Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10

Thread: Dream si WAN?

  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    52
    Posts Thanks / Likes

    Default Dream si WAN?

    Am instalat gemini maxvar 3 pe un dream 500s si la expert -connections nu imi apare wan.Stie cineva de ce?As vrea sa il conectez direct pe net pe protocolul PPP,ma poate ajuta cineva,pls!
    THX

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Dream si WAN?

    Quote Originally Posted by nickey1234
    Am instalat gemini maxvar 3 pe un dream 500s si la expert -connections nu imi apare wan.Stie cineva de ce?As vrea sa il conectez direct pe net pe protocolul PPP,ma poate ajuta cineva,pls!
    THX
    Debifezi DHCP, completezi IP,netmask,LAN,DNS,gateway,enable network,
    port 80 , dai save si iesi direct pe net dar e de preperat s-o faci printr-un
    router, am facut-o si eu din curiozitate dar nu e prea indicat.




  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    52
    Posts Thanks / Likes

    Default Nu mere!

    Am la net un protocol PPP ce presupune user si pass.Din aceasta cauza in loc de LAN trebuie sa folosesc optiunea WAN care insa nu exista in meniul gemini maxvar 3.0.
    THX

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cumperi un router si ai rezolvat problema, oricum o sucesti in final tot aici
    ajungi.




  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    41
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merge Dreamul 500 S pe un router Wlan Netgear .Daca da imi explica si mie cineva cum sa fac va rog.mfg Listening

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    41
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Datorita lui Cobreti am gasit solutia,este nevoie de un bridge.Aici este: http://www.netgear.de/Produkte/Wirel...111/index.html

  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    842
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Lystenyng
    Datorita lui Cobreti am gasit solutia,este nevoie de un bridge.Aici este: http://www.netgear.de/Produkte/Wirel...111/index.html
    ...cu asta faci legatura intre modem si Dreambox prin WLAN ! Asta este un gameadapter , de modem sau router tot ai nevoie . Sau nu am inteles eu exact ce ai intrebat tu prima data !?!?!

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    41
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am un netgear wlan,si un dream 500 sat, dar era distanta mare intre etajul unul si parter pentru a aduce kablu intre router si dreamul 500 de aceea am intrebat cum pot conecta routerul cu dreamul,fara a avea nevoie de crossovercablu
    acuma cred ca sa inteles ce am cerut
    .mfg listening

  9. #9
    I'm the MAN Expert
    Join Date
    Dec 2002
    Posts
    1,746
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ia-ti un D-Link DWL 900AP+

  10. #10
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    842
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Lystenyng
    Am un netgear wlan,si un dream 500 sat, dar era distanta mare intre etajul unul si parter pentru a aduce kablu intre router si dreamul 500 de aceea am intrebat cum pot conecta routerul cu dreamul,fara a avea nevoie de crossovercablu
    acuma cred ca sa inteles ce am cerut
    .mfg listening
    ...ACUM s-a inteles f. bine Nu te aprinde asa repede ca din celalalt topic nu s-a inteles asa ceva
    Merge Dreamul 500 S pe un router Wlan Netgear .
    Daca ai luat ceea ce ti-a recomandat Cobreti te asigur ca merge f. bine .Si eu am asa ceva (datorita lui basil0101 am gasit solutia ) .

    Numai bine.
    Flavius.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. DREAM-500S VS DREAM-7020
    By polly75 in forum DREAMBOX
    Replies: 0
    Last Post: 4th December 2006, 23:07
  2. AU DREAM PATCH FOR EMETABOX USERS DREAM TV AGILA2 146E
    By irdeto2engineer in forum RDI - English
    Replies: 4
    Last Post: 7th June 2006, 00:41
  3. Dream ! Dream ! what happen?
    By yan naing in forum RDI - English
    Replies: 5
    Last Post: 20th May 2006, 16:55
  4. Replies: 1
    Last Post: 6th July 2005, 20:53

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top