Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Senior Member Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    1,783
    Posts Thanks / Likes

    Default About star sat 550d ultra


    Respected Users,
    This is 2nd software after 346, ver 348 also hide code menu of star sat sr-x550d ultra receiver, if some one using this receiver tyen can he help how to activate code menu of this receiver.

  2. #2
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Multan
    Posts
    55
    Posts Thanks / Likes

    Default To scrombi dear

    scrombi dear don,t worry i have solution for your code menu activation of starsat models i do not have this stb but i have searched out for you here are the codes for codemenu activation
    345300,817500,987600
    by trying these codes on your receiver will solve your problem
    best of luck
    For any technical help +923006336403
    [email protected]

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    108
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dear Brother
    Put in u r 550D ultra receiver the software
    20060814_SR-X550D_V348_ultra_s.zip .
    This software for ultra but the manu and display stayle same like super.
    and u will find input code option in installation.
    Thanks and best regards.

  4. #4
    baby4u
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    one of my friend had this receiver and his dealer repaired it

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    22
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by baby4u
    one of my friend had this receiver and his dealer repaired it
    I think no need to repair, just install new software and you can activate the code menu by pressing menu + 1234, coz i tried this before.

  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    1,783
    Posts Thanks / Likes

    Default consider it

    Respected users,
    for star sat 550d ultra receivers older software like ver 341 installed and it opens code menu but new software does not , i will try with ultras software.

  7. #7
    Junior Member Friend
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    saudi arabia
    Posts
    49
    Posts Thanks / Likes

    Default


    Like one of our member had said used srx550d ultra_s v 348 instaed of its original software it accept because they have save program and you can easily activate code input easily its just like you are using the srx 550d super good luck

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Starsat 550d Ultra
    By fromdubai in forum RDI - English
    Replies: 6
    Last Post: 24th June 2008, 17:18
  2. Need help for Starsat 550D Ultra (Dr**m TV)
    By jrpong in forum RDI - English
    Replies: 4
    Last Post: 25th November 2006, 19:59
  3. SATARSAT 550D SUPE ULTRA 650CI SUPER ULTRA TPS AUTO
    By Tools in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 23rd August 2006, 09:13
  4. star tack 550D
    By farishta1982 in forum RDI - English
    Replies: 2
    Last Post: 19th August 2006, 06:39
  5. Starsat 550D Ultra
    By thasnim in forum RDI - English
    Replies: 2
    Last Post: 4th March 2006, 13:09

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top