Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    prin ARDEAL .
    Posts
    1,865
    Posts Thanks / Likes

    Default ECHOSTAR 9000 DSB

    Va SALUT:

    -L-am primit cadou rec respectiv,dar nu ma descurc absolut deloc cu el .Are meni-ul numai in linba Spanio'la(pe care nu o cunosc deloc).Problema este ca nu-mi da voie sa aceses tot meni-ul.

    -Rugamintea mea este ,daca cineva poate sa ma ajute''VaRog din suflet''ce trebuie sa fac,ca sa pot sa scanez de pe satelit-ul dorit Ch si sa memorez fregventele

    In menu am access la....
    -Busqueda de canales _ am access
    -Televizion _am access
    -Configuracion del modem _am access
    -Diagnostico _ am access
    -Configuracion por defecto _am access
    -Personalizacion _ am access
    -Informacion del sistema _Version de Software-301PBRAA si Version de arranque 120BBRAA
    -Prueba de conexion telefonica _ am access

    Problema este ca la,Configuracion del LNB-nu ma lasa sa intru deloc(oare asta sa fie cauza!)

    -Suneti-mi va rog daca cineva cunoaste!ce trebuie sa fac,ca o zii intreaga l-am butonat,sau daca gasesc pe undeva un alt soft(o adres ceva...orice).

    MultumescMult
    __________________________________________________ ________
    DigiTv\Srt.4155evo\Srt6355CI\EcoStar DSB9000\ant.offset 5...

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    prin ARDEAL .
    Posts
    1,865
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sal:

    -Cunoaste cineva!pe unde as putea gasii un program de incarcareSoft?Si ce soft?,ptr a putea sa deblochez Meniul!Sau poate,daca exista un cod ceva,pentru a putea avea acces la Configuratie LNB!.
    -Eu ce am gasit,nu mi sunt bune.

    Multumesc,ptr AJUTOR!
    __________________________________________________ ________
    DigiTv\Srt.4155evo\Srt6355CI\EchoStar DSB9000\ant.offset 5...

  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    prin ARDEAL .
    Posts
    1,865
    Posts Thanks / Likes

    Default

    -nimeni nu are vreo idee cum as putea s-ai dau de capat(orice informatie mi-ar fii de mare AJUTOR! Pls.
    __________________________________________________ ________
    DigiTv\Srt.4155evo\Srt6355CI\EchoStar DSB9000\ant.offset 5...

  4. #4
    Member Teacher
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Romania
    Posts
    306
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am ceva date despre acest receptor.Spune o adresa de mail pentru ati trimite fisierele, sau cauta aici:http://web.zackyfiles.com/secciones/dekos/echo9000.htm
    O sa gasesti cam tot ce doresti.
    In legatura cu intrarea in meniul de lnb,vezi in sistem seting sau configuration por defecto (schimba limba in engleza daca nu sti spaniola) si o sa gasesti si setari pentru lnb pe fiecare satelit.Receptorul este setat pentru via digital Spania si are un cam nagravizion +un ci.Activarea cartelei se face prin modem(linie telefonica) SR 18-30,nu merg programele transmise SCPC.
    Daca vrei soft mai cauta si aici:http://www.filescenter.com/navega0/n.../EchoStar.html.
    Sper ca am fost de folos.
    Salutari!
    Bos-biciu ( Ant.1,5 al, H-H strong 2100,skystar2 ,Echocmart 791, , Echostar 770, Ant.0.9 Digi,Hyunday 1160, Amoko Alien.)

  5. #5
    Member Teacher
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Romania
    Posts
    306
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am uitat sa spun ceva.Daca vrei sa faci update de soft original,pune antena pe hispasat si poti face update de soft direct de pe satelit.Frecventa o stie singur.Ai grija sa nu se intrerupa curentul cat dureaza update-ul.
    Succes!
    Bos-biciu ( Ant.1,5 al, H-H strong 2100,skystar2 ,Echocmart 791, , Echostar 770, Ant.0.9 Digi,Hyunday 1160, Amoko Alien.)

  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    prin ARDEAL .
    Posts
    1,865
    Posts Thanks / Likes

    Default

    I-ti Multumesc fff mult @ bosbiciu ptr informatii

    -Receptor-ul este adus din Spania si este aproape nou.Persoana respectiva care mi"la dat(facut cadou),mia spus ca doar cu cartele oficiala ia mers.

    -Intr-adevar are un CI ptr cartela ,si in patrea stinga scrie''VIA Digital''.

    -Cind il pornesc,apare automat meni-ul_OPCIONES DE INSTALACION'(cum am scris mai sus),dar la Configuratie LNB,imi este blocat nu ma lasa sa intru nicicum.

    vezi in sistem seting sau configuration por defecto (schimba limba in engleza daca nu sti spaniola) si o sa gasesti si setari pentru lnb pe fiecare satelit.
    -Am incercat,dar imi apare un mesaj:Desea establecer la configuracion por defecto?,ACEPTAR on CANCELAR.nu-mi apare abs nimic cind i dau accept.

    -Vreau sa-ti spun ca, daca intru la Busqueda de canales imi apare:
    Modo de busqueda = Nueva>Nueva
    Actualizar
    Manual
    apoi in continuare:sunt trei bari
    prima-cu SR 27500(care este memorat)
    adoua-V.simbolo del satelite_aici pot sa editez pina la 5cifre(am crezut ca este,pol H sau V
    trei-tot 5cifre se pot edita

    -Oricum am editat,semnal nu-mi intra abs deloc.LA Frecuencia este 322(oare este buna?)

    Fisiere-le le-am gasit exact de pe adres data de tine,dar nu gasesc Programul cu care sa instalez!

    Iti trimit un PM cu adres de mail!

    Mersi MULT.
    __________________________________________________ _______
    DigiTv\Srt.4155evo\Srt6355CI\EchoStar DSB9000\ant.offset 5...

  7. #7
    Member Teacher
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Romania
    Posts
    306
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai PM.
    Bos-biciu ( Ant.1,5 al, H-H strong 2100,skystar2 ,Echocmart 791, , Echostar 770, Ant.0.9 Digi,Hyunday 1160, Amoko Alien.)

  8. #8
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    prin ARDEAL .
    Posts
    1,865
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @bosbiciu: mersii de mail.
    -acuma sunt sigur!ca o sa va prea plictisesc (imi cer scuzee).Tot nu am reusit sa intru,(deschid) Meniul la Configuratie'LNB(nu mai stiu ce sa-i fac!).
    -am incercat sa schimb si in alta'limba din menu,nu ma lasa cind apare meni-ul respectiv in parte stinga a TV-lui,dispare foarte repede si ramine pe un fond albastru blocat.
    -Oare!nu exista ceva cod pe care sa-l pot tasta de pe telecomanda,ca sa am acces la setari-le LNB.
    Multumesc.
    __________________________________________________ ________
    DigiTv\Srt.4155evo\Srt6355CI\EchoStar DSB9000\ant.offset 5...

  9. #9
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    prin ARDEAL .
    Posts
    1,865
    Posts Thanks / Likes

    Default

    -I-ti Multumesc inca odata,@bosbiciu ''ptr mail'' ramin Dator!

    *thanks
    __________________________________________________ _________
    DigiTv\Srt.4155evo\Srt6355CI\EchoStar DSB9000\ant.offset 5...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. NW 9000 CI
    By raks67 in forum SD Receivers
    Replies: 0
    Last Post: 4th June 2006, 03:35
  2. Replies: 1
    Last Post: 2nd September 2005, 16:20
  3. Echostar 9000
    By graty99 in forum Shop
    Replies: 1
    Last Post: 20th June 2005, 22:37
  4. ajutor echostar dsb 9000
    By sandu72 in forum SD Receivers
    Replies: 0
    Last Post: 8th January 2005, 20:52
  5. ECHOSTAR 9000 DSB
    By BOO*BI in forum RDI - Satelit
    Replies: 5
    Last Post: 6th January 1970, 00:18

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top