Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 6 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 78
  1. #1
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default Sigla DIGI pe ProTV

    Se pare ca ProTVul verifica pe cei ce redistribuie programul fara acordul lor prin introducerea siglei DIGI in dreapta sus a ecranului..
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Romania
    Posts
    563
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Sigla DIGI pe ProTV

    Quote Originally Posted by yanq
    Se pare ca ProTVul verifica pe cei ce redistribuie programul fara acordul lor prin introducerea siglei DIGI in dreapta sus a ecranului..
    S-a discutat deja aici: http://www.********.com/f2/viewtopic....8345&start=300

  3. #3
    Administrator Expert
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Las Vegas
    Posts
    8,509
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Asa ar fi trebuit sa procedeze toate programele.Acum nu se mai plangeau pe la RCS ca sunt retrasmise fara acordul lor.
    Le dau eu o idee celor de la Pro Tv & Co : sa scrie din ora in ora un anunt scurt pe ecran de genul " Daca esti abonat la o societate de cablu si vezi acest anunt suna la telefonul 021XXXXXXX si vei primi imdediat o recompensa de ....3 milioane" Sa vedeti atunci ca nu mai re nevoie Pro TV-ul de sigle si alte jucarii pe ecran.In 24 de ore depisteaza toate retelele din Romania care preiau programul fara acord de redistribuire.

    Daca face vreun canalal TV acest lucru sa nu uite sa-mi plateasca dreptul de utilizare a inovatiei


    Fanta
    Azi sunt pus pe glume
    Dupa ce am confiscat domeniul liga1.ro a venit randul ligii a doua : http://www.lpf2.ro


    http://www.liga1.ro/ cel mai tare site din lume dedicat fotbalului autohton.
    Vizitati-l si o sa primiti de la mine !

  4. #4
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    crisana
    Posts
    1,806
    Posts Thanks / Likes

    Default

    asa se impaca si capra si varza...de ce sa piarda baietii de la pro ciubucu' la receptoarele power vu ...si au dat si la digi

    @Fanta
    si ramin bietii abonati la cablu fara programe

    intr-un an va fi fibra si la tara...si se rezolva toate problemele cu programele...

    deci, sigla vine de la studioul mediapro ...nu este bagata de rcs

  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Botswana
    Posts
    60
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si totusi nu prea inteleg mutarea.
    De ce sa nu te lase sa-l preiei de pe DIGI, atata timp cat PRO TV-ul e de acord sa-l preiei fara plata terestru sau de la alta societate CATV !
    Si astfel rezolvau si problema cu receiverele Power Vu, la care sistemul de management se aproprie de limita.

  6. #6
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    crisana
    Posts
    1,806
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ciubucu, maica...ciubucu

  7. #7
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,794
    Posts Thanks / Likes

    Default

    io cred ca e pusa de digi nu de protv... sau mai stii poate e link de la protv direct si separat pentru digi .. poate site maestru @fanta de unde vine mediapro .. satelit sau link pe fibra
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  8. #8
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Botswana
    Posts
    60
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca ar fi numai ciubucu' ar fi OK. Dar mai e si asteptarea ... Dupa mine n-as baga niciodata pe cablu programele Mediapro pt. ca au prea multe figuri in cap, dar ce te faci cu abonatii.

  9. #9
    Om simplu Teacher
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    COCA-COLA LAND OF CRAIOVA
    Posts
    356
    Posts Thanks / Likes

    Default

    O imagine aveti ca tare sunt curios cum arata chestia asta cu sigla + sigla + sigla +....
    RadioMix www.mixcraiova.ro Muzica Dance



    R a d i o P o p u l a r Muzica p o p u l a r a si de petrecere www.radio p o p u l a r.ro

  10. #10
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    crisana
    Posts
    1,806
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca pro intra in pachetul focus o sa fie scris "focus" ...sau nu intra

  11. #11
    Keep believin` Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    46.91°N 25.36°E
    Posts
    1,689
    Posts Thanks / Likes

    Default

    1.6 Offset Al, Invacom 0.3dB, VBOX 2 Moteck, DVB: Pinnacle PCTV-Sat, act. 18'' , 75°E <> 30°W , DM500s / Focus KSF100 / 2x DigiTV 1160NA / 1x Humax Digi-plus / 0.3dB Gold+0.8m Offset / BOOM TV

  12. #12
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Romania
    Posts
    50
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sunt de acord cu Pro TV sa puna sigla digi pentru a avea control asupra retransmisiei,
    DAR cei care au reţele in comune şi sate care vor să plătească pentru Pro TV să īl retransmită fără a face īncălcări ale legii, cum să procedeze?
    Pro TV vrea bani de la reţele mici de la sate, (că pānă la urmă ăsta este scopul lor, şi nu cred că CNA ar avea ceva īmpotriva retransmisiei preluată de la DIGI atāt timp cāt ar avea acord de retransmisie ) atunci ar trebui să distribuie decodoare la toţi cei care cer de ani buni aşa ceva.
    Dacă nu au decodoare atunci să elibereze acorduri de retransmisie celor care vor să-l preia prin DIGI, iar aceştia să plătească anticipat pe 10 luni +TVA, exact cum se plăteşte pentru un decodor POWER VU, pānă cānd vor distribui decodoarele lor.
    Se pune problema că nu au control asupra celor care nu plătesc. Oricum nu au control nici aşa, decāt dacă fac verificări foarte amănunţite prin diferite metode sau prin reclamaţii.
    Chestia este că nea ION de la ţară a vazut la vecinu care a luat un "riseivăr cu parabolică" că are Pro TV şi el care are cablu de atāta timp nu are, şi dă vina tot pe ăştia de la cablu că sunt nişte hoţi şi nu vor decāt să facă bani pe minciuni.
    Atāt.
    Mulţumesc!

  13. #13
    Om simplu Teacher
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    COCA-COLA LAND OF CRAIOVA
    Posts
    356
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mulzam AirBoy! Mi se pare corect sa puna sigla. Insa trebuia un pic mai mica, eventual sub sigla Pro, unde mai scria IN DIRECT..
    PAREREA MEA !
    RadioMix www.mixcraiova.ro Muzica Dance



    R a d i o P o p u l a r Muzica p o p u l a r a si de petrecere www.radio p o p u l a r.ro

  14. #14
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    au mutat sigla DIGI mai sus
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  15. #15
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Romania
    Posts
    563
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Asta chiar e buna de tot. Au pus sigla si pe ProTV International

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. DIGI a scos sigla de pe PRO Tv- uri ??
    By liviu in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 10
    Last Post: 31st July 2006, 20:16
  2. ProTv Int,ProTv Cinema,TvrCultural si DigiInfo?
    By valipopovici in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 3
    Last Post: 29th July 2006, 20:16
  3. Acasa TV cu sigla DIGI in grila IMSAT la Dragasani, Valcea
    By serpiko in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 25
    Last Post: 7th August 2005, 07:32
  4. Max TV a bagat o sigla proprie pe ProTV!
    By gompo in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 1
    Last Post: 1st August 2005, 23:03
  5. sigla DIGI a disparut
    By byb in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 10
    Last Post: 24th June 2005, 11:01

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top