Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7

Thread: ESP RO,SF1,2

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Romania
    Posts
    176
    Posts Thanks / Likes

    Default ESP RO,SF1,2

    Mai merg la cineva Eurosport Ro si SF1 , SF2 cu camd3 sau evocamd..?

  2. #2
    Nemtzică Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    "...cu peronu´ pe partea stîngă !"
    Posts
    3,431
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: ESP RO,SF1,2

    Quote Originally Posted by raduchi
    Mai merg la cineva Eurosport Ro si SF1 , SF2 cu camd3 sau evocamd..?
    DA !
    Actualizeaza-ti fisierul de chei !

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    244
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cu ce chei iti merge tie eurosport ro.Celelalte merg intradevar cu chei.

  4. #4
    Nemtzică Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    "...cu peronu´ pe partea stîngă !"
    Posts
    3,431
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cu orice softcamkeys de exemplu !

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    sibiu
    Posts
    360
    Posts Thanks / Likes

    Default

    parca era vorba ca trecuse in Via2, etc...... ca nu se mai vede...
    am observat ca au aparut chei pe net ptr. EUSP, poti sa ne spui cam de cand?
    VU+ UNO (BlackHole) & Dreambox 500+ S, LNB Inverto Black Ultra, antena 1.1 m TRIAX, Optibox H-H DM3800 USALS, Telekom - Focus - Freesat

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    244
    Posts Thanks / Likes

    Default

    exact asa stiam si eu ca a trecut in via2 de asta am intrebat.Daca ai putea sa zici cu ce chei ar fi minunat.Merci

  7. #7
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    UAE
    Posts
    98
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ar putea cineva sa ne puna niste key pt Eurosport ro? La mine nu merge cu nici un softcam.....
    SatStar 2 USB, ProgDVB, Acer Travelmate, Hotbird 13E

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top