Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 14 of 14
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Arad
    Posts
    463
    Posts Thanks / Likes

    Default Device no started?

    Ma puteti ajuta...nu mai stiu ce am facut atladata la placa skystar cand mi-a mai aparut mesajul device no started....
    Not Me!

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    1,283
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La mine totul se rezolva cu un restart al PC-ului.

  3. #3
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Disable/Enable de la Device manager si eventual restart la placa daca folosesti ProgDVB .

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Arad
    Posts
    463
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am dat si asa si nu merge,am mai citit si in urma cateva postari si am vazut ca tot asa ai mai recomandat la careva sa faca dar nu merge,bag iar xp si poate reusesc.
    Not Me!

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Europa
    Posts
    1,479
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Instaleaza iarasi driverele pentru placa inainte de a schimba xp, poate merge.

    Succese!
    Gigel


  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2005
    Location
    in the car
    Posts
    45
    Posts Thanks / Likes

    Default

    dute la filters graphic si da register trebuie sa mearga

  7. #7
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    75
    Posts Thanks / Likes

    Default

    go to progdvb directory and then to filters and then rigster.bat double click and the all will be ok.
    Videoplex plus decoder card . Dxr3. .Twinhan vp1020.
    Ati radeon 9200. Ubuntu feisty7.04

  8. #8
    Reclamant Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    11,499
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu de obicei sterg fisierul .ini si ma pun din nou pe treaba cu setarile.

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    "Micul Paris"
    Posts
    119
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Instaleaza Setup 4 PC si Server 4 PC, ProgDvb fara astea nu misca. Nu e musai sa fie active, doar instalate.
    SS2 rev. 2.3; AltDvb 2.2 & DvbWiewer Pro; Gibertini Al 85 cm; H-H Strong; Digibox Strong; 2 X IPTV iDolceTv;1X IPTV Digiplay
    AverTv Hybrid Super 007 - DVB-T

  10. #10
    Senior Member Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Calan
    Posts
    1,237
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La mine acelasi lucru mi se intimpla daca deschid AltDvb apoi ProgDvb de vreo 3 ori consecutiv si intotdeauna acest mesaj imi da la pornirea ProgDvb ,dar vorba lui @fansat03 se rezolva dupa un restart.

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    284
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca nu ai ultimele drivele de le Technisat si ultimul ProgDVB eu zic sa le incerci pt ca aceeasi problema aveam si eu la inceput cu versiuni mai vechi. Daca le ai, atunci te sfatuiesc sa folosesti AltDVB, e mult mai serios si nu dai de astfel de erori
    Pinnacle PCTV SAT + Offset 1,4m + Lnb 0,2db

  12. #12
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    55
    Posts Thanks / Likes

    Default

    incearca si asta dezinstaleaza prog-dvb si instaleaza din nou bifeaza numai register elecard filter iar la placi unde selectezi placa selecteaza jos de tot no device.
    dupa ce ai instalat porneste progul si dute la settings si device list si da dublu click pe skystar2 de acolo eu asa am rezolvat de fiecare data
    succes.

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    los Angeles LA
    Posts
    406
    Posts Thanks / Likes

    Default

    in mod normal in aceasta situatie , daca nu se face lumina , dezinstalezi driverul de la ss2 si programul de la technisat de peste tot ( program files , windows/registri /local machine /software , windows/sistem32/driver/skynet .
    control panel/ performamta si intretinere/sistem/hardware/device manager/network adapters/technisat dvb apoi restart si instalezi din nou si e ok
    strong 6xxx , progdvb , dreambox dm 500 s , lazer fta plus, kaon , ss2 , echolite 790 etc.

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Arad
    Posts
    463
    Posts Thanks / Likes

    Default Device no started?

    Am reinstalat xp-ul,nici tv tunerul nu a mai mers,mi sa stricat leptopul si am carat tot calculatorul sa bag softuri si cand l-am dus acasa a cazut si placa dvb si tv tunerul.Leptopul mi sa stricat in timp ce am patchuit un strong,am bagat cablul nullmodem dupa ce am pornit leptopul si receptorul,au cazut si integratul de la strong si de la leptop,integratul care e pe serial....am scris atat pt ca sa fiti mai atenti sa nu patiti si voi la fel.Stima pt. raspunsurile voastre....
    Not Me!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Problema cu ss2 //Device not started
    By mak222mak in forum Placi DVB
    Replies: 6
    Last Post: 30th July 2007, 01:48
  2. Device not started
    By gabitzu in forum Placi DVB
    Replies: 8
    Last Post: 2nd September 2006, 00:23
  3. SS2 DEVICE NOT STARTED
    By emyklaudiu in forum Placi DVB
    Replies: 28
    Last Post: 19th June 2006, 23:03
  4. "Device Not Started" in ProgDVB.
    By barghy in forum Placi DVB
    Replies: 13
    Last Post: 28th January 2005, 16:42
  5. SS2 DEVICE NOT STARTED
    By emyklaudiu in forum RDI - Satelit
    Replies: 1
    Last Post: 5th January 1970, 15:45

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top