Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
  1. #1
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2002
    Posts
    1,324
    Posts Thanks / Likes

    Default Cum pot vedea DIGITV cu o singura antena in doua camere?

    As dori sa instalez casa doua Kituri Digi.
    Pot sa folosesc o antena cu LNB Twin?
    Multumesc.

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,919
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Binenteles.
    SHALOM

  3. #3
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,794
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Poti folosii dar nu are rost. Daca vrei numa digitv foloseste cu incredere loop out, nimic mai mult. Poate la o distanta mare de cablu sa se piarda ceva semnal desi nu cred.
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    May 1971
    Location
    in curtea scolii
    Posts
    1,291
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu am loop intre doua receivere digitv, 25 m de cablu intre ele, si nici o pierdere de semnal

  5. #5
    Burtos Expert
    Join Date
    May 2004
    Location
    Gradinita de copii nr.21 grupa mica
    Posts
    2,961
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Se pare ca este singurul avantaj in momentul de fata,aceasta inseriere de receptoare la Digi tv
    Piciul

  6. #6
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Piciule , da ce ai frate de ai devenit peste noapte un asa mare anti digitv ? Te-ai angajat la UPC , noul patron al focus ?

  7. #7
    dibaci Expert
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    44.26’24 /26.10'50
    Posts
    10,801
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Raspuns concludent(tip radio Erevan).
    Da poti vedea Digi Tv in doua camere cu conditia sa ai doua televizoare.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

  8. #8
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am inteles eu gresit sau exista receivere care pot decoda mai multe programe simultan si daca da ar insemna ca poti vedea pe aceeasi antena cu doua televizoare (sau mai multe)programe diferite , simultan.Nu e o intrebare offtopic pentru ca ar ajuta DIGI TV sa castige noi clienti

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Exista asa ceva, Premiere, Sky (si altele) ofera decodoare cu doua intrari (trebuie doua cabluri separate de la antena) si poti vedea un program live si inregistra altul pe Hard Disk-ul incorporat.

  10. #10
    Burtos Expert
    Join Date
    May 2004
    Location
    Gradinita de copii nr.21 grupa mica
    Posts
    2,961
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by *********
    Piciule , da ce ai frate de ai devenit peste noapte un asa mare anti digitv ? Te-ai angajat la UPC , noul patron al focus ?
    Frate Blanosule
    Piciul sa saturat de lucruri ieftine si proaste(gen chinezarii)si iti dau un exemplu care cred eu este destul de convingator:
    Personal nu am un calculator acasa pricopsit si folosesc un amarat de laptop(Plll) care are un amarat de port cu inflarosu(sau cum se scrie),iar cand pornesc acest leptop nu mai am nevoie de nici o telecomanda pentru receptorul minune de la DIGITV(porneste singur se oprestre singur,schimba canalele tot singur,intr-un cuvant inutilizabil).
    Sa ajungi sa pui banda izolier pe displei este ceva care ma deranjeaza cel mai mult si sant mult mai multe de spus incepand cu calitatea imagini ,a sunetului si multe altele.
    Personal prefer sa dau un ban dar sa stau in fata,iar daca se gaseste modalitatea sa pot vedea acest pachet pe receptorul meu(humy)eu dau receptorul de la DIGI gratis primei persoane care il intilnesc pe strada.
    Sper ca am fost destul de convingator.
    Personal cred ca si Focus va avea aceiasi grila de programe ca si RCS-ul si atunci daca se poate vedea pe un alt receptor decat pe cel original voi renunta la Digi tv,dar ramane de vazut.
    Toata stima
    Piciul Alcoolistul

  11. #11
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,794
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @piciul

    esti sigur ca portu tau infrared e de cea mai buna calitate... si nu emite aiurea? Nu cred ca daca pui infraredu ala in alta parte o sa mai ai probleme... Curios cum dracu de ai gasit un infrared omnidirectional .. ca io am vazut numa de alea de tre sa pui telefonu langa ele sa mearga...

    P.S. Daca scoti infrared din laptop tot asa face?
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  12. #12
    Burtos Expert
    Join Date
    May 2004
    Location
    Gradinita de copii nr.21 grupa mica
    Posts
    2,961
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by stailus
    @piciul

    esti sigur ca portu tau infrared e de cea mai buna calitate... si nu emite aiurea? Nu cred ca daca pui infraredu ala in alta parte o sa mai ai probleme... Curios cum dracu de ai gasit un infrared omnidirectional .. ca io am vazut numa de alea de tre sa pui telefonu langa ele sa mearga...

    P.S. Daca scoti infrared din laptop tot asa face?
    Nu frate ,numai la o anumita pozitie a leptopului(am un unghi de vreo 35 de grade fata de receptor),dar in acea pozitie stau eu cel mai comod cand intru pe RDI.
    Iar in ce consta calitatea portului inflarosu nu stiu ce sa spun ,cauta si tu pe net date de la un laptop IBM ThinkPad T22 si vei gasi raspunsul.
    Toata stima
    Piciul Alcoolistul

  13. #13
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Adevarul este ca oferta digitv nu este pentru cei cu laptopuri de 45 de milioane si cu humax de alte 10 si zeci de camuri in buzunarul de la piept ..... Ma ofer sa primesc in donatie laptopul tau , sa nu mai emita aiurea , in felul acesta poti si tu sa te uiti la tv onorabil

  14. #14
    Burtos Expert
    Join Date
    May 2004
    Location
    Gradinita de copii nr.21 grupa mica
    Posts
    2,961
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mare boier Blanosule
    Dar mai taie si tu din preturile cam piperate cei drept

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    MAkaO
    Posts
    268
    Posts Thanks / Likes

    Default

    De ce nu se fac unele inlesniri in sensul ca daca eu ca persoana particulara iau 2 kituri sa platesc un singur abonament. Asa cum la cablu pot pune de la 2 la n televizoare si pot viziona pe fiecare ce vreau. Eu cred ca asa ar fi corect. Si as mai avea ceva de spus, de ce se fac discriminari la montatorii inscrisi pe site. De exemplu eu m-am inscris printre primii si nu am primit nici o comanda, iar o alta persoana care este ruda cu patronul de la cablu din zona mea( si care cred ca are cunostinte la Digi) monteaza "la greu". Ori s-a renuntat la montatorii particulari?! Sper sa nu fiu luat in nume de rau.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. o antena si doua rec. Hyundai
    By stefan1976 in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 3
    Last Post: 28th November 2006, 20:30
  2. BOOM <DIGI<FOCUSS <MAXX o singura antena pentru tot
    By gelu_dh in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 9
    Last Post: 24th October 2006, 01:46
  3. O antena, doua receivere...
    By cocomic in forum DREAMBOX
    Replies: 4
    Last Post: 5th August 2006, 21:54
  4. mai multe receptoare de la o singura antena
    By mariuscotan in forum SD Receivers
    Replies: 13
    Last Post: 31st March 2006, 08:45
  5. 2 receptoare Digi Hunday 1160- o singura antena?
    By dragonlexus in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 8
    Last Post: 30th November 2005, 01:48

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top