Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    196
    Posts Thanks / Likes

    Default Patch 6155 - Premiere ????? OK ??

    Vad ca Domnul Mihai a pus pe site un Patch pentru SRT 6155- premiere astra 19,2 est. Il rog, sau ii rog pe cei ce l-au probat , sa dea mai multe detalii , adica :

    1. acest patch se aplica peste softul original, de fabrica sau e nevoie de incarcat un nou soft si daca da, care soft nume si data.de unde ?

    2.ce boot-loader si aplication loader necesita : nume + data ?de unde ?

    3.Ce program de incarcare a cheilor foloseste ? "......" ........"

    4. Permite revenirea la softul initzial ?

    5. Face AU
    Imi cer scuze pentru atatea intrebari, dar sunt atat de multe variante aparute incat nu stiu care cu care sa le combin pentru un rezultat cat de cat acceptabil.
    Multzzumesc anticipat domnului Mihai P sau altui forumist pentru raspuns !
    As ruga insa un raspuns clar !

  2. #2
    Membrana Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Tomis Nord
    Posts
    1,602
    Posts Thanks / Likes
    spersanutiiamulttimpsacitesticanuamsemnatura

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    196
    Posts Thanks / Likes

    Default Amice pyton !

    Instructziunile de patchiuire le cunosc. Intrebarea mea era simpla si clara:
    - patchul asta cu premiere merge bine cu softul y, cu bootloaderul z , cu ....... Permite ( sau nu permite ) sa fie sters si incarcat softul original
    etc. Frocus da instructziunile de patciuire dar nu zice nimeni pe forum ca l-a testat si ca lucreaza asa sau asa !

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    prin ARDEAL .
    Posts
    1,865
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sal:@nikos_daca ai patch mai vechi in rec! poti linistit fara probleme sa-l instalezi,peste el.'(peste cel vechi)''.
    -Daca ai nevoie de program-ul de instalare patch on keys(ti-l trimit pe mail,da-mi adresa pe PM).
    -Daca Receiver-ul are SoftWare-ul Original....trebuie procedat in fel-ul urmator:

    -1buc_cablu null modem (configuratie pini
    2-3, 3-2, 4-6, 6-4, 5-5, 7-8, 8-7.
    *- citeste cu atentie instructiunile
    - BootLoader ( 1 - modifica boot )
    - ApplicationLoader (2 - incarca aplicatia)
    - PatchLoader ( 3- scrie patch )
    - PatchLoader ( 4 - scrie keys )

    BootLoaderul se pune o singura data dupa care urmeaza
    Aplicatia cu care se pune urt-ul,scoti din priza si din nou ch down
    dupa care pui patch-ul,iar scoti din priza ,ch down si in sfirsit pui cheile.
    -De cite ori apare un patch nou pui doar patch-ul si eventual cheile.
    Multa Bafta !
    (sper ca nu mi-a scapat nimic!)
    __________________________________________________ _________
    DigiTv\Srt.4155evo\Srt6355CI\EchoStar DSB9000\ant.offset 5...

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    prin ARDEAL .
    Posts
    1,865
    Posts Thanks / Likes

    Default

    -Da,brumiere la mine i mort.key's no active.Sa speram.........ca cit mai curind
    Doar,o zii doua au mers
    __________________________________________________ ___________DigiTv\Srt.4155evo\Srt6355CI\EchoStar DSB9000\ant.offset 5...

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    196
    Posts Thanks / Likes

    Default Multzam Boby !

    Multumesc pentru raspuns, Boby !
    adresa de email este : [email protected]

    totusi : care bootloader e cel mai sigur 4.6.3 , 4.6.7 sau care ?
    care aplications loader merge mai bine cu patch: 5 in 1, 6in1, 7in1, ?
    in cazul in care premiere asta nu o sa vrea sa mearga nici la mine ,atunci care patch este cel mai bun pentru restul satelitzilor , in special pentru pachetele de pe astra 23 est ?
    Astept programul pentru keys !
    Multzumesc inca odata !

  7. #7
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Din pacate ...

    Din pacate la momentul cand patchul era sus pe RDI ... Premiere era jos ! jos de tot !

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    196
    Posts Thanks / Likes

    Default Herr Mihai ,

    mata vorbesti in sistem " rebus " cu mine , ca nu pricepui nimic ! Pe siteul RDI. sus ( la loc de cinste ! ) sta patch premiere iar jos di tat sta update key dupa softcam key. Fisierul de jos nu se poate downloada .
    I-am dat emailul meu lui Boo by dar vad ca nu mi-a trimis nimic. Am intrebat si eu sperand ca poate cineva sa-mi dea un raspuns clar si sincer, nu la plesneala fiindca iata avem :
    softuri - 4 variante
    patch - 5 variante
    bootloadere- 2 variante
    gkeys -------3 variante
    In total sunt 14 ( sau poate 16 ) variante iar combinari de 14 luate cate 4 este ( 14x13x12x11 ) : ( 1 x2 x3x 4 ) = 7 x13 x11. De asta intrebai , ca este cam multe variante de testat si crezui ca cineva a dat peste o combinatzie optima .

  9. #9
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Mai omule ...

    PREMIERE a fost vizibil pentru doua zile ! dupa care codurile si tabelele de AU au fost schimbate de catre provider ! Nu este cazul sa faci combinatii , ultima versiune este cea mai actuala ...ea trebuie folosita ! Oricum ar fi ...cu exceptia canalelor in BISS si a celor in Crypto ( easy-astra, PG-sirius) IN REST ESTE LINISTE SI BEZNA ! acum sper ca este limpede !

  10. #10
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    prin ARDEAL .
    Posts
    1,865
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sal @nikos_imi pare sincer rau ptr intirziere(am fost f ocupat)
    Sper sa te mai ajute!mail-ul ce ti l-am trimis.

    Mult succes.
    __________________________________________________ __________
    DigiTv\Srt.4155evo\Srt6355CI\EchoStar DSB9000\ant.offset 5...

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    196
    Posts Thanks / Likes

    Default Multzam Boo By

    Am primit cele 3 fisiere . Multzumesc mult. Citeste ce i-am scris lui Ovex si Mihai P . Ai cumva aceste fisiere ?

  12. #12
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    prin ARDEAL .
    Posts
    1,865
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @nikos: verifica-ti mail-ul! ai unul nou.

    Bafta.
    __________________________________________________ _______
    DigiTv\Srt.4155evo\Srt6355CI\EchoStar DSB9000\ant.offset 5...

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    196
    Posts Thanks / Likes

    Default Ok , Boby !

    Booby ,

    esti un DOMN ! Scuze pentru per-tu !
    Spasiva !

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Rog urgent ajutor pentru patch SRT 6155 !
    By nikos in forum SD Receivers
    Replies: 27
    Last Post: 3rd January 2009, 20:36
  2. Replies: 3
    Last Post: 14th July 2006, 23:34
  3. TPS Patch pt 6155/6355
    By energyps2 in forum SD Receivers
    Replies: 15
    Last Post: 28th February 2005, 12:34
  4. Patch 6155 reusit
    By energyps2 in forum SD Receivers
    Replies: 0
    Last Post: 19th December 2004, 01:55
  5. Strong 6155 - Patch
    By damage_inc in forum SD Receivers
    Replies: 1
    Last Post: 10th October 2004, 14:02

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top