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default DTH !

    Echostar 9000 este un receptor Nagra embeded ! adica este dedicat unui DTH ! s-ar putea ca asta sa fie cauza pentru care nu poti schimba definitia LNB-ului ! la fel ca la DIGI !

  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    prin ARDEAL .
    Posts
    1,865
    Posts Thanks / Likes

    Default

    -MultumescMult @mihaip!
    sa inteleg,ca nu se mai poate face nimic?Totusi chestia asta cu resetat-ul nu se poate realiza nicicum!(eu o sa mai incerc...sa vad ce iese pina la urma,nu ma las chiar asa usor ).
    @mihaip_rugamintea mea este,daca cumva cunosti un anuma prog+soft,sa-i schimb pe cel existent care il are acuma sau,daca pot schimba ceva de pe placa.....(nu le am eu)daca tot l-am desfacut .

    bobi.
    __________________________________________________ ________
    DigiTv\Srt.4155evo\Srt6355CI\EchoStar DSB9000\ant.offset 5...

  7. #7
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Din pacate ...

    Din pacate nu am vazut nicaieri un soft alternativ pentru Ecostar 9000 ...daca voi vedea ... norocul tau !

  8. #8
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    prin ARDEAL .
    Posts
    1,865
    Posts Thanks / Likes

    Default

    -Oricum,@mihaip thank's!Eu o sa mai incerc sa vad ce pot face(daca nu risc,vorba aia... ).
    Sper sa-l nu-l coco,tot nu ma las(daca i sa iasa fum din el,sa iasa )Am sa incerc tot ce stiu,si ce nu stiu.
    __________________________________________________ _________
    DigiTv\Srt.4155evo\Srt6355CI\EchoStar DSB9000\ant.offset 5...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Reset la strong 6355?
    By fanemi in forum RDI - Satelit
    Replies: 0
    Last Post: 23rd May 2006, 18:47
  2. Master reset cod opentel 4000
    By Techserv in forum RDI - Satelit
    Replies: 1
    Last Post: 14th May 2006, 21:02
  3. Ajutor reset Humax F1
    By netcity in forum SD Receivers
    Replies: 8
    Last Post: 14th April 2006, 23:15
  4. diseq switch reset
    By cozmozs in forum RDI - Satelit
    Replies: 5
    Last Post: 14th February 2006, 23:43
  5. factory reset Mediacom MFT 910 PLUS
    By bubbles in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 3rd January 2006, 14:07

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top