Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Buhu
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default SkyStar2+Diseqc1.2

    Salut
    Cine m-a poate ajuta, am un SS2 si mi-am luat un motor Stab1.2, iar acum am nevoie de un program care sa-mi recunoasca motorul. Cu ProgDVB nu merge de nici o culoare, nu are cum sa-l vada.Incet, incet o sa fac o criza de nervi
    Mersi anticipat

  2. #2
    Member Mentor
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Romania
    Posts
    857
    Posts Thanks / Likes

    Default

    s-a mai scris despre asta, cauta in arhiva.
    merge sigur cu SS2DiSEqC15

    bbox

  3. #3
    Silver Member Teacher
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    260
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merge sigur si cu prog dvb si Mytheatre cu dll respective numai sa ai grija la montare si configurare.Bafta la lucru !

  4. #4
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    3,552
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merge beton cu SS2DiSEqC15 si PROGDVB. Se invirte ca helicopterul :P

  5. #5
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @Buhu
    te-au lamurit baietii de te-au rupt.
    @fratilor , omul are nevoie de AJUTOR ( programul sau dll.-ul respectiv ).
    singurul lucru care la aflat din raspunsurile voastre , e ca merge 100%.

  6. #6
    Silver Member Teacher
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    260
    Posts Thanks / Likes

    Default RE :)

    Deci cel mai simplu este sa pui MT 2.76 care are deja pluginul diseq 1.2 si functioneaza, cea ce trebuie sa faci este sa copii skynet.sys din MT peste cel din win\system\ (cel mai bine e sa-l copii pe cel original de la drivere in alta parte sa-l ai pt orice eventualitate) inchizi calc scoti din priza cateva sec sau dezactivezi placa si apoi o reactivezi si reintra in functiune sys din MT.Apoi treci la reglarea satelitilor cu acel plugin din MT ( e bine cand memorezi si reglezi ca pluginul sa nu fie activ ). Intai poti memora cativa sateliti mai apropiati ca sa fie mai usor si fie dai ''go to position x" fie dai click pe canal.
    Pt mai multe delatii aici :
    1. http://www.********.com/f2/viewtopic....tar2+diseqc1+2
    2. http://www.********.com/f2/viewtopic....tar2+diseqc1+2
    3. http://www.********.com/f2/viewtopic....tar2+diseqc1+2
    Mai ai ceva intrebari posteaza
    Bafta si spor la lucru !

  7. #7
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @miste_R
    mersi man, foarte frumos explicat.
    vedeti fratilor ca se poate?

    @Buhu
    bafta la instalat
    sper s-o rezolvi pina in 15.12 cind se schimba ProTV-ul.
    he he he.

  8. #8
    Buhu
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    miste_R
    mersi,o sa incerc chiar azi

    badboy
    daca nu reusesc o sa ma ai ca musafir, de o sa te plictisesti
    hehehehehe

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. diseqC1.0 diseqC2.0
    By nicolau gigi in forum Placi DVB
    Replies: 5
    Last Post: 26th July 2006, 04:11
  2. SkyStar2
    By pragam18 in forum RDI - English
    Replies: 4
    Last Post: 2nd July 2006, 16:28
  3. Skystar2 PCI or USB
    By shooting_star in forum RDI - English
    Replies: 3
    Last Post: 28th April 2006, 06:10
  4. dvb skystar2
    By pioneer lhr in forum RDI - English
    Replies: 3
    Last Post: 7th September 2005, 11:45
  5. DiSEqC1.2 for SkyStar2 PCI&USB v1.9 NOU!
    By yanq in forum Placi DVB
    Replies: 2
    Last Post: 25th August 2005, 12:48

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top