Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Never mind
    Posts
    449
    Posts Thanks / Likes

    Default TPS fix atat pt SRT 6xxx cat si pt Kaon KSF-200Z

    sunt atat pe http://www.croteam-sat.org/aploud/index.php cat si pe http://dvb.lv/index.php
    Verificate. Enjoy them.

  2. #2
    Gold Member Expert
    Join Date
    May 2003
    Location
    Brasov
    Posts
    3,254
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da, confirm si eu... e ok TPS/MULTIVISION si toate celalalte care au ramas
    Good job!

    RO (BV), 2.2M (Ku&C), 1.2M (Ku, HH), 95'E - 45'V, Deviser S-30 Sat Meter, Amiko X-Finder DVB-S/S2 & T/T2, LG DVB-S/S2 4K,
    Onkyo T-4711, Technics G-70, Grundig Satellit 500, Tecsun PL-660, Sangean ATS 909X, FM Yagi 5 el., TV Yagi ATX & Angel.

  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    S-W RO
    Posts
    1,571
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @energyps: vazind ca te pricepi sa faci modificarile in patchurile de Str si kaon, poate ma poti ajuta si pe mine la GS6900...
    pls, spune ce editor si arhivator folosesti...
    THX!

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    S-W RO
    Posts
    1,571
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si TPS rezolvat si pe Kaon 570 CI (AT-7010DCIZ_HW-12.01.A5_tps_fix.zip):
    http://depo.avaralar.biz/
    Bafta!

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Never mind
    Posts
    449
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @barghy rezolvat
    upload atat pe http://www.croteam-sat.org/aploud/index.php cat si pe http://dvb.lv/index.php
    GS 6900 hw 02
    enjoy it
    pt GS e un compresor si decompresor facut de un prieten special pt GS

  6. #6
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,510
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @energyps2

    Vezi ca ai o problema la keys. Nu mere provider 0065 0D: ... Cartoon Network ... Are cheia aia idioata cu cu "B" in loc de "8" sau invers ...

    Hai noroc,

    ovex

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ovex
    @energyps2

    Vezi ca ai o problema la keys. Nu mere provider 0065 0D: ... Cartoon Network ... Are cheia aia idioata cu cu "B" in loc de "8" sau invers ...

    Hai noroc,

    ovex

    cred ca mai e o problema in afara de keie.....la un 6155 cu firmware vechi si ultimul patch al lui energyps2 am modificat keya si a mers Cartoon.....la altul cu ultimul firmware si ultimul patch cu keya corectata...nu vrea...
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  8. #8
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,510
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @yang

    Merge ... Azi dimineatza am facut un 6125 si un 6155 ... si am trmis keya direct din calculator ... In ultimii 2 biti din sirul ala, unde apare "B" se inlocuieste cu "8".

    La Cartoon Network (10.949), ca sa mearga si in L. Romana, trebuie intrat la Channel Organizing - Edit si modificat pidul audio in 6613. Apoi din tasta AUDIO, trebuie pus pe primul canal (nu conteaza daca apare POL) si dat pe difuzorul din stanga.

    Hai noroc, pace si prosperitate si pe masa bucate imbelsugate ...

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @ovex

    stii ca am vorbit atunci pe Messeger.....am corectat keia si a mers....exact acelasi patch si acelasi fisier de Kei l-am instalat si in alt 6155...asta nu vrea deloc( nu decodeaza)...singura diferenta dintre cele 2 e versiunea de firmware....oricum nu am mai insistat ca omu vroia Multivisione si Taraf...Pace si virtute!
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  10. #10
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,510
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @yang

    Pai eu ce va tot spun voua sa bagati *.uratu din 19.11.2004 ... ala cu patchul deschide tot ...

  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Never mind
    Posts
    449
    Posts Thanks / Likes

    Default

    modificarile mele sunt DOAR in patch.bin
    URT nu il fac eu deci nu imi asum functionalitatea lui
    nu fug de raspundere dar asta e adevarul.

  12. #12
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,510
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @energyps2

    Man ... Nu o spus nimeni asta. Toata lumea apreciaza ce faci si rapiditatea de reactie pe care o ai la modificrile din patch.bin. Problema era in key.bin. @yang s-o speriat ... ... ca ai reparat ceva (TPS) si ca s-o stracat alceva. Pana o descoperit. "B" cu "8" seamana mult daca FONTUL ii tampit. Dar s-o rezolvat.

    Hai noroc,

  13. #13
    CAPOSQUADRA Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    54
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Se mai blocheaza la cineva tv c*bo pe strong 6XXX ? Sau ,bineinteles, nimic nu este perfect...

    Va salut ...bine!
    ...

  14. #14
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Never mind
    Posts
    449
    Posts Thanks / Likes

    Default

    atacuri din nou
    nu este nimic sigur pe nici un receiver
    ca as face si eu modificarea pt Kaon, Strong si GS 6900

  15. #15
    Gold Member Expert
    Join Date
    May 2003
    Location
    Brasov
    Posts
    3,254
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Aseara m-am uitat pe CABO si era OK!
    S-a intamplat ceva?
    Peste cateva ore ma uit din nou si confirm...

    RO (BV), 2.2M (Ku&C), 1.2M (Ku, HH), 95'E - 45'V, Deviser S-30 Sat Meter, Amiko X-Finder DVB-S/S2 & T/T2, LG DVB-S/S2 4K,
    Onkyo T-4711, Technics G-70, Grundig Satellit 500, Tecsun PL-660, Sangean ATS 909X, FM Yagi 5 el., TV Yagi ATX & Angel.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. How I can open tps & digiturk with kaon ksf-200z?
    By iceblue1 in forum RDI - English
    Replies: 1
    Last Post: 20th June 2006, 06:25
  2. digiquest 7000s compatibil cu Kaon 200z
    By emylianm in forum SD Receivers
    Replies: 3
    Last Post: 5th April 2006, 08:30
  3. kaon kfs 200z
    By lacusta in forum SD Receivers
    Replies: 0
    Last Post: 27th January 2006, 21:02
  4. kaon 200z - please help!
    By hardbox2 in forum RDI - English
    Replies: 1
    Last Post: 20th June 2005, 17:21
  5. POLSAT FIX for GS6900, KAON 200Z, KSC 570, SRT 6xxx
    By energyps2 in forum SD Receivers
    Replies: 7
    Last Post: 29th March 2005, 14:16

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top