Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Romania
    Posts
    33
    Posts Thanks / Likes

    Default Broadcast ProgDVB

    _ttp://www.skystar2.go.ro/howto/progdvb/progdvb.htm

    aici am gasit asta.
    am incercat ce arata acolo...problema este k pe calculatorul client nu imi arata modulul Broadcast client.
    am bagat vreo 3 versiuni de progdvb si la fel....
    a reusit careva sa il faca sa mearga?
    1,1m skystar2 rev 2.3

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Posts
    143
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu este modul client ci este in lista de device-uri. In loc sa selectezi SkyStar2 selectezi Broadcast Client.
    Trebuie sa ai cel putin o intrare definita in lista de canale (adauga de mana) si va merge.
    Eventual obtine o versiune mai noua a programului (nu stiu ce vers e acolo, asa ca nu dati cu pietre).

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Romania
    Posts
    33
    Posts Thanks / Likes

    Default

    te rog frumos ajuta-ma sa lamuresc o chestie.ceea ce scrie in descrierea respectiva e total ambiguu.
    deci:
    in retea,calculatorul meu are ip 192.168.16.6
    placa skyster2 are ip 192.168.238.238

    ce ip setez la modulul broadcast server si ce ip setez la broadcast client?
    1,1m skystar2 rev 2.3

  4. #4
    Banan6ro
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    vezi ca iesi pe retea cu ip tau nu are legatura cu placa
    skystar 2 e da preferat sa ai ip 192.168.0.1 iar ip 192.168.0.255 sa fie liber
    ori cum uneneori nu merge bine blocheaza progdvb
    vezi ca mai sunt niste module suplimentare pentru progdvb
    poate ale merg mai bine

  5. #5
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Romania
    Posts
    6
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut
    Eu tot nu m-am lamurit daca skystar2 are 192.168.xxx.xxx, placa de retea are 82.77.xxx.xxx ce ip pun la server si ce ip sa puna clientul ?
    Si mai am o intrebare a incercat sa faca cineva broadcast pe retea metropolitana prin modem de cablu ?

    Mersi

  6. #6
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mai greu .

    1 la mana , progdvb floodeaza reteaua .
    2 la mana foloseste cam 4 mega pe secunda ..
    3 cel mai bun broadcaster (pana apare cel de la AltDVB) este AVBroadcaster care merge cu myTheatre (peste 2.71)

  7. #7
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Romania
    Posts
    6
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mersi deci nu are rost sa incerc ca nu merge. Dar daca as avea o retea locala (in bloc) cum pun ip-urile ca tot nu m-am lamurit deoarce conform altor informatii citite de mine cu setarile standard nu functioneaza.

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Romania
    Posts
    33
    Posts Thanks / Likes

    Default

    se pare k nimeni nu stie...sau ii e lene sa dea un raspuns...
    1,1m skystar2 rev 2.3

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    tg mures
    Posts
    382
    Posts Thanks / Likes

    Default

    contacteazama pe y messenger si te rezolv io. sper.......
    si pe mine mau invatzat asitia de pa chat.
    baietzi buni.

  10. #10
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    *********, te inseli, progdvb foloseste pana in 500kbytes/s ...
    de floodat nici atat, e traficul mare de cat am zis mai sus, insa nu poate fi vorba de flood, pentru ca pachetul udp folosit are lungimea = mtu = 1500bytes, deci vreo max 350pps.
    Eu l-am folosit cu succes broadcastu de pe un server din backbone de la un ISP iar calcu meu era pe cablu si a mers ok.

  11. #11
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Toata lumea care a folosit ProgDVB pt broadcast s-a plans de flood . Nu e de la mine.

  12. #12
    Banan6ro
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    problema nu e datorita transferului ci calcultorului care e folosit pe pot de server memorie ram trebuie sa fie cat mai mare de exemplu 1 g si nu mai sunt probleme

  13. #13
    Banan6ro
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    pune ip serverul 82.77.0.1 si lasa ip 82.77.0.255 si 82.77.0 libere ciletul poate sa aiba intre 82.77.0.2 --- 82.77.0.254 asa merge sigur.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Broadcast
    By aklik in forum DREAMBOX
    Replies: 7
    Last Post: 6th August 2006, 23:16
  2. broadcast progdvb
    By ccwork in forum Placi DVB
    Replies: 43
    Last Post: 4th August 2006, 20:29
  3. How to broadcast channels from Progdvb installed on skystar2
    By iqbalbhawana in forum RDI - English
    Replies: 2
    Last Post: 23rd May 2006, 03:45
  4. Alt-Dvb Broadcast Server
    By olimpicSAT in forum Placi DVB
    Replies: 1
    Last Post: 23rd June 2005, 16:16
  5. Replies: 8
    Last Post: 28th January 2005, 16:44

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top