Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Romanica
    Posts
    338
    Posts Thanks / Likes

    Default De ce se blocheaza AltDVB dupa 40 de secunde ?

    La multe canale care sint decodate , cam dupa 40 de secunde AltDVB se blocheaza si trebuie sa-l repornesc , si iar la fel dupa aprox 40 de scunde . Ce-i de facut ?

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    284
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai cumva P4 cu HT?
    Ofera-ne mai multe info te rog:
    -a fost ok inainte;
    -pe ce sistem ai problema;
    -ce vers de AltDVB ai, ce drivere;
    -merge ok primele secunde si dupa incepe sa sacadeze;
    Pinnacle PCTV SAT + Offset 1,4m + Lnb 0,2db

  3. #3
    Un simplu membru Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Bacau
    Posts
    197
    Posts Thanks / Likes

    Default

    1 verifica driverele.
    2 codecurile sau filtrele grafice

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Romanica
    Posts
    338
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Buna ,

    Am un Sony Vaio Pentium 4 , 3 Ghz cu Skystar 1 --Hauppauge si ultima versiune AltDVB instalata . Acum , sincer , nu mai stiu ce drivere am , trebuie sa le verific si chiar mi-ar trebui un link pentru download la drivere.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    284
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Deci e asa cum zpuneam, P4.
    Bun, fiind P4 el are o optiune pt Hyper Threading la setari. Din pacate sunt la munca si nu am programul ca sa iti zic exact, dar daca intri in stangala setari , vei gasi sigur in urmatoarea fereastra o optiune de multiprocesor sau HyperThreading.
    Dupa aceea va fi ok.
    Pinnacle PCTV SAT + Offset 1,4m + Lnb 0,2db

  6. #6
    Un simplu membru Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Bacau
    Posts
    197
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cauta pe net exact driverele placii tale de la Hauppauge(cele mai noi) instaleaza-le si vezi cum se comporta
    Daca nu se schimba nimic vezi codecurile (eu folosesc Klite) sau filtrele grafice.Eu acolo ama avut problema.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Romanica
    Posts
    338
    Posts Thanks / Likes

    Default

    abrash_43 , in stinga la Setari ! Ma ajuti un pic mai explicit. Mersi mult

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    284
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Te astept pe Y!messenger.
    Pinnacle PCTV SAT + Offset 1,4m + Lnb 0,2db

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Mi se blocheaza ProgDVB dupa aprox. 15 minute
    By Kroky in forum Placi DVB
    Replies: 26
    Last Post: 17th March 2007, 09:52
  2. Digi se blocheazā!?
    By floare12 in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 39
    Last Post: 17th December 2006, 04:25
  3. Sky se blocheaza
    By [email protected] in forum Placi DVB
    Replies: 5
    Last Post: 30th June 2004, 00:22
  4. de ce se blocheaza dupa 1/2 ora ?
    By duru in forum Placi DVB
    Replies: 2
    Last Post: 6th May 2004, 18:22

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top