Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Timisoara
    Posts
    67
    Posts Thanks / Likes

    Default vreau si eu un softcam auto updater

    am tot dld tot felul de kestii de-astea, in diferite limbi ciudate, in care mi-am prins urechile.
    ma poate cineva directiona catre unul intr-o limba mai normala, sau cel putin care sa fie ma inteligibil la meniuri/functii etc, si preferabil sa si faca treaba )
    eripitur persona, manet res

  2. #2
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Softcam intr-o limba normala nu exista. El iti spune in limba sa personala ce key contine si normele de codare ale acestora. In rest numai bine! Emulatoarele insa il ajuta(unele) sa se autocorecteze si sa ia de pe net key noi in genul celor de la TPS sau Multivision. Atat!
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    1,283
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Probabil ca ai luat softcam-uri de-astea facute de turci, iranieni etc. Ti-am pus aici: http://depositfiles.com/files/188355/AutoSoftcamU... .zip un autosoftcam in engleza. Nu trebuie decat sa setezi unde vrei sa-ti duca noile softcam-uri. Adica in folderul unde ai programul de receptie DVB si apoi in subfolderul cu PLUGINS. Apoi apesi butonul UPDATE FILE si gata. Cam asa ar arata:


    http://img222.imageshack.us/my.php?i...tosetupcz6.png


    E simplu, nu ?

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Timisoara
    Posts
    67
    Posts Thanks / Likes

    Default

    l-am luat, dar asta se conecteaza la un sit, ia un softcam de acolo si il suprascrie peste al meu, ceea ce nu tare imi face placere
    eu aveam unul de cal 120 kilo, si el mi l-a supascir cu unu de vreo 36kilo, iar unele programe au inceput (evident) sa nu-mi mai mearga

    eu caut ceva ce sa updateze cheile din softcam, preferabil din mai multe surse, dar ce nu are de updatat sa lase acolo.

    am lua acum ceva vreme de pe aici un programel fainutz care facea asta, din 8 surse (site'uri) diferite. nu mai stiu de unde si cum il keama, search nu merge, si era si ala intr-o limba ciudata, dar macar interfatza se reducea la 2 butoane: 1 cu care selectai softam'ul, si unu cu care ii spuneai sa faca treaba...
    eripitur persona, manet res

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    1,283
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Atunci te referi cumva la aiureala asta ? http://depositfiles.com/files/189378/Downloader2.8.zip desi nu prea cred..

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Webif updater
    By drbedeu in forum DREAMBOX
    Replies: 0
    Last Post: 19th November 2006, 09:06
  2. dyndns updater!
    By nick1968 in forum DREAMBOX
    Replies: 10
    Last Post: 29th July 2006, 10:40
  3. aes updater
    By matei26bogdan in forum RDI - Satelit
    Replies: 2
    Last Post: 5th June 2006, 08:25

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top