Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 24
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Bacau
    Posts
    47
    Posts Thanks / Likes

    Default Skystar 2.6 in XP nu vrea sa instaleze driver-ul !!!!

    Am un SS2 si XP-ul meu nu vrea sa instaleze driverul zice ca device can not start (cod 10)
    Are careva vreo idee despre ce-as putea sa-i fac sa mearga ?

  2. #2
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    romania, campia sudului
    Posts
    81
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Poate nu ai bagat bine placa SS2 in slotul PCI sau incearca sa muti in alt slotul.Dezinstaleaza driverul si instaleaza din nou (incearca cu ADD Hardware si pui sa caute xp drivere dupa CD-ul adica sa bifezi cu "yes, ..." ).
    Alte idei nu am si sper ca vei reusi sa rezolvi.
    Sanatate!
    3 Tv LCD Samsung 82 cm + cablutv locala; DigiTv x 2

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Bacau
    Posts
    47
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merci mult , dar nu vrea de nici o culoare .
    Cred ca am incercat aproape totul.

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Bacau
    Posts
    47
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ma ajuta si pe mine cineva Ca incep sa arunc cu calcu prin casa !

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Poate e defecta placa. Poate nu e compatibila cu placa de baza. Poate nu duce sursa. Poate nu sti sa instalezi corect. Poate...... In orice caz in aceste situatii se da detaliat toate componentele hardware ale calculatorului.
    Teacher

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Bacau
    Posts
    47
    Posts Thanks / Likes

    Default

    P4 , 2,4 MHz ,1 Gb DDR, ATI Radeon 9200 SE 128 Mb, Motherboard Gigabyte, sursa de 450 W.
    Placa se incalzeste destul de tare de aceea cred ca se alimenteaza corect.
    Driverul pleaca sa se instaleze dar se opreste brusc aproape de final.
    Mesajul e " this device can not start (code 10)"
    Am incercat si cu alte versiuni de driver dar se intimpla acelasi lucru.
    Nu mai stiu ce sa-i fac , am mutat si placa in toate sloturile goale pe care le am si tot asa face

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Fara sa te mai chinui, incearca placa pe un alt comp. Doar instalare de driver. E operatia cea mai rapida si cu cea mai ferma consecinta. Daca nici pe alt comp nu merge, e clar ca e defecta.
    Teacher

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Bacau
    Posts
    47
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Azi am primit-o de la Elstar Oradea.
    Ce porcarie de tara !!!
    Ma mut in Congo !

  9. #9
    Reclamant Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    11,499
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Spune-mi exact ce instalezi - driver sau aplicatzie. Aplicatia de la technisat se poate impiedica intr-o gramada de chestii, de la codecuri pina la erori de windows media player (versiune incorecta, etc). Dar driverul nu cred ca se poate impiedica in nimic la instalare - pur si simplu dezinstaleaza tot, mergi in device manager pe placa si da-i un update driver, dupa care instaleaza driverul exclusiv (fisier .inf) , fara aplicatzie. Las-o dracu de aplicatie, se poate si fara ea (mytheatre, progdvb, altdvb, toate pot functiona fara setup4pc).

  10. #10
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default ordine ...

    - instaleaza driverul technisat direct de pe CD-ul original ... procedura este descrisa in manualul de instalare ...daca asta esueaza s-ar putea sa fie o defectiune de placa
    - dupa instalarea driverului instaleaza aplicatia DVBview TE - cea originala care vine pe CD ssi verifica functionalitatea

  11. #11
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Timisoara
    Posts
    602
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut. Asa se instaleaza SS2 ! Eu il am de 1 an si nu am reusit sa instalez inca telecomanda ! Eventual daca stie careva cum se face, il rog sa ma ajute. Mersi.

  12. #12
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Bacau
    Posts
    47
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu vrea sa instaleze driverul de pe cd-ul original,se blocheaza la instalare.
    Am luat ultimul driver de pe site de la tehnicsat si face la fel.
    Am formatat si am bagat Win nou si face la fel.
    Citesc pe niste forumuri straine ca si altii au avut probleme similare , dar le-au rezolvat prin schimbarea windows-ului. La mine n-a functionat.

  13. #13
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Bacau
    Posts
    47
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Auzi vere ce zice unu pe un forum :
    Ok i solve the problem. I creaye new Windows XP with dissable all Tweaks, unattended and with drivers components removes, system, lengauge. etc... And now works correctly, no Code 10 error.!
    Maybe there is a problem with some tweaks.
    Thanks a lot.
    David Ramos. From SPAIN

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Tipu asta se refera la altceva, si anume la cd de instalare personalizat al lui XP. Folosesti si tu asa ceva?
    Teacher

  15. #15
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Bacau
    Posts
    47
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu folosesc , dar ma gindesc sa pun un Home Office SP1 cu licenta poate o fac sa mearga

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Ajutor skystar driver pentru vista
    By radova in forum Placi DVB
    Replies: 3
    Last Post: 23rd September 2006, 04:28
  2. Replies: 6
    Last Post: 15th June 2006, 07:53
  3. Technisat Skystar 2 Driver 4.3.1. Beta
    By Mircea Gosav in forum Placi DVB
    Replies: 0
    Last Post: 10th June 2005, 12:49
  4. Skystar 1 cere merge cum vrea el!
    By dorucioby in forum Placi DVB
    Replies: 5
    Last Post: 6th September 2004, 19:25

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top