Omul de afaceri şi politicianul PD Nicolae Bara, care deţine ziarul Sport Total, este indicat de săptămānalul Business Magazin ca fiind viitorul cāştigător al unei licenţe de emisie de radio pentru un post pe nişa sportivă, pe frecvenţa 103,7MHz, īn Bucureşti.

Īn prealabil, postul de radio cu numele Sport Total FM ar urma să īnceapă emisia pe internet, īn prima parte a lunii septembrie, potrivit unor declaraţii ale conducerii radioului, citate de publicaţia săptămānală.

Postul de radio va concura cu radio Total Sport FM, lansat anul trecut, dar a cărui situaţie este incertă după moartea lui Paul Opriş, unul dintre proprietari şi omul de īncredere al lui Adrian Năstase. CNA investighează dacă SC Total Sport Media SRL, companie care deţine drepturile exclusive de transmisie pe radio a meciurilor de fotbal ale naţionalei Romāniei, a Diviziei B, cāt şi a meciurilor de cupăpentru sezonul 2006-2007, a operat ilegal licenţa deţinută de firma lui Opriş, Euro Sens Suport, cea care deţinea licenţa postului de radio cu numele Total Sport.

Preşedintele CNA, Ralu Filip, s-a pronunţat la mijlocul lunii august că pregăteşte o minisesiune de licenţe pentru mai multe radiouri de nişă, īn luna septembrie, spunānd că a obţinut deja frecvenţele de la Inspectoratul General pentru Comunicaţii şi Tehnologia Informaţiilor (IGCTI). Programele vor fi dedicate sportului şi, respectiv, ştiinţei şi tehnicii.