Din calitatea de director MediaPro, Mihnea Vasiliu avea in subordine diviziile Publimedia si Mediafax, care includ agentia de stiri si tot ce inseamna presa scrisa in trustul lui Adrian Sarbu: "Ziarul financiar", "Gandul", "Business Magazin", "Apropo TV", "Playboy", "Maxim", "The One", "Target", "Pro TV Magazin" etc.

Intr-un mesaj pentru angajatii MediaPro, Mihnea Vasiliu spune ca a renuntat la pozitie pentru a se concentra pe cursurile care le urmeaza in prezent. El face un MBA la London Business School. In acelasi mesaj, Vasiliu spune ca va fi consultant exclusiv al MediaPro pentru cel putin doi ani de acum inainte. Cu alte cuvinte, el va putea lucra drept consultant numai cu grupul pe care il mai conduce ca director pana la 1 septembrie.

Deocamdata nu exista un nou director. Fiecare dintre cele doua divizii vor fi conduse de actualii directori-generali, respectiv Dragos Stanca (Publimedia) si Cristina Vulpe (Mediafax). Mihnea Vasiliu a intrat in trustul lui Sarbu in 1991 si a lucrat la inceput ca reporter al agentiei de stiri Mediafax.