Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default OpenSky merge din nou...

    Si merge chiar fara loader sau cfg!
    Trebuie doar un program care face update la OsToken.
    Cine doreste acest program il poate lua de pe http://webfactor.ro/satforum/index.php?topic=274.0 asta cu conditia sa fi postat ceva acolo.

  2. #2
    P R I M E Mentor
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Timişoara
    Posts
    893
    Posts Thanks / Likes

    Default opensky

    La mine nu merge.Am os cu patch instalat ,copiez fisierele respective in director opensky,pornesc programul ogmp receiver,apoi opensky dar nimic.Imi cere sa ma inregistrez si apoi ramane doar programul ogmp deschis unde apar niste key.Ce gresesc?

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai daca-ti cere sa te inregistrezi de ce n-o faci?
    Nu te costa nimic! Intri pe www.broadsat.com te inregistrezi iti alegi transponderul default Eutelsat W3 C12 si nu mai ai probleme.
    Asta-i tot!

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Resita
    Posts
    41
    Posts Thanks / Likes

    Default opensky merge din nou

    la mine nu mai merge nici cu inregistrare.Am progDVB instalat si skyneturile de la sova si skynet 0.11new.Please help
    apeia

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ce legatura are ProgDVB-ul si SkyNet-ul cu OpenSky-ul?
    Daca n-ai observat aici se vorbeste despre OpenSky pe Eutelsat W3 C12!

  6. #6
    P R I M E Mentor
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Timişoara
    Posts
    893
    Posts Thanks / Likes

    Default opensky

    De ce? Parce que am crezut ca doar payerii se pot inregistra.my mistake.mersi.

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Resita
    Posts
    41
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ovidiumarius wrote:Ce legatura are ProgDVB-ul si SkyNet-ul cu OpenSky-ul?
    Daca n-ai observat aici se vorbeste despre OpenSky pe Eutelsat W3 C12!

    Raspuns = de OS de pe 7E vorbesc si eu, doar ca acum nu-mi mai merge Am instalat si skynet-urile si progDVB si nu stiu daca OS lucreaza cu ele preinstalate, NU INTRA CUMVA IN CONFLICT, de nu mai prin nimic in SATTORRENT.
    apeia

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    vedeti sa nu aveti SP2 cu firewall activat sau vreun antivirus...ca alea blocheaza OpenSkyul...daca le dezactivati merge!
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Opensky
    By Mircea Gosav in forum Placi DVB
    Replies: 2
    Last Post: 16th June 2005, 10:06
  2. OpenSky merge au ba pe Dream ?
    By cartita in forum DREAMBOX
    Replies: 2
    Last Post: 11th June 2005, 04:24
  3. opensky help
    By alecu in forum Placi DVB
    Replies: 3
    Last Post: 12th March 2005, 15:04
  4. OpenSky merge din nou...
    By ovidiumarius in forum Placi DVB
    Replies: 5
    Last Post: 9th March 2005, 00:47
  5. opensky
    By alecu in forum Placi DVB
    Replies: 1
    Last Post: 26th February 2005, 19:35

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top