Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 21
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Romania
    Posts
    129
    Posts Thanks / Likes

    Default Cam Free-xtv v0.78 upgrade

    Cine are un cam Free-xtv si a facut upgrade cu Fan5 si ma poate ajuta si pe mine?Am gasit pe Croteam softul necesar dar nu stiu sa il folosesc,Joker v117.

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,492
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Citeste aici cum se programeaza un modul: http://www.********.com/f2/viewtopic....4bc572772ad600
    Daca ai neclaritati, intreaba exact ce nu ai inteles.

  3. #3
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Sep 2001
    Location
    unde vrei TU mo...
    Posts
    1,771
    Posts Thanks / Likes

    Default

    din cate tin minte este diferenta hard intre ZETA( ICECRYPT, JOKER..) si modulele ptr . INXT-tv si X-tv care stiu ca sunt de fapt X-CAM si spre exemplu softul de X-CAM ( xcrypto...) nu merge pe ZETA (joker ...) si invers -> sa ma corecteze cineva ....ar fi bine sa mearga dar nu stiu cine ar vrea sa testeze...
    de asemeni am observat ca FREE-X nu mai transmite in sky-crypt( neotion) ci numai in Ird.., via.. si Con...
    Astept comentarii

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Romania
    Posts
    129
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cu ce program introduc datele in fun5.Daca este vorba de Funprom unde introduc urmatoarele fisiere:
    CamLoader.hex
    JokerV117_fun5_kamilz.bin
    shlactiveALL.bin
    Cum fac download pentu ca in meniul camului nu am asa ceva?adica buton download

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,492
    Posts Thanks / Likes

    Default

    CamLoader.hex il bagi in Flash
    JokerV117_fun5_kamilz.bin il bagi in Ext eeprom
    Programezi cardul, il bagi in modul, modulul in receiver si apoi cand te duci in menu-ul CAM-ului apare optiunea de download. Daca nu apare, atunci file-ul nu este pentru cam-ul respectiv. Cu CAS poti scrie orice Joker sau Zeta, dar cu funcard sunt file-uri diferite pentru Neotion sau joker.
    Dupa ce ai facut transferul de pe card in modul, s-ar putea sa trebuie sa activezi Shl. Pentru asta scrii un fun cu CamLoader.hex in Flash si cu shlactiveALL.bin in Ext eeprom si dupa aceea il bagi in modul in timp ce esti pe SexViewxxx. Activarea se face imediat, fara nici un alt mesaj.
    De asemenea s-ar putea sa trebuiasca sa unlock modulul, te duci la Status, bagi PIN-ul (0000) de 2 ori si il lock/unlock (pentru copii).

  6. #6
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Sep 2001
    Location
    unde vrei TU mo...
    Posts
    1,771
    Posts Thanks / Likes

    Default

    corect
    cateva observatii:
    -pentru a baga files-ul in mem ext trebuie sa-l convertesti din bin in hex ( foloseste un convertor gen PicBinEditor-il gasesti pe net cu google)
    -pentru activare nu cred ca e nevoie sa folosesti si al doilea files ( cel cu shlactiv.bin ) la mine s-a activat direct -pina in 2010-intrand in menu-l cam-ului , am bagat pin codul si s-a activat singur.
    -am folosit softul joker 1.16 kamilz++ pentru fun de pe croteam upload .
    P.S.
    -daca nu este cam Joker , icecrypt , zeta ...s-ar putea sa nu mearga ...am inteles ca este X-cam si in cazul asta s-ar putea sa fie bun doar pentru INXT-tv si eventual X-plus , spun asta pentru ca am vazut la un amic un cam ( cred ca este X-cam , pe eticheta avea scris X-DREAM si FREE-X ) dar nu mergea decat pe INXT-tv ( soft xcrypto ...nu retin ce versiune)
    oricum bafta si spune ce ai facut

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,492
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gabone
    ...pentru a baga files-ul in mem ext trebuie sa-l convertesti din bin in hex
    Nu este obligatoriu, depinde ce programator ai. De exemplu, Infinity USB admite hex, bin, dra, crd.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Romania
    Posts
    129
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ce am facut?mi-am umplut desktopul cu convectoare picbin editor si nu reusesc sa convertesc din bin in hex.

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    412
    Posts Thanks / Likes

    Default salut

    incearca acest program CAMMY ICE JOKER DECRYPTER mentionez, daca folosesti un programator FunPromRM si respectiv acest program, nu permite fisier bin trebui convertit in hex.

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Romania
    Posts
    129
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am gasit CAMMYICE WORKSHOP 2.0 ,foarte usor de folosit se converteste din bin in hex fara probleme.
    Am incercat sa incarc Fan5 cu JokerV117_fun5_kamilz.hex dar cand am vrut sa il introduc in Ext eeprom am primit mesajul:
    Addres out range for buffer!

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    412
    Posts Thanks / Likes

    Default SAL

    Quote Originally Posted by jenel
    Am gasit CAMMYICE WORKSHOP 2.0 ,foarte usor de folosit se converteste din bin in hex fara probleme.
    Am incercat sa incarc Fan5 cu JokerV117_fun5_kamilz.hex dar cand am vrut sa il introduc in Ext eeprom am primit mesajul:
    Addres out range for buffer!
    ai setat FunProm la eprom 24512?

  12. #12
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Sep 2001
    Location
    unde vrei TU mo...
    Posts
    1,771
    Posts Thanks / Likes

    Default

    prietene deci fii atent:
    -daca ai programator simplu de fun ( care merge pe LPT-portul paralel)
    trebuie sa convertesti bin in hex
    -pentru a incarca softul trebuie sa folosesti programul FunPromRm care permite incarcarea softului in funcard mai mare de fun 4 ( e vorba de capacitatea memoriei din funcardul tau) si de aceea trebuie sa setezi la mem ext in FunPromRm sa ai de exemplu :
    256 pentru fun 4
    512 pentru fun5
    1024 pentru fun6
    2048 pentru fun7....
    -dupa ce ai programat funcardul , baga-l in receptor , du-te in menu cam-ului si daca te intreabaa sa folosesti acest card pentru download este ok ...dai yes si urmeaza instructiunile pas cu pas..
    mai mult de atat cred ca nu poate sa te ajute nimeni

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Romania
    Posts
    129
    Posts Thanks / Likes

    Default

    -am programator simplu de fun,am convertit din bin in hex
    -am avut program FunProm fara Rm care nu permitea setarea pe 24512,acum am cu Rm
    -am programat Fun5 l-am introdus in receptor(Strong 4355 Evo)dar meniul camului este acelasi ca si pana acum.
    In meniul care i-mi apare mie am doar doua posibilitati,sa setez norma(******...10 norme plus all) si sa setez boxkey.
    Cu acest boxkey m-am jucat si am introdus de 8X4=24 cifre si a rezultat un boxkey din 16 cifre.Nu stiu daca are vreo influeta sau nu,acum la
    boxkey am de 16 ori zero.

  14. #14
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Sep 2001
    Location
    unde vrei TU mo...
    Posts
    1,771
    Posts Thanks / Likes

    Default

    m-am exprimat eu gresit ?
    deci fun-ul il bagi in modulul CAM ( ce modul ai ? - ce scrie pe el?) , CAM-ul il bagi in receptor , te duci in meniul receptorului la CI (common interface) si acolo iti arata ce CAM ai introdus si daca este gol probabil iti va afisa - no module iar daca are soft in el iti va afisa -module sau joker sau xcrypto sau ma rog ceva ....
    in momentul in care introduci fun in CAM si te duci in menu CAM-ului trebuie sa-ti apara un mesaj de intrebare daca folosesti acest card ptr. download , daca nu-ti apare ceva nu e bine
    din cate vad mai sus meniul CAM-ului tau este meniu de X-CAM si nu de Joker( Zeta) deci te chinui degeaba , din cate stiu eu nu merge soft de joker pe X-cam si nici nu merge incarcat X-cam cu fun card...doar cu CAS .
    Daca ai CAS poti incarca softul XCRYPTO versiunea ( nu stiu exact) ca sa poti vedea programul INXTV tot pe hotbird 13 gr.est

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Romania
    Posts
    129
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca intru in meniul Cam-ului i-mi scrie:Multi CA Module(0.7
    Cu sau fara Fun in meniu nu se schimba nimic.
    Pe Cam scrie"FREE-XTV" .Cand am cumparat Cam-ul mergea FreeX.
    Dupa un timp Fullx, iar acum nimic nici macar xxl care a mers mult timp fara sa schimb softul .Ieri am pus 6in1 in fun si nu merge mai nimic.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Watch Pay TV For FREE! Totally Free!!!
    By budsat83 in forum RDI - English
    Replies: 16
    Last Post: 29th November 2006, 14:52
  2. Watch Now! Free Adult Movies, All Free
    By Tip-Top in forum RDI - English
    Replies: 6
    Last Post: 10th September 2006, 04:46
  3. Replies: 7
    Last Post: 14th November 2003, 23:54

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top