Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    4
    Posts Thanks / Likes

    Default Polish C+ Seca 2 card ver 7B

    Hi. I am from Poland. We still have lots of problems with 7B version of Seca 2 card. We can hack that, but lot's of people have problems and on the card after Unlooper + glith have 2 providers 0065 and card doesn't work. I am looking for any informations how to repair eeprom in that card. Thank's. Bye[/list]

  2. #2
    Gold Member Expert
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Lahore
    Posts
    3,718
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Polish C+ Seca 2 card ver 7B

    Quote Originally Posted by greegoro
    Hi. I am from Poland. We still have lots of problems with 7B version of Seca 2 card. We can hack that, but lot's of people have problems and on the card after Unlooper + glith have 2 providers 0065 and card doesn't work. I am looking for any informations how to repair eeprom in that card. Thank's. Bye[/list]
    welcome to the board,,,,greegoro!
    Irdeto2Engineer may help you
    Fte Max 100S
    Humax IRCI-5400z
    Asiasat 3S,NSS 6,Insat 4B,Thaicom2/5,Intelsat7/10,HB 6/7A/8

  3. #3
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    4
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Thank's very much. I sent PM to him Do you know any about that cards ?. Thank's. Bye

  4. #4
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    4
    Posts Thanks / Likes

    Default


    welcome to the board,,,,greegoro!
    Irdeto2Engineer may help you
    He don't have any informations about Seca 2 system - only ******


    Does anybody know something about how to install epprom in 7.0b version of Seca Card

    example: After Unlooper the card look like:

    Id = FFFF
    Data = 31.15.2117
    Name = ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙
    PPUA = FFFFFFFF
    PBM = FFFFFFFFFFFFFFFF
    Keys =
    ***********************
    Nr2
    Id = FFFF
    Data = 31.15.2117
    Name = ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙
    PPUA = FFFFFFFF
    PBM = FFFFFFFFFFFFFFFF
    Keys =
    ***********************
    Nr3
    Id = FFFF
    Data = 31.15.2117
    Name = ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙
    PPUA = FFFFFFFF
    PBM = FFFFFFFFFFFFFFFF
    Keys =

    We can install eeprom and repair all in 7.0a version of Seca2 card but we still have problems with version 7.0B of that card. And i need to ask for any informations how to repair eeprom or RSA on 7.0B. Thank's. Bye

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Murdoch seeks Polish studios
    By first_zipper in forum News
    Replies: 0
    Last Post: 26th August 2006, 16:43
  2. Polish Cyfra+ 7.0B version card
    By greegoro in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 18th August 2006, 22:50
  3. how to upgrade reciever from seca 1 to seca 2
    By netkit in forum RDI - English
    Replies: 2
    Last Post: 16th March 2006, 11:26
  4. OPOS Card Seca 2 (MCT) Emulation for OPOS 1.05
    By blu sky in forum RDI - Satelit
    Replies: 5
    Last Post: 10th October 2005, 22:24
  5. Ways to Movew Polish dubbing
    By light_years in forum RDI - English
    Replies: 5
    Last Post: 24th May 2005, 12:31

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top