Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    Senior Member Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    1,783
    Posts Thanks / Likes

    Default how to activiate code mune of starsat sr-x550d ultra


    I have star sat sr-x550d ultra receiver and I have downloaded software version 344 from satdw.com and how may I open or activiate code menu for this receiver , b4 I used 1234 on game then code menu appeared but now I don't know bcoz it requires 6 digits code. plz help me

  2. #2
    Platinum member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    21.95° N 97.06° E
    Posts
    6,263
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: how to activiate code mune of starsat sr-x550d ultra

    Quote Originally Posted by scrombi
    I have star sat sr-x550d ultra receiver and I have downloaded software version 344 from satdw.com and how may I open or activiate code menu for this receiver , b4 I used 1234 on game then code menu appeared but now I don't know bcoz it requires 6 digits code. plz help me

    Dear friend, Pls. try this 817500 or 987600 or 345300 .


    Hope this will help.
    " 李俊明 Born To Help People "

    DM 500s , Pacific 3600 CI , Humax F2 Finder , Angel Box , My Dream Machine , Tatasky , KAON , Topfield 3030 , Yuri YR1Dap , Dynasat 7100 , F1 , Plus and II , Metabox II , 10 , Viva Vs 9000 , SkyBox II , X-Sat 430 , 420 , Bolt N2 , NewB , New Shine Ns 3000 , Victory V 889 , F1 Newshine , New Star , Innovia 3088 CA , Atom 7000 , PBI , Prosat , Dstv 3Q76 , GA 88a , Tatasky , Big Tv , Airtel .



  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    128
    Posts Thanks / Likes

    Default starsat

    i opened with 000000

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Satalite Factory
    Posts
    312
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: how to activiate code mune of starsat sr-x550d ultra

    Quote Originally Posted by scrombi
    I have star sat sr-x550d ultra receiver and I have downloaded software version 344 from satdw.com and how may I open or activiate code menu for this receiver , b4 I used 1234 on game then code menu appeared but now I don't know bcoz it requires 6 digits code. plz help me
    After updating the reciever with a new version,the code menu appears by default.This option will loose when you restore the system from menu.In this case you may need the passwords lke 817500 or 987600 or 345300.If you choose to go for a fresh scanning of channels the password 000000 will work fine.

    ------I don't know the key to success, but the key to failure is trying to please everybody-----

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    1,783
    Posts Thanks / Likes

    Default I am asking about code menu activation

    I am not asking about password , I am asking about activation of code menu after upgrading receiver star sat sr-x550 ultra. ok please help me.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Satalite Factory
    Posts
    312
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: I am asking about code menu activation

    Quote Originally Posted by scrombi
    I am not asking about password , I am asking about activation of code menu after upgrading receiver star sat sr-x550 ultra. ok please help me.
    After updating the reciever with a new version,the code menu appears by default.This option will loose when you restore the system from menu

    ------I don't know the key to success, but the key to failure is trying to please everybody-----

  7. #7
    Senior Member Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    1,783
    Posts Thanks / Likes

    Default how to open code menu

    Dear ,
    I did reset factory and scanned again channles but it can't open code menu, why I have version 346 uploaded and before i used 1234 on game then codes appeared but now may be it requires 6 digits code but how to activate code menu. .

  8. #8
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2005
    Posts
    62
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: how to activiate code mune of starsat sr-x550d ultra

    Quote Originally Posted by scrombi
    I have star sat sr-x550d ultra receiver and I have downloaded software version 344 from satdw.com and how may I open or activiate code menu for this receiver , b4 I used 1234 on game then code menu appeared but now I don't know bcoz it requires 6 digits code. plz help me

    HELLO,

    YOU ARE RIGHT MY FREIND THESE NEW SOFTWARES V344 & 346 DO NOT ALLOW YOU TO ACTIVATE THE CODE MENU WHAT SO EVER I TRIED MY SELF USE EVERY POSSIBLE WAY THAT I NOW TO ACTIVATE THE MENU BUT ENDED UP TO ONE WAY WHICH IS TO GO BACK TO V341.
    ON THE OTHER HAND SOFTWARES FOR STARSAT SUPER THE CODE MENU CAN BE ACTIVATED BY FACTORY REST AND THE ONLY DISADVANTAGE IS THAT IT TAKES AGES TO UPDATE THE KEYS AND STILL THE SAME OLD SHIT FOR TPS IN OTHER WORD USELES UPDATES

    I DO NOT KNOW WHAT IS HAPPINING TO THE PEOPLE OF STARSAT I THING THEY HAVE GONE CRAZY AND WANT TO TAKE US WITH THEM



    NAB897
    SANA'A, YEMEN

  9. #9
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2004
    Location
    M east
    Posts
    562
    Posts Thanks / Likes

    Default

    The same problem with me another stb Star track 550d i up lod a new ver dated 4-8-06.it not working with code menu but it has anew card sheare system....on the menu.
    Tech

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Varna, Bulgaria
    Posts
    123
    Posts Thanks / Likes

    Default

    What is the idea behind all those updates which IMHO are utterly useless for us common users?

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Varna, Bulgaria
    Posts
    123
    Posts Thanks / Likes

    Default

    What is the idea behind all those updates which IMHO are utterly useless for us common users?

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Varna, Bulgaria
    Posts
    123
    Posts Thanks / Likes

    Default


    I appologize for the double posting.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. starsat sr-x550d ultra
    By khazam in forum RDI - English
    Replies: 1
    Last Post: 15th August 2006, 18:45
  2. starsat sr-x550d ultra software
    By ilon406 in forum RDI - English
    Replies: 2
    Last Post: 5th August 2006, 18:03
  3. Starsat SR-X550D ULTRA help!
    By alegsus in forum RDI - English
    Replies: 1
    Last Post: 7th December 2005, 13:06
  4. Starsat sr-x550d ultra AU ON DREAM TV 146
    By alegsus in forum RDI - English
    Replies: 7
    Last Post: 6th September 2005, 17:00
  5. Starsat sr-x550d ultra jtag
    By alegsus in forum RDI - English
    Replies: 9
    Last Post: 5th September 2005, 19:16

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top