Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11

Thread: Gbox pe Zapp

  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    744
    Posts Thanks / Likes

    Default Gbox pe Zapp

    Are cineva gbox prin zapp? se poate folosi?/ cum merge care-i timpul de raspuns?
    merci
    TV LCD TOSHIBA fullHD 82", DM800+1.4m offset MST-tabla cu 4 lnb+ toroidala cu 12 lnb =>>> acces 53est-5vest

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    205
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merge si prin zapp, ai nevoie de dyndns, port 5557 deschis si de rezovat cu setarea aia care-l face sa stea in "stand-by" cand i se pare lui ca nu este folosit. Pe Hyunday nu gasisem cum sa dezactivez faza asta si dadeam un ping xxx /t ca sa stea tot timpul conectat.
    1.4 Al, 0.3 dB, Pozitioner Moteck+12",SS2,62E<->30W
    Parabola 2.2 m, Lnb Inverto 0,3 dB, Actuator 24", V-Box 2, VU+UNO, DM500S, BR-6574N Router
    1.15 Fe, 0.2 dB Maximum, HH SG 2100 (de vanzare)

  3. #3
    ER' MEJO Moderator - Expert
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    CAPUT MUNDI
    Posts
    2,094
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by TheAce
    Merge si prin zapp, ai nevoie de dyndns, port 5557 deschis si de rezovat cu setarea aia care-l face sa stea in "stand-by" cand i se pare lui ca nu este folosit. Pe Hyunday nu gasisem cum sa dezactivez faza asta si dadeam un ping xxx /t ca sa stea tot timpul conectat.
    men cum ai dschis portul ala?

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    205
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca folosesti firewall-ul Windows-ului:

    Right Click pe legatura->Change Windows Firewall settings->Exceptions->Add Port (o data pentru TCP si inca o data pentru UDP).
    1.4 Al, 0.3 dB, Pozitioner Moteck+12",SS2,62E<->30W
    Parabola 2.2 m, Lnb Inverto 0,3 dB, Actuator 24", V-Box 2, VU+UNO, DM500S, BR-6574N Router
    1.15 Fe, 0.2 dB Maximum, HH SG 2100 (de vanzare)

  5. #5
    ER' MEJO Moderator - Expert
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    CAPUT MUNDI
    Posts
    2,094
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by TheAce
    Daca folosesti firewall-ul Windows-ului:

    Right Click pe legatura->Change Windows Firewall settings->Exceptions->Add Port (o data pentru TCP si inca o data pentru UDP).
    am facut asa si nu merge.
    nu vrea sa se deschida portul ala pt share.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    205
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sigur ai legatura directa? Nu mai exista nici un firewall, router, nat inainte de calculatorul tau?
    1.4 Al, 0.3 dB, Pozitioner Moteck+12",SS2,62E<->30W
    Parabola 2.2 m, Lnb Inverto 0,3 dB, Actuator 24", V-Box 2, VU+UNO, DM500S, BR-6574N Router
    1.15 Fe, 0.2 dB Maximum, HH SG 2100 (de vanzare)

  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    744
    Posts Thanks / Likes

    Default

    merge au ba?
    TV LCD TOSHIBA fullHD 82", DM800+1.4m offset MST-tabla cu 4 lnb+ toroidala cu 12 lnb =>>> acces 53est-5vest

  8. #8
    Member Mentor
    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania - OLTENIA
    Posts
    636
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by khristian
    merge au ba?
    Merge dar nu foarte bine


    DM500S Offset Al 1.4m LNB Invacom 0.3dB + 1 X DIGI TV + 2 x DOLCE

  9. #9
    Member Mentor
    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania - OLTENIA
    Posts
    636
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu recomand share prin zapp. Ce sa-i faci, bat-o vina decompresie


    DM500S Offset Al 1.4m LNB Invacom 0.3dB + 1 X DIGI TV + 2 x DOLCE

  10. #10
    Member Mentor
    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania - OLTENIA
    Posts
    636
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by adissan
    Nu recomand share prin zapp. Ce sa-i faci, bat-o vina de compresie


    DM500S Offset Al 1.4m LNB Invacom 0.3dB + 1 X DIGI TV + 2 x DOLCE

  11. #11
    Incepator Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    44°26'N 26°06'E
    Posts
    148
    Posts Thanks / Likes

    Default Gbox free

    salut cum Dumnezeu se face rost de gbox freee ca nu l.am gasit poate ma ajutati si pe mine pun la bataie cartela de la max ful astept sa imi zica si mie cineva cum se fac rost de un cont la gbox si cum se seteaza... ca vad ca pe forum nu prea se explica cine stie ce va multumesc anticipat astept PM, email si pe alte canale de comunicare

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 3G-televiziune de la ZAPP
    By mardan in forum News
    Replies: 0
    Last Post: 8th December 2006, 00:28
  2. sharing cu zapp
    By vasi0000 in forum DREAMBOX
    Replies: 5
    Last Post: 20th November 2006, 18:53
  3. No limit internet la zapp
    By RADUSOVA in forum RDI - Satelit
    Replies: 38
    Last Post: 25th August 2006, 09:13
  4. 3G-televiziune de la ZAPP
    By spaniolul in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 1
    Last Post: 6th January 1970, 13:44

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top