Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17

Thread: Premiere ?

  1. #1
    Linux POWER,Symbian power Master
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Arad
    Posts
    54
    Posts Thanks / Likes

    Default Premiere ?

    Cine poate să mă ajute şi pe mine cu indicaţii despre cum procedez cu cheile ok apărute pentru premiere cum şi unde adică n ce mod le pun n softcam să funcţioneze ? pentru skystar 2 binenţeles sau show a litle mercy pentru un biet amator şi da-ţi-mi un link de unde iau un softcam gata făcut please

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,492
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Deschizi softcamul si bagi secventa urmatoare: N 0501 00 110F95B46EA77DCA1E7C6D423EF82BE0 undeva mai jos, la Nagra2 providers.
    Acolo ai sa gasesti ceva de tipul: N 0501 00 XXXX...................X unde x-urile sunt cheia veche. O inlocuiesti, salvezi si gata.
    Ai e-mail.

  3. #3
    Linux POWER,Symbian power Master
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Arad
    Posts
    54
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mersi fain , Eşti un mare domn cum s-ar zice ncerc să nvăţ dacă nu tot experimentez pnă merge

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    72
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dar merge [email protected]?cu ALT-DVB......?
    Mersi.

  5. #5
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merge Deschizi AltDVB/Plugins/Av0 sau 1, etc si acolo gasesti filieul softcam pe care il deschizi cu notepad-ul. Acolo procedezi dupa explicatia de mai sus...Bafta!
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  6. #6
    Linux POWER,Symbian power Master
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Arad
    Posts
    54
    Posts Thanks / Likes

    Default

    yahoooooo merge

  7. #7
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    72
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by skycleaner
    Merge Deschizi AltDVB/Plugins/Av0 sau 1, etc si acolo gasesti filieul softcam pe care il deschizi cu notepad-ul. Acolo procedezi dupa explicatia de mai sus...Bafta!
    Bine Shefu.... Mersi.

  8. #8
    Moderator Mentor
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    tg-jiu
    Posts
    847
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cu prog dvb nu merge ? cu ce plugin merge ?

  9. #9
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2005
    Location
    Polul NORD
    Posts
    17
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ora 19.00 nu mai merge,au trecut la cheia 01

  10. #10
    The Master of the Beasts Mentor
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Insula Pastelui
    Posts
    506
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Confirm ca au cazut pre**erele , vazut si pe alte forumuri unde se confirma , oare cat o dura ? Cel putin observ ca merg Multi si T*s ,e bine si asa...

    S'altare si s'ucces !

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    los Angeles LA
    Posts
    406
    Posts Thanks / Likes

    Default

    s-au speriat intr-adevar , sper sa se intoarca
    strong 6xxx , progdvb , dreambox dm 500 s , lazer fta plus, kaon , ss2 , echolite 790 etc.

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    164
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ... :D bine ca merg macar TPS-urile

  13. #13
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Pe marginea prapastiei. Privind voios (spre voi) in jos!
    Posts
    2,591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Premiere merge din nou cu vechea cheie:
    N 0501 00 D8EECAFB6D3EC15A0CC899BCFAD8973F

  14. #14
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ce se intampla? Au inceput sa cada pe rand canalele din Premier. De la inceput nu au mers vreo 3-4 canale. Acum (aseara,mai bine zis), nu mergeau vreo 10 sau mai multe , nu le-am numarat.Ce se intampla, vechea poveste in doua-trei zile vor cadea toate? Cine stie?.


    Multumesc.


    Respecte maxime
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

  15. #15
    Silver Member Expert
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    CLJ/VIE
    Posts
    2,502
    Posts Thanks / Likes

    Default

    S2Emu zicea azi dimineata ceva de Irdeto2 (pe Hit24,Goldstar,etc).
    ==========================================================
    (19E+13E+5E+1W)*(H-H)@1m + SS2/TeViiS660 + DigiBox + AKTA on 42LD650 3GS
    ========================================
    ==================

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Premiere OK pe DB 500!!!
    By Vasilis in forum DREAMBOX
    Replies: 49
    Last Post: 13th June 2007, 14:13
  2. Replies: 0
    Last Post: 28th October 2006, 19:55
  3. premiere?
    By Sonovi in forum RDI - Satelit
    Replies: 6
    Last Post: 22nd July 2006, 08:15
  4. Premiere key
    By Panda in forum RDI - English
    Replies: 2
    Last Post: 25th May 2006, 16:42

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top