Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8

Thread: CS

  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Somewhere!
    Posts
    379
    Posts Thanks / Likes

    Default CS

    am si o problema, daca poate cineva sa ma lamureasca.
    este legat de card shah.
    ce se intimpla: imi arata ca programul este decodat via network, dar ecranul ramine negru sau mut pe altul si ala merge mai mut pe inca unul si ala iar numai merge.
    i-am tot dat restart la gbox si pina la urma merge dar dupa un timp iarasi se blocheaza, repet asta se intimpla numai pe un provider, pe celelate merge bine.
    ce poate sa fie, a mai avut cineva problema asta?
    nu am gbox free, ca sa ziceti ca e de la ala.
    multumes mult pentru orice sugestie.
    am uitat sa va spun ca am dreambox 500 cu imagine gemini 3.0 maxvar si gbox 2.1b.

  2. #2
    Plictisit Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    320
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cite odata se mai intimpla ca la repornire prog pe care esti sa fie negru dar daca schimbi pe urmatorul este ok, treci inapoi si e ok si primul.

    verifica config-urile si scriptul de la gbox:

    ai aici cum ar trebui sa fie:
    http://www.phones-direct.ro/public/d.../gboxhelp.html

    P.S.
    la ce provider ai problema ?
    eventual muta din dream fisierele cu key sa mergi numai pe share si vezi atunci cum este, am mai patit faza la provideri care aveau key aiurea-vechi in fisier... era seca de vina.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Somewhere!
    Posts
    379
    Posts Thanks / Likes

    Default

    multumesc frumos, o sa verific cind ajung acasa.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Somewhere!
    Posts
    379
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am sters aseara tot din key si am lasat doar ce ii trebuie ca sa mearga in shah, dar tot asa face.
    am verificat si gbox si totul pare in regula.
    dar tot asa face.
    are cineva alta idee?
    mersi

  5. #5
    Plictisit Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    320
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ce ver de gbox folosesti ?
    Incerca cu alta ver de gbox.

  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @nick1968
    Am patit si eu asa, in momentul in care indica ca decodeaza dar ecranul
    ramane negru nu restarta gbox-ul da un reboot la sistem si revine la normal.
    Oricum scapi de probleme daca reinstalezi img. si o reconfigurezi.




  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Somewhere!
    Posts
    379
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: CS

    Quote Originally Posted by nick1968
    am si o problema, daca poate cineva sa ma lamureasca.
    este legat de card shah.
    ce se intimpla: imi arata ca programul este decodat via network, dar ecranul ramine negru sau mut pe altul si ala merge mai mut pe inca unul si ala iar numai merge.
    i-am tot dat restart la gbox si pina la urma merge dar dupa un timp iarasi se blocheaza, repet asta se intimpla numai pe un provider, pe celelate merge bine.
    ce poate sa fie, a mai avut cineva problema asta?
    nu am gbox free, ca sa ziceti ca e de la ala.
    multumes mult pentru orice sugestie.
    am uitat sa va spun ca am dreambox 500 cu imagine gemini 3.0 maxvar si gbox 2.1b.
    cum am zis mai sus am imagine gemini 3.0 maxvar cu gbox 2.1b pe dream 500.
    cred ca solutia e sa pun din nou imaginea si s-o pun cu dream-up nu cu flash wizzard.

  8. #8
    Plictisit Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    320
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da-i default settings si instaleaza manual gbox-ul... eu cu Flashwizard am prog pina acum si nu am avut probleme de genul tau... o fi imaginea aia aiurea dar asta o sa vezi dupa factory default daca tot asa va ti face.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top