Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10

Thread: DM 500 Ajutor

  1. #1
    Member Mentor
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    717
    Posts Thanks / Likes

    Default DM 500 Ajutor

    Intrebare de incepator:
    Poate merge dreamul in sharring fara router?
    Ce pot risca ,si ce setari se poate face la la porturile" fermecate"
    Baietii de la care am net au o chestie in servar anti router sau mai binezis pe retea nu poti folosii router-ul -ce pot sa fac?
    Mii de multumiri

  2. #2
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: DM 500 Ajutor

    Merge si fara router dar e bine sa schimbi baietii . E nasol sa ai asemenea limitari stupide. Poate iti blocheaza si celebrele porturi de shah ...

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    717
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am uitat sa spun ca nu pot face nici sharring intre doua calculatoare,iar eu am fost cel cu initiativa de a aduce netu pe o strada si tot eu am cazut de fraier ....

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Timisoara
    Posts
    349
    Posts Thanks / Likes

    Default

    chestia anti-router de care vorbesti tu probabil tine de adresa MAC a placii de retea... majoritatea routerelor au optiunea 'clone MAC adress' a placii de pe comp, n-ar trebui sa ai probleme.

    in fond, db-ul iti face ceva trafic pe 1-2 porturi de pe la 5000 in sus, plus ceva pe 80 daca faci download din imagine... n-ar trebui sa fie sesizabil de cei de la care iei net, tu iesi tot prin IP-ul oferit de ei. \

    Daca nu este IP real, atunci ai probleme, pt. ca mai mult ca sigur porturile de sharing nu iti sunt forwardate din oficiu... si va trebui sa-i contactezi...

    Referitor la ce ziceai tu, cu ICS de la comp la dreambox, se poate (dupa ce setezi ICS din control panel, mergi in network connections, undeva la advanced si setezi ce porturi trebuie forwardate, si tcp si udp).. eu am testat la un moment dat, dar am renuntat pana la urma, e mai comod cu router, nu trebuie sa tii comp-ul deschis non stop, plus ca setarile se fac mult mai usor.

  5. #5
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    3,552
    Posts Thanks / Likes

    Default

    chestia anti router probabil ca tine de TTL-ul pachetului si asta e cam naspa, dar se poate rezolva

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Timisoara
    Posts
    349
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da onyx, se poate si asta... anyway, pana nu incearca pe rand solutii, nu ajunge niciunde

  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    717
    Posts Thanks / Likes

    Default

    inainte sa putut dar unii indivizi sau apucat sa FURE net si de asta sa ajuns la chestia asta de a nu face sharr..

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Timisoara
    Posts
    349
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca tot sunt 'limitati', exista metode mult mai onorabile de a face asta... dar na, fiecare isi conduce afacerea dupa cum doreste...

    p.s. niste provideri mai 'cunoscuti' nu ai prin zona?

  9. #9
    Member Mentor
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    717
    Posts Thanks / Likes

    Default dm

    Dar as mai putea sa iau un Ip si se poate sa ies pe net prin routerul lor?
    Adica din switch sa duc o retea in dream si eu sa pot iesii prin routerul lor 'fermecat"

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    los Angeles LA
    Posts
    406
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: DM 500 Ajutor

    Quote Originally Posted by giolgau
    Intrebare de incepator:
    Poate merge dreamul in sharring fara router?
    Ce pot risca ,si ce setari se poate face la la porturile" fermecate"
    Baietii de la care am net au o chestie in servar anti router sau mai binezis pe retea nu poti folosii router-ul -ce pot sa fac?
    Mii de multumiri
    problema ta am avut si eu , cere de la <baietii> sa dea IP real si antiruterul nu are efect asupra ta
    strong 6xxx , progdvb , dreambox dm 500 s , lazer fta plus, kaon , ss2 , echolite 790 etc.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Ajutor
    By bmihai500 in forum DREAMBOX
    Replies: 0
    Last Post: 23rd November 2006, 11:31
  2. ajutor
    By isr2002 in forum DREAMBOX
    Replies: 1
    Last Post: 28th February 2006, 01:31
  3. va rog frumos ajutor ajutor dbox1
    By gargarita in forum DREAMBOX
    Replies: 1
    Last Post: 23rd December 2005, 08:54
  4. Ajutor
    By fausta in forum RDI - Satelit
    Replies: 2
    Last Post: 13th June 2005, 16:45
  5. Un pic de ajutor
    By kangoo in forum DVD - DIVX - HIFI
    Replies: 1
    Last Post: 21st April 2005, 14:45

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top