Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    284
    Posts Thanks / Likes

    Default Graph-uri si iar graph-uri

    Daca foloseste cineva ProgDVB cu graph Cyberlink il rog sa imi dea o mana de ajutor pentru ca sincer nu reusesc sa fac programul asta sa mearga. La schimbarea fiecarui canal si cand pornesc programul imi spune mereu ca nu am filter-ul respectiv, indiferent de graph-ul pe care il folosesc. Am incercat mai cu toate graph-urile de la Audio Video si am instalat si Cyberlink si Intervideo si Elecard pentru ca functioneaza ok cu Altdvb toate aceste filtere.
    Pentru Altdvb mi-am facut singur graph-ul si merge brici dar pt ProgDVB nu reusesc pentru ca in primul rand daca deschid graph-urile existente in ProgDVB cu Graphedit nu vrea si nu vede nimic in ele.
    Pinnacle PCTV SAT + Offset 1,4m + Lnb 0,2db

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    284
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sa inteleg ca din 60 de oameni care s-au uitat la acest topic, nu se pricepe nimeni?
    Pinnacle PCTV SAT + Offset 1,4m + Lnb 0,2db

  3. #3
    Digitally Remastered Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    root
    Posts
    1,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vezi că sunt mai multe programe GraphEdit. Eu am întâlnit două, iar unul dintre ele făcea cam ce spui tu.
    În altă ordine de idei, ar trebui să îţi verifici filtrele grafice cu DirectShow Filter Manager (sau Filmerit ori Radlight Filter Manager). N-am să-ţi explic ce faci pe acolo, dar ar trebui să te descurci. Important este ca să ai filtrele înregistrate corect, iar cele pe care le foloseşti să aibă un merit cât mai mare. Nu trebuie să exagerezi.
    Abia apoi te poţi apuca de crearea grafurilor, procedură care nu este chiar aşa de grea şi care ar trebui să aibă rezultate.

    PS: Încearcă GraphEdit-ul ăsta. Sper că e cel bun.
    [LEFT]Signature not found... Try again!

  4. #4
    Reclamant Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    11,499
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @abrash43
    Graph-ul standard progdvb e facut de-a gata pt. o anume versiune de filtru cyberlink, pe care a avut-o rusul pe sistem, si pe care tu n-o ai din pacate. Eu am un graph configurat pt. progdvb pt. o versiune de cyberlink destinat placilor video ati radeon. Dar stiu sigur ca am pe undeva acel fisier .ax de care ai nevoie. Il caut si ti-l trimit.

  5. #5
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu ar fi rau sa-l ridici sus in upload ca multa lume se chinuie cu acest lucru... chiar si eu din pacate...
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  6. #6
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Tot ce doriti sa apara sus la Skystar files , trimiteti la *********@yahoo.com si puneti un topic "@@baaai , ti-am trimis" sa-l vad si e totul ok .

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Transylvania; under BIG STONE; neighbours with FLINSTONES.
    Posts
    27
    Posts Thanks / Likes

    Default Si eu am avut aceasta problema.

    Si eu am avut aceasta problema.
    Eu o rezolvam intotdeauna printr-o noua instalare oriunde altundeva, si m-ia mers.
    Iar dupa aceea, poti sa stergi directorul in care l-ai instalat, pt ca el copiaza in system fisierele lipsa.
    A, inca ceva, inainte de instalare sa pui in progDVB, la filtre pe default, sau pe elecard filters, si ar trebui sa-ti mearga.
    SS2 rev: 2.6D; 2,0m; Strong SRT P24; 18" act; 4xDigiTV Romania.

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Transylvania; under BIG STONE; neighbours with FLINSTONES.
    Posts
    27
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sau descarci de aici este un pachet mai mare, dar merita.

    http://rapidshare.de/users/RJZ6BK
    password: my

    Este actualizata zilnic, cu lucruri foarte utile.

    Thanx for <resident>
    SS2 rev: 2.6D; 2,0m; Strong SRT P24; 18" act; 4xDigiTV Romania.

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    284
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc la toata lumea pentru sfaturi. Inca nu am reusti dar mai am cateva mutari
    Pinnacle PCTV SAT + Offset 1,4m + Lnb 0,2db

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pasii de urmat pentru crearea unui graph mpeg2 in ProgDVB:

    1) Se inregistreaza de pe un canal cateva secunde cu ProgDVB.
    2) Se deschide graphedit din folderul progdvb (nu alta versiune).
    3) La graph>insert filters>direct show filters, se alege File Source (async.) (prin dubluc clic sau insert filters din dr sus). In acest moment se cere fisierul pe care il randeaza. Se da fisierul salvat mai sus.
    4) La graph>insert filters>direct show filters se alege demultiplexorul mpeg. Alegeti Elecard mpeg demultiplexer sau Mainconcept mpeg Splitter (pe care il prefer eu). Evident ca aceste filtre tr sa fie instalate.
    5) Legati prin sageata sursa aleasa la punctul 3) cu intrarea la demultiplexorul de la 4). Efectiv puneti mausul pe iesire, tineti apasat si trageti la intrare.
    6) Acum urmeaza filtrele de decompresie video si audio pt sirul de transport mpeg2. Dupa preferinte. De ex puteti alege (tot la graph>insert filters>direct show filters) Cyberlink Video/SP_Decoder pt video si Cyberlink_audio_decoder pt audio. Le legati la iesirea de la demultiplexor prin aceeasi metoda.
    7) Metoda de randare video si audio. Cel mai simplu dati clic dreapta pe iesirile de la Cyberlink si optiunea render pin. Se va alege automat cele mai convenabile.
    8) Se da File>Save as XML in folderul ProgDVB>FilterGraphs iar ca denumire se alege tv.grafulmeu.xgr
    9) Se deschide ProgDVB, apoi Settings>Audio and Video>DirectShow. La TV Channels se alege graful facut anterior iar la randare alegeti Video Renderer sau VMR9. Aici puteti experimenta. De ex cu decodoarele de la nvidia imi merge doar pe VMR9.
    10) Pentru a vedea filtrele in timp ce se urmareste un program se da in ProgDVB la File>Property. Prin dublu clic pe un filtru se pot seta anumiti parametri ca de ex accelerarea hardware.

    Succes!
    Teacher

  11. #11
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Simplu, concis, la subiect... mai bine nici ca se putea explica
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    284
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @Florinbss2. Intr-adevar foarte explicit raspunsul tau. Multumesc mult.
    Pinnacle PCTV SAT + Offset 1,4m + Lnb 0,2db

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pentru a putea modifica contrastul, luminozitatea, culorile din filtrul de la cyberlink in pasul 10) de mai sus, la Video Mode nu alegeti Auto-select.
    Teacher

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. graph altdvb 2 help
    By RuuM in forum Placi DVB
    Replies: 6
    Last Post: 13th December 2006, 04:38
  2. graph-uri pentru nvidia
    By cypy in forum Placi DVB
    Replies: 2
    Last Post: 27th April 2006, 05:18
  3. Probl Graph-uri ProgDVB
    By abrash43 in forum Placi DVB
    Replies: 2
    Last Post: 28th June 2005, 12:04
  4. MyTheatre graph capabil sa faca resize?
    By cosmin_v in forum Placi DVB
    Replies: 6
    Last Post: 30th July 2004, 13:13
  5. graph altdvb 2 help
    By RuuM in forum RDI - Satelit
    Replies: 2
    Last Post: 6th January 1970, 14:10

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top